Опис
Це органічне соняшникова нерафінована і недезодорірованное масло отримано за допомогою методу першого холодного віджиму, а тому зберегло в собі максимальну частку цінних речовин. Масло має м'який смак, легкий приємний аромат і янтарно-теплий колір. Воно принесе вашому організму чималий обсяг вітамінів Е, А і D, які допоможуть протистояти раннього старіння. Також ви отримаєте лінолеву і ліноленову ненасичені жирні кислоти, які наш організм не виробляє, а може отримати тільки з продуктів. Ми потребуємо в цих кислотах більше, ніж в інших вітамінах. Вони цінні тим, що беруть участь у формуванні оболонок нервових волокон і мембран клітин. Обидві кислоти виводять холестерин, благотворно впливають на стінки кровоносних судин і попереджають розвиток атеросклерозу, інфаркту міокарда та інших захворювань серцево-судинної системи. Високоцінні якості і властивості соняшникової органічного масла допоможуть вилікувати тромбофлебіт, зубний біль, хронічні захворювання печінки, легенів, шлунка і кишечника. Для виробництва масла взяли насіння соняшнику, який вирощувався на родючій землі Херсона. У момент вирощування не застосовувалося пестицидів та інших хімічних речовин, а тому ви можете бути впевнені в безпеці цього продукту. Завдяки тому, що в процесі виробництва масла ми нагріваємо його не більше ніж на 4О & deg; С, воно зберігає всі корисні і поживні компоненти, так необхідні для кожної людини. Масло вирощується, віджимається і розливається в скляну тару в Україні. Склад: - олія соняшникова органічне першого холодного віджиму Зберігання: Органічне масло зберігається в закритому і затемненому місці при температурі 8 & deg; С-2О & deg; С. Відносна вологість повітря повинна складати не більше 75%. При зберіганні можлива поява натурального осаду. Масло зберігається ЗО діб, якщо температура відповідає 18 & deg; С-25 & deg; С або 9О доби, якщо температура відповідає Про & deg; С-11 & deg; С. Термін придатності органічного масла дорівнює 12 місяцям від дня виготовлення.