+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Солянка сборная

17.01.2017

Для приготовления солянки нам понадобятся:

  • Лук – 1шт
  • Морковь – 1шт
  • Томатная паста – 2 ст.л.
  • Маслины
  • Перец болгарский – 1шт
  • Огурцы соленые — 4шт
  • Несколько видов колбасы. Можете взять любую на ваш выбор.
  • Зелень и лимон – для сервировки.

 

Способ приготовления:

  1. Нарезаем лук кубиками и трем на крупной терке морковь. Отправляем на разогретую сковородку с растительным маслом. Пережариваем, пока лук не потемнеет.
  2. Нарезаем перец, огурцы и колбасу соломкой и добавляем на сковородку. Немного обжариваем – примерно 5 минут и добавляем томатную пасту. Тщательно перемешиваем и  обжариваем.
  3. Пока готовится пассировка, ставим на огонь кастрюлю с подсоленной водой. Когда пассировка будет готова- выкладывайте ее в кастрюлю. Доведите до кипения и поварите 3 минуты. Перед подачей на стол положите маслины, лимон и  посыпьте зеленью. Солянка готова, приятного аппетита!

А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:

Лук репчатый вес.Лук репчатый вес. – ІМ «Обжора»
Морковь вес.Морковь вес. – ІМ «Обжора»
Перець червоний (Імпорт)ваг.Перець червоний (Імпорт)ваг. – ІМ «Обжора»
Лимон ваг. Лимон малокалорійний і становить 16 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості лимона: Лимон багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему і діє як антиоксидант. Сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, а 1 столова ложка шкірки лимона & ndash; 13%. Лимон містить також пектин, ефірні масла, терперін і біофлавоноїди, які зміцнюють стінки капілярів. Ефірні масла стимулюють циркуляцію лімфи в організмі. Лимон також стимулює виробництво ензимів і травних соків в слизовій оболонці шлунка, що призводить до збільшення засвоєння організмом заліза і кальцію. Лимон володіє значними за своїми показниками медичними та терапевтичними властивостями. Хоча лимон дуже кислий фрукт, він надає протилежну дію на шлунок & ndash; знижує кислотність. Лимонний сік і шкірка мають антисептичну дію. А листя лимонного дерева використовуються для зняття жару. Лимон стимулює апетит, сприяє травленню, знижує рівень холестерину в крові, полегшує судоми і коліки, має тонізуючу дію (calorizator). Лимон можна використовувати як дезінфікуючий засіб порожнини рота і горла, але полосканнями не слід занадто захоплюватися, так як лимонний сік шкодить емалі зубів. Лимон  ваг. – ІМ «Обжора»
Кріп + Петрушка 40 гКріп + Петрушка 40 г – ІМ «Обжора»
Маслини Кополіва 370мл б/к Склад: Маслини, сіль, вода, стабілізатор кольору: залозистий глюконат. Іспанські чорні маслини Coopoliva з кісточкою, 350 гр. Обсяг 370 мл. Суха вага 200 гр. Стерилізовано. Харчова цінність 100 гр: вуглеводи 4,8 гр., Жири 16,5 гр., Білки 1,2 гр. Енергетична цінність: 173 ккал. Зберігати в сухому прохолодному місці. Термін придатності 3 роки. Маслини і оливки (оливи) - це слова - синоніми. Виявляється, оливки - всього - навсього - недоспелий маслини. Стиглі маслини набувають характерного чорний колір, а оливки так і залишаються зеленими. Відповідно і смак у них досить сильно відрізняється. Велика частина тваринних жирів шкідлива, тому що містить надзвичайно багато холестерину, який негативно впливає на працездатність серцево - судинної системи. З рослинними ж жирами, наприклад тими, які у величезній кількості містять маслини, все набагато краще. Інакше кажучи, спостерігається картина з точністю до навпаки. Серце починає працювати якісно, ​​судини розширюються, атеросклероз йде, навіть внутрішні органи, що відповідають за травлення, починають вести себе набагато краще. Маслини Кополіва 370мл б/к – ІМ «Обжора»
Томатна паста Чумак 70 гТоматна паста Чумак 70 г – ІМ «Обжора»

Готовьте с любовью! 

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»