Опис
Колір : Блідо-жовтий колір
Аромат : Приємний легкий аромат цитрусових і тропічних фруктів
Алкоголь : 8,50%
Цукор : 12 г / л
Сорт винограду : 40% Лоурейро, 30% педерна, 15% тражадура, 15% Азал
смак : Свіжий, легкий смак з нотами цитруса і тропічних фруктів
Температура подачі < / strong>: 6-8 & ordm; C
З чим подавати : З салатами, рибою і морепродуктами. Також підходить для аперитиву.
Технологія виробництва : Виноград проходить м'яке відділення від гребенів і дроблення, після чого пресується. Відстоюється 24 години і проходить алкогольну ферментацію в чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 16 & ordm; C. Після ферментації вино відразу ж купажується і бутилюють.