Опис
Колір : рожеве
Солодкість : напівсолодке
Алкоголь : 9,5%
Цукор : 19 г / л
Сорт винограду : 35% Тінта бароко, 30% еспадейро, 30% Амарал, 5% віньо.
Колір : Світлого малинового кольору з легкої ігристі
Аромат : Смак фруктовий, з солодкими тонами полуниці і бананів
Смак : Дуже освіжаючий, з ягідно-фруктовими нотами.
Температура подачі : 6-8 & deg; C
з чим подавати : Подавайте до страв азіатської кухні: з салатами, рибою і морепродуктами, суші і сашимі. Також підходить для аперитиву.
Технологія виробництва : Виноград проходить м'яке дроблення і пресування. Виноградний сік відстоюється і піддається ферментації без шкірки (як для білого вина) при контрольованою температурі 14 & ordm; C-16 & ordm; C. Після бродіння вино витримується протягом 2 місяців в сталевих чанах, фільтрується і бутилюють.
Витримка : 2 місяці в сталевих чанах