+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Жульен с курицей и грибами

29.12.2016

☞ ИНГРЕДИЕНТЫ:

  • 500 г куриного филе
  • 700 г шампиньонов
  • 250 г твердого сыра
  • 1 репчатый лук
  • 3 ст. ложки муки
  • 300 г сметаны
  • растительное масло
  • черный молотый перец
  • соль

 




☞ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ:

  1. Отварить куриное филе в подсоленной воде. Готовое мясо остудить и нарезать соломкой.
  2.  Помыть грибы и мелко нарезать их. Положить в посудину и посолить их.
  3. Почистить лук, нарезать мелкими кубиками. Разогреть сковороду с растительным маслом и поджарить на нем лук до прозрачного состояния. Добавить к нему грибы и хорошенько обжарить их до готовности.
  4. На отдельной сковороде в течении 2-3 минут обжарить муку на среднем огне, периодически помешивая ее. Влить туда сметану и помешивая довести соус до кипения, не забывая посолить и поперчить его.
  5. Добавить курицу к грибам и перемешать их и залить соусом.
  6. Затем выложить жульен в специальную жаростойкую форму, сделать верхний слой из сыра и отправить в разогретую до 180 градусов духовку. Вынимать жульен, когда сыр полностью расплавится.

Приобрести продукты Вы можете у нас:

Филе куриное весФиле куриное вес – ІМ «Обжора»
Шампіньйони, вагаКалорійність свіжих печериць становить 27 ккал на 100 грам продукту. Корисні властивості свіжих печериць Шампиньон містить в собі 88-92% води, цінні білки, вуглеводи, органічні кислоти, мінеральні речовини і вітаміни: PP (нікотинова кислота), E, ​​D, вітаміни групи B, залізо, фосфор, калій і цинк, корисний для імунної системи організму. За змістом фосфору печериці можуть посперечатися з рибопродуктами. Калорійність цього гриба 27,4 ккал на 100 г, що дозволяє використовувати печериця в різноманітних дієтах і не позбавляти себе необхідних білків, мікроелементів і вітамінів. Низький вміст натрію дозволяє використовувати печериці в безсольових дієтах. Діабетики також можуть вживати ці гриби & ndash; адже в них зовсім не міститься цукру та жирів. Зміст вітамінів групи B в печерицях вище, ніж у свіжих овочах, особливо рибофлавіну (B2) і тіаміну (B1), який допомагає уникнути головного болю і мігрені. А що міститься в печериці пантотенова кислота (B5) допомагає зняти втому. Крім того, ці чудові гриби допомагають підтримувати шкіру у хорошому стані. Все це говорить про те, що печериці не тільки смачні, але і дуже корисні гриби, які необхідно включати в свій раціон. Їх низька калорійність сприяє здоровому способу життя та підтримання фігури в тонусі. Збирають тільки молоді гриби, мають під капелюшком перетинку (плівку). Цінуються ці гриби за своїми смаковими якостями і вмісту в них фосфору у вигляді складного органічного з'єднання & ndash; лецитину, необхідного для харчування нервової системи.Шампіньйони, вага – ІМ «Обжора»
Лук репчатый вес.Лук репчатый вес. – ІМ «Обжора»
Олія Щедрий дар 0,5л соняшникова раф (ГЦ) Холодне пресування (при якому масло виходить пресовим способом при температурах не більше 55 & deg; С) дозволяє зберегти корисні властивості олії, оскільки не руйнуються містяться в його складі корисні речовини. Їх в маслі чимало. Згідно енциклопедичним даними, в соняшниковій олії міститься найбільше зміст альфа-токоферолу (вітамін Е, найсильніший природний антиоксидант), це набагато більше, ніж у всіх інших оліях, доступних широкої споживчої аудиторії (понад 60 мг / 100 г). У складі соняшникової олії також містяться мононенасичені і поліненасичені жирні кислоти, які сприяють зниженню рівня шкідливого холестерину в крові і підвищують вміст корисного холестерину, який (як і ряд інших видів жирів) необхідний для підтримки багатьох функцій в організмі людини. Соняшникова олія першого віджиму ТМ & laquo; Щедрий Дар & raquo; має, в порівнянні з рафінованим, кращі органолептичні властивості & ndash; запах і смак, до яких звик споживач і яких позбавлено рафінована соняшникова олія. Тому перший віджим & ndash; це унікальна технологія, доступна в Україні вельми обмеженому колу виробників. Олія Щедрий дар 0,5л соняшникова раф (ГЦ) – ІМ «Обжора»

Счастливого Нового года!