+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Крылья куриные с хрустящей корочкой

25.01.2017


НАМ ПОНАДОБИТСЯ:

  • куриные крылышки 1 кг
  • горчица 1 ст.л.
  • сок лимона 2 ст.л.
  • растительное масло 2 ст.л.
  • соль, перец по вкусу
  • сухари панировочные 100 г
  • овсяные хлопья 60 г
  • куркума, карри по 1 ч.л.
  • яйцо 2 шт.

Для соуса:

  • помидоры 5 шт.
  • томатная паста 2 ст.л.
  • соль 1 ч.л.
  • перец 0,5 ч.л.
  • сахар 1 ст.л.
  • чеснок 2 зубчика


А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:

Крильця курячiКрильця курячi – ІМ «Обжора»
Лимон ваг. Лимон малокалорійний і становить 16 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості лимона: Лимон багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему і діє як антиоксидант. Сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, а 1 столова ложка шкірки лимона & ndash; 13%. Лимон містить також пектин, ефірні масла, терперін і біофлавоноїди, які зміцнюють стінки капілярів. Ефірні масла стимулюють циркуляцію лімфи в організмі. Лимон також стимулює виробництво ензимів і травних соків в слизовій оболонці шлунка, що призводить до збільшення засвоєння організмом заліза і кальцію. Лимон володіє значними за своїми показниками медичними та терапевтичними властивостями. Хоча лимон дуже кислий фрукт, він надає протилежну дію на шлунок & ndash; знижує кислотність. Лимонний сік і шкірка мають антисептичну дію. А листя лимонного дерева використовуються для зняття жару. Лимон стимулює апетит, сприяє травленню, знижує рівень холестерину в крові, полегшує судоми і коліки, має тонізуючу дію (calorizator). Лимон можна використовувати як дезінфікуючий засіб порожнини рота і горла, але полосканнями не слід занадто захоплюватися, так як лимонний сік шкодить емалі зубів. Лимон  ваг. – ІМ «Обжора»
Олія Добриня 1л соняшникова раф.Олія Добриня 1л соняшникова раф. – ІМ «Обжора»
Приправа Приправка 30г каррі індійский Використовується при приготуванні м'яса, овочів, рибних страв, печива. Додавати до смаку. Зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному місці, при температурі не вище 20С і відносній вологості не більше 75%. Склад: куркума, коріандр мелений, імбир мелений, пажитник мелений, сіль, перець червоний гострий мелений, часник сушений мелений, кумін, кориця мелена, гвоздика мелена, кмин. Переваги: ​​одна з найпопулярніших сумішей прянощів і трав в світі зробить незабутніми ваші м'ясні та овочеві страви; якість входять до складу прянощів & ndash; високе (колір - яскравий, смак і аромат & ndash; багатий, насичений); склад тільки натуральний, без глютамат (підсилювача смаку), ароматизаторів, барвників; менше 20% солі; вага пакета - 30 г; велика упаковка в єдиному форматі та кольоровій гамі; 3х-шаровий металізований пакет з високими бар'єрними властивостями; Приправа Приправка 30г каррі індійский – ІМ «Обжора»
Помiдори (Украіна) вага
Суперпропозиція
В своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помiдори (Украіна) вага – ІМ «Обжора»
Куриное яйцо Баштанское С1Куриное яйцо Баштанское С1 – ІМ «Обжора»
Конс.Маринадо 460мл томатная пастаКонс.Маринадо 460мл томатная паста – ІМ «Обжора»
Цукор ваговий ГЦЦукор ваговий ГЦ – ІМ «Обжора»

Готовьте с любовью! 

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»