+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Напої
  3. Алкогольні напої
  4. Коньяк і бренді

Коньяк Courvoisier XO 700 мл 40% кор.

Є в наявності

Значення фільтрів

Торгова марка: Курвуазьє

Об’єм: 0,5 - 0,8 л

од × 900060грн/од = 900060грн
Код товару: 13363
EAN-13: 3049197800090

Опис

Вишуканий і невимовно м'який, аристократ серед інших коньяків & ndash; саме так характеризують Курвуазьє ХО самі представники легендарного будинку. І колір, і смак, і аромат цього напою відрізняє неповторна витонченість і витонченість. Це не дивно, адже Courvoisier XO виготовляється з добірних спиртів кращих у Франції аппелласьона Гран і Пті Шампані. Також в купаж напою входять найстаріші коньяки з Бордери. Витримка спиртів становить від 20-и до 35-и років. В результаті, на світло і з'являється Курвуазьє ХО з приголомшливо ніжним і збалансованим смаком. В ароматі цього коньяку чітко звучать нотки ванілі, шоколаду і фруктових тістечок. У поєднанні з легкими відтінками меду, кураги і кориці, вони створюють дійсно неповторний букет. У смаку Courvoisier XO без праці можна відчути лісовий горіх, квіткові і фруктові ноти. Така композиція неодмінно припаде до душі навіть самим вимогливим шанувальникам. А потім вишуканий коньяк Курвуазьє ХО обов'язково варто спробувати хоча б раз в житті.

Інші товари цього виробника

Коньяк Courvoisier VS 700 мл Купаж: Купаж коньяку Курвуазьє (Courvoisier) складено з спиртів Гран Шампані з додаванням зрілих коньяків з Пті Шампані і Бордери, так що явно хитрує будинок Курвуазьє, описуючи достоїнства цього коньяку як молодого, але благородного. Смак і Аромат: Цей коньяк золотистого кольору, з чистим і легким ароматом, що підкреслює витончений ніжний смак з нотками фруктів і квітів, є результатом витримки коньячних спиртів протягом 5-8 років, що істотно перевищує покладені норми. Вживання: Як би там не було, цей коньяк п'ється легко і приємно. Він чудовий як сам по собі, так і в складі коктейлів. І, звичайно, увагу не може не привернути знаменита фірмова пляшка Жозефіна. Опис: Будинок Курвуазьє вважає, що його VS & ndash; відмінний подарунок для початківців цікавитися коньяками. Вік коньячних спиртів, що входять до складу цього напою досягає 5-8 років. Коньяк Courvoisier VS 700 мл – ІМ «Обжора»
Коньяк Курвуазьє VS 0,5л.Коньяк Курвуазьє VS 0,5л. – ІМ «Обжора»
Коньяк Courvoisier VSOP 40% 0,7л + 2 келиха Набір Выдержанные коньячные спирты четырех ведущих субрегионов вошли в состав этого купажа. Длительная выдержка позволила приобрести аромату сложность и добавила оттенки дуба, которые дополняют сладкие тона изюма, сливы, айвы и лакрицы. Мягкий и богатый вкус и продолжительное послевкусие наполнены разнообразными нотами засахаренных фруктов. Коньяк (сognac) – самый популярный виноградный бренди. Французский коньяк стал символом престижа, респектабельности, хорошего вкуса.Коньяк «Martell» («Мартель») характеризуется ярким фруктовым букетом и особой мягкостью. Его выпускает один из старейших домов коньячного региона до сих пор управляемый семьей Мартель. Высокое качество коньяков созданных в соответствии с традициями дома сделали марку известной по всему миру, в том числе в самых высших кругах, открыв дорогу в «Комитет Кольбера».Коньяк Courvoisier VSOP 40% 0,7л + 2 келиха Набір – ІМ «Обжора»
Коньяк Courvoisier VS 0,7л 40% + 2 склянки Набір Самый молодой из ассортимента коньячного дома. Это гармоничный коньяк, букет которого характеризуется наличием насыщенных оттенков спелых фруктов, таких как яблоко, груша, виноград, полученных благодаря маленьким перегонным кубам, которые дополняют тона цветов. Легкие оттенки дуба дарят качественные дубовые бочки. Французский коньяк «Courvoisier» («Курвуазье») – обладатель множества наград, имеет обширную линейку наименований, характеризующуюся различным сроком выдержки, которая включает редкие выпуски. Его производит знаменитый коньячный домом, носящий титул «Prestige de la France» и входящий в «большую коньячную четверку» ведущих производителей коньяка.Коньяк (сognac) – самый популярный виноградный бренди. Французский коньяк стал символом престижа, респектабельности, хорошего вкуса.Коньяк Courvoisier VS 0,7л 40% + 2 склянки Набір – ІМ «Обжора»