+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Напої
  3. Алкогольні напої
  4. Вина
  5. Вина України

Вино червоне сухе Bolgrad Каберне 0,75 л

Є в наявності

Значення фільтрів

Торгова марка: Болград

Країна виробництва: Україна

Об’єм: 0,5 - 0,8 л

Вміст цукру: сухе

Колір: червоне

од × 10978грн/од = 10978грн
Код товару: 1936188
EAN-13: 4820197560103

Опис

Одним з популярних сухих червоних вин є Каберне. Це вино сортове, проводиться з сорту винограду Каберне-Совіньйон. Це французький сорт винограду, але культивується в багатьох країнах світу. Смак ягід гармонійний з присмаком, що нагадує паслін & ndash; звідси і пасльонові тони в готовому вині. Для вин з Каберне Совіньон характерна висока кислотність, високий вміст танінів і смакові якості продуктів, кольору і аромату. Чисте Каберне Совіньон, особливо витримкою менше 3-5 років, може бути дуже різким і важким для вживання. Для балансування кислот і танінів винороби змішують його з Мерло, Сіра (Шираз), Бордо і іншими сортами. Завдяки таніну і кислот вина з Каберне Совіньон мають чи не потенціал для витримки протягом багатьох років, навіть десятиліть. За цей період в якісних винах відбувається пом'якшення танинов і кислот, і розвиваються складні аромати фруктів і спецій.

Смакові й ароматичні характеристики: класичні аромати Каберне Совіньон & ndash; чорна смородина, зелена паприка (особливо в прохолодних кліматі і роки); в теплих кліматі: тютюн, евкаліпт, м'ята; тони, що з'являються після витримки в дубовій бочці: ваніль, дим, кедр.

Оскільки вино, в якому домінує Каберне Совіньон, має високий вміст кислот і танінів, його вживають з жирною їжею, такий як смажене м'ясо (стейк ), печеня, смажені ковбаси тощо.