Опис
КЛАСИФІКАЦІЯ: VS РЕГІОН: Коньяк ВІК: Ассамблірован 30 коньячним спиртами, від 5 до 10 років витримки ХАРАКТЕРИСТИКА: Коняк бурштинового кольору, з золотистим відтінком має букет фруктовий, з ароматом лісового горіха. Смак щедрий, насичений, фруктові характеристики врівноважені танинами, а м'які дубові тони & ndash; ванільними нотами. Післясмак тривалий, насичене. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВЖИВАННЯ: Рекомендується пити в чистому вигляді як аперитив при температурі 16 - 18 С, нагріваючи келих теплом власної долоні, а згідно модним тенденціям & ndash; ідеальне становить лонг-дрінк, популярно вживати on the rock (з льодом). ЗМІСТ АЛКОГОЛЮ: 40% об. ТЕМПЕРАТУРА СЕРВІРУВАННЯ: 16-18 градусів