+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Напої
  3. Алкогольні напої
  4. Шампанське та ігристі вина

Вино ігристе Chiarli Ламбруско дель Емілія 0,75л. сол. рож.

Немає в наявності

Значення фільтрів

Торгова марка: Ламбруско

Країна виробництва: Італія

Вміст цукру: солодке

Колір: рожеве

Код товару: 2069252
EAN-13: 8003325532036

Опис

Традиційна винификации з м'яким пресуванням при постійному контролі температур. Спиртове бродіння проходить в сталевих ємностях при температурі 16 & deg; C. Вторинна ферментація здійснюється в закритих резервуарах.

Опис

М'яке рожеве вино світлого ягідного кольору має приємну солодкістю, легкої ігристі і чарівними ароматами суниці. Легке, фруктове, освіжаюче фрізанте.

Легенда

Chiarli & ndash; найстаріший виробник ламбруско в Емілії-Романьї, одного з найбільш популярних італійських вин. Компанія Cleto Chiarli знаходиться неподалік від Модени і була заснована в 1860 році Клето Кьярлі, який виробляв вина для власного ресторану. Сімейний бізнес передавався з покоління в покоління, і з кожним роком якість ставало все вище, а класичні вина Chiarli & ndash; популярними в усьому світі. На сьогоднішній день, Сleto Chiarli & ndash; абсолютний лідер ринку. У комуні Граспаросса ді Кастелветро сім'я володіє 50 гектарами кращих виноградників. Ґрунти тут складаються із стародавніх алювіальних відкладення з домішкою глини та гравію. Виноградники засаджені лозами сорти ламбруско. Основою характеру ігристих вин ламбруско є високий рівень кислотності, завдяки якій, вони ідеально поєднуються з переважною більшістю класичних страв регіону Емілія-Романья. В даний час більше 50% вироблених вин господарство Кьярлі продає за межами Італії.

Еногастрономія

Рекомендується подавати до пасти, легким страв, салатів і сирів при температурі 8-10 & deg; C.