Опис
Джин Bombay Sapphire (Бомбей Сапфір) & ndash; головна відмінність цього джина полягає в особливостях рецепта і виробництва. Для створення неповторного, унікального за рецептурою джина, використовують суміш з десяти компонентів, що перевищує кількість рослинних інгредієнтів в складі інших джинів. Для отримання найвищого результату, компоненти ретельно відбирають і контролюють їх якість. Завдяки стародавнім рецептом, який був створений в кінці сімнадцятого століття, ми маємо можливість насолодитися незвичайним Бленд з рослинних інгредієнтів. Для спиртової основи Bombay Sapphire береться кращий шотландський спирт із зерна, він прекрасно вбирає в себе всі тонкощі трав, при цьому має м'яку структуру, що дозволяє зберегти витончені нотки аромату джина. Неодмінно дистиляція цього напою має перевагу, яке повністю відрізняє його від аналогічної продукції. Відмінністю є перегінні спеціальні куби, через наповнену ємність з трав'яними компонентами проходить пар, насичуючи джин ароматами. Після дистиляції до джину Бомбей додають смарагдову воду. Компоненти для джина привозять з різних країн, наприклад: горіхи родом з Іспанії, корінь дягелю імпортують з Німеччини, кора з чагарника Кассии з далекого Китаю, коріандр частково приходить з Марокко, ягоди Кубеба імпортують з острова Ява, а Райські зернятка привозять з Африки. Ялівець і фіалковий корінь приходять з Італії. Добірні плоди цитрусових приїжджають - з Іспанії, а лакрицу або солодку, як прийнято називати її у нас - з Китаю. Різноманітність компонентів, дозволяє створити унікальний джин, який сподобатися Вам і неодмінно залишить після себе яскраву смакову гаму. З чим пити джин Bombay Sapphire? На це питання, дуже проста відповідь, розмішайте джин з улюбленим напоєм і насолоджуйтеся. Гурмани вважають за краще пити його в чистому вигляді і з льодом, додавши кілька крапель лимонного або лаймового соку.