+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Хинкали

12.08.2016

☞ ИНГРЕДИЕНТЫ:
1) Пшеничная мука высшего сорта — 1 кг
2) Ледяная вода — 500 мл
3) Растительное масло — 40–50 мл
4) Соль – по вкусу
5) Говядина — 800 г
6) Свинина — 200 г
7) Репчатый лук — 250-300 г
8) Свежая кинза (опционально) — 1 пучок
9) Черный молотый перец — ½ ч. л.
10) Соль — 1 ч. л.
11) Чеснок — 3 зубчика
12) Тимьян (сушеный) — 1 щепотка

☞ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
1) Мясо помойте, зачистите от прожилок.
2) Нарежьте небольшими кусочками и пропустите через мясорубку.
3) Таким же образом измельчите очищенные чеснок и лук.
3) Все соедините приправьте фарш солью и специями, хорошо перемешайте.
4) В несколько приемов введите в фарш теплую воду.
5) Накройте емкость с фаршем пищевой пленкой.
6) Сделайте на поверхности пленки несколько проколов, чтобы мясо «дышало».Оставьте на 20 минут при комнатной температуре.
6) Просейте горкой муку, сделайте в центре углубление.
7) Влейте в углубление холодную воду и добавьте соль.
8) Тщательно вымесите очень крутое тесто.
9) Добавьте растительное масло и еще раз вымесите тесто.
10) Оберните тесто пищевой пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
11) Разделите тесто на равные части.
12) Каждую часть раскатайте в тонкую лепешку диаметром 11-12 см (толщина раскатки не более 1,5-2 мм).
13) Аккуратно выложите в центр лепешки немного фарша (примерно 1 ст. л. с небольшой горкой).
14) Защипните края теста, собирая их «гармошкой»; кончик «хвостика» обрежьте.
Количество «складочек» при лепке хинкали минимальное – 14, максимальное — 19.
15) Вскипятите большое количество воды, подсолите.
Несколько раз размешайте воду с помощью лопатки, создавая таким образом воронку.
16) Опустите небольшое количество хинкали в кастрюлю и варите, пока они не всплывут.
Затем полейте хинкали ледяной водой
17) Аккуратно достаньте хинкали шумовкой, стараясь их не повредить их целостность.

А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:

Зелень Кінза (пучок) 30г Калорійність кінзи становить 23 ккал на 100 грамів продукту. Склад кінзи Кинза & ndash; воістину джерело вітамінів, макро- і мікроелементів, в її склад входять вітаміни A, В1, B2, B3, B6, B9, C, Е, K, PP, холін, а також натрій, кальцій, калій, фосфор, залізо і мідь. Кінза містить ефірні масла, пектин, рутин і алкалоїди. Користь і шкода кінзи Зелень кінзи має бактерицидну дію, її застосовують при різного роду інфекціях і при лікуванні захворювань порожнини рота. Кінза виводить зайву воду і розчинені в ній токсини, сприятливо впливаючи на серцево-судинну систему і нирки. Вона зміцнює судини, виводить непотрібний холестерин і знижує тиск в кров'яному руслі. Крім того, кінза істотно знижує цукор у крові (за допомогою кінзи і коріандру можна значно знизити дозу прийнятого інсуліну). Вона полегшує депресивні стани, заспокоює нервову систему і працює як болезаспокійливий засіб. Кінза збуджує апетит і активно бере участь в травленні & laquo; важких & raquo; жирних і білкових продуктів, підсилює перистальтику шлунково-кишкового тракту, а так само позитивно відбивається на здоров'ї очей при дегенеративних змінах кришталика і ураженнях сітківки. Широко використовуються в народній медицині кровоспинну, ранозагоювальну і заспокійливі властивості соку листя кінзи. Не дивлячись на величезну кількість корисних властивостей, у кінзи є протипоказання. Чи не рекомендують захоплюватися кінзою майбутнім мамам під час вагітності та в період лактації, так як різкий смак зелені кінзи може вплинути на смак грудного молока. Так само зменшити вживання кінзи слід людям, що перенесли інсульт або інфаркт міокарда. Зелень Кінза (пучок) 30г – ІМ «Обжора»
Салат "Микс" (Розмарин+Тимьян) 40 гСалат "Микс" (Розмарин+Тимьян) 40 г – ІМ «Обжора»
Чеснок вес.Чеснок вес. – ІМ «Обжора»

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»