Опис
Прекрасний дижестив, а також супровід до дорогої запашної сигари. Рекомендується подавати при кімнатній температурі.
Цей чудовий вінтажний арманьяк характеризує золотим кольором з мідними відтінками, чарівним аромат сухофруктів в обрамленні кави і шкіри. У смаку надзвичайні баланс і гармонія з переважанням благородних тонів витримки. Післясмак м'яке і тривалий.
Процес виготовлення арманьяка ділитися на три етапи: винификации (бродіння), дистиляція і старіння. Для арманьяка використовують білі сорти винограду з хорошою кислотністю. Процес винификации відбувається природним чином без додавання цукру і дріжджів. Дистиляція займає тривалий період: всю зиму і триватиме аж до кінця березня. Процес перегонки арманьяк відбувається методом одинарної перегонки, тому смак у арманьяка м'якший і ароматний, ніж у коньяку. Спеціально для цього процесу використовується так званий & laquo; куб тривалої перегонки & raquo ;, в якому і відбувається безперервний процес дистиляції. Найважливішим етапом у виготовленні арманьяк є його старіння при особливих умовах. Після дистиляції арманьяк поміщається в бочки на 400 літрів. Знамениті льоху сім'ї Кастеред забезпечують арманьяк ідеальні ізотермічні умови для витримки цього благородного напою.
Будинок Castarede володіє унікальною, багатою і однією з найзначніших колекцій старих міллезімние арманьяков. З покоління в покоління колекція поповнювалася старими вінтажними спиртами, купленими у місцевих селян, які потім дбайливо витримували в бочках з гасконського дуба і розливаються в пляшки тільки перед самим продажем. Арманьячних будинок Castarede & ndash; найстаріший негоціантскій будинок в Гасконі, був заснований в далекому 19 столітті. Спочатку компанія носила назву Jules Nismes Delclou & amp; Cie, але по милості короля Людовика XVIII в 1818 році родина Кастаред дала йому своє ім'я. У 1832 році, за порадою друга сім'ї барона Османа, що був у цей час супрефектов Нерак, компанія була зареєстрована в торговому реєстрі і таким чином стала першою торговою фірмою з продажу арманьяка. Сім'я Castarede 20 років тому придбала старовинний маєток Chateau de Maniban, дата заснування якого сягає в далекий XVI століття. Саме у виробничій сфері Верхній Арманьяк знаходяться кращі крю, з яких виробляються знамениті бренди. Цьому сприяє унікальний мікроклімат регіону, илисто-піщані ґрунти і геологічна різноманітність. Родині Кастаред належать 20 гектарів кращих виноградників в арманьяк і два старовинних льоху, де і до цього дня здійснюється витримка спиртів. Один з них розташований в Лавардаке, на березі річки Баїз і був заснований в ще в 19-му столітті. Інший льох знаходиться в маєтку Maniban в Молеон-д'Арманьяк. Завдяки близькості річки в льохах складається прекрасний мікроклімат для якісного розвитку спиртів.