Опис
Традиційна винификации з м'яким пресуванням при постійному контролі температур. Спиртове бродіння проходить в сталевих ємностях при температурі 16 & deg; C. Вторинна ферментація здійснюється в закритих резервуарах.
М'яке рожеве вино світлого ягідного кольору має приємну солодкістю, легкої ігристі і чарівними ароматами суниці. Легке, фруктове, освіжаюче фрізанте.
Chiarli & ndash; найстаріший виробник ламбруско в Емілії-Романьї, одного з найбільш популярних італійських вин. Компанія Cleto Chiarli знаходиться неподалік від Модени і була заснована в 1860 році Клето Кьярлі, який виробляв вина для власного ресторану. Сімейний бізнес передавався з покоління в покоління, і з кожним роком якість ставало все вище, а класичні вина Chiarli & ndash; популярними в усьому світі. На сьогоднішній день, Сleto Chiarli & ndash; абсолютний лідер ринку. У комуні Граспаросса ді Кастелветро сім'я володіє 50 гектарами кращих виноградників. Ґрунти тут складаються із стародавніх алювіальних відкладення з домішкою глини та гравію. Виноградники засаджені лозами сорти ламбруско. Основою характеру ігристих вин ламбруско є високий рівень кислотності, завдяки якій, вони ідеально поєднуються з переважною більшістю класичних страв регіону Емілія-Романья. В даний час більше 50% вироблених вин господарство Кьярлі продає за межами Італії.
Рекомендується подавати до пасти, легким страв, салатів і сирів при температурі 8-10 & deg; C.