Опис
Опис: Tortiglioni & mdash; тортільоні & mdash; одна з перших винайдених в Неаполі форм макаронів & mdash; короткі трубочки з характерним малюнком, від якого і отримали свою назву & mdash; & Laquo; tortiglione & raquo; & Mdash; висхідні по спіралі борозенки, які залишаються після обробки на токарному верстаті. Тортільоні відрізняються своєрідною елегантною простотою форми. Здається, що вона спеціально створена для того, щоб соус міг проникнути і затриматися як всередині, так і на поверхні пасти, серед спіральних витків, і повністю розкрити свій смак і аромат тільки в роті. Ця паста володіє яскраво вираженим індивідуальним характером і вигідно поєднується з густими і насиченими соусами, підходить до м'ясних рагу і запіканок. Обов'язково спробуйте цю пасту з білими грибами і савойської капустою. Склад: Борошно з твердих сортів пшениці для макаронних виробів вищого гатунку, вода питна. Може містити залишки яєць. Не містить харчових добавок і барвників. Температура зберігання: Зберігати в темному, прохолодному місці Термін придатності, днів: 960 днів Харчова та енергетична цінність: 350 ккал, білки - 12, жири - 1.5, вуглеводи - 72,2