+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Товари для дому • Зоо • Краса
  3. Дитячі товари
  4. Підгузки і серветки

Підгузки HUGGIES Класик Мала (3) 15*12

Немає в наявності

Значення фільтрів

Торгова марка: Хаггіз

Код товару: 1601233
EAN-13: 5029053543086

Опис

Підгузки для дітей від 4 до 9 кг. Нова вбирає система значно краще розподіляє рідину усередині підгузника, тому підгузник краще вбирає і захищає від протікань. Пропускають повітря по всій поверхні. Бар'єрчики навколо ніг також пропускають повітря, але не пропускають рідину. Тягнеться поясок захищає від протікань на спинці. Нові, більш зручні багаторазові застібки дають можливість застібати підгузник стільки раз, скільки потрібно, і так само надійно, навіть якщо ви використовуєте лосьйони або присипки. 15 штук в упаковці. Склад: розпушеної целюлози, влагопоглощающий матеріал, неткані матеріали Одноразові підгузники. Щоб уникнути ризику задухи порвані або використані підгузники необхідно негайно викидати. Тримайте пачку в недоступному для дітей місці.

Інші товари цього виробника

Серветки HUGGIES Pure 2+1 (56x3) вологіСерветки HUGGIES Pure 2+1 (56x3) вологі – ІМ «Обжора»
Серветки HUGGIES Ncare triplo 2+1(56x3) вологіСерветки HUGGIES Ncare triplo 2+1(56x3) вологі – ІМ «Обжора»
Підгузки HUGGIES Класик 5 (11-25кг) 42 шт З   Huggies   мама може довіритися своїй інтуїції і спокійно насолодитися дорогоцінними хвилинами, проведеними з малюком. Так Huggies   надихає мам насолоджуватися материнством. Huggies Classic   з технологією захисту від протікання 360 & deg; вбирають до 12 годин! Підгузки   Huggies Classic , зроблені з м'яких дихаючих матеріалів, дбають про комфорт вашого малюка. Спеціальний блок-гель в підгузниках замикає вологу на замок до 12 годин, зберігаючи шкіру малюка сухою, а технологія 360 & deg; & Mdash; м'які еластичні бар'єрчики і тягнеться поясок допомагають запобігти протікання навколо ніжок і по спинці. Вашій дитині в підгузниках Huggies Classic буде сухо і комфортно! Особливості   Huggies Classic : Спеціальний блок гель в підгузниках надійно утримує вологу до 12 годин Барвисті малюнки прикрашають підгузники і радують малюків Еластичні м'які бар'єрчики допомагають захистити від протікань навколо ніжок дитини на все 360 & deg; Матеріали підгузника пропускають повітря, піклуючись про ніжну шкіру малюка тягнеться поясок Бренд   Huggies   безпосередньо пов'язаний з подоланням і природним досвідом материнства. Виробляючи якісний, практичний і простий у використанні продукт, Huggies дає мамам можливість отримувати задоволення від часу, проведеного з дитиною, і бути впевненою в тому, що вона дає своєму малюкові найкраще. < / span> Підгузки HUGGIES Класик 5 (11-25кг) 42 шт – ІМ «Обжора»
Підгузки HUGGIES Класик 3 (4-9кг) 58 шт Підгузки Huggies Classic 3 Jumbo 58 шт   & ndash; класична серія підгузників від відомого виробника. Підгузник складається з всмоктуючого шару з целюлози і непромокаючої зовнішнього шару з пластичних матеріалів. Huggies Classic зручні та практичні, їх наповнювач з розділовою серветки здатний швидко вбирати спорожнення малюка, що дозволить уникнути подразнень на шкірі. Порадують і їх дихаючі властивості, завдяки яким виключений ризик виникнення попрілостей, навіть після тривалого перебування в одноразовому підгузку, адже він розрахований на вбирання до 12 годин. Основні особливості підгузників серії Classic: - рідина відмінно розподіляється по всій поверхні; - завдяки спеціальному блок-гелю волога утримується до 12 годин, що забезпечує спокійний сон крихти; - еластичні м'які боковинки і тягнеться поясок захищають від протікань і не обмежують дитини в рухах; - підгузники прикрашені барвистими малюнками; - дихаючі матеріали, з яких виготовлений підгузник, добре пропускають повітря, що дуже сприятливо для ніжної шкіри малюка.  З підгузниками Huggies Classic Вашій дитині буде зручно днем ​​і комфортно вночі.  Підгузки HUGGIES Класик 3 (4-9кг) 58 шт – ІМ «Обжора»
Підгузки HUGGIES elite soft (2) 25шт Підгузки Huggies Elite Soft стануть прекрасними найпершими & laquo; трусиками & raquo; вашого малюка. Серія Elite Soft розроблена спеціально для новонароджених. Для їх створення Huggies використовували дуже м'які матеріали всередині і зовні, для ніжної шкіри малюка. Інноваційний внутрішній шар SoftAbsorb поглинає вологу і рідкий стілець за секунди , допомагаючи зберегти шкіру малюка сухою максимально довго. М'які подушечки внутрішнього шару створюють ніжний бар'єр між шкірою малюка і рідким стільцем. Мікропори, що дозволяють шкірі & laquo; дихати & raquo ;, забезпечують циркуляцію повітря усередині підгузника, запобігають появі попрілостей. Huggies Elite Soft має еластичний поясок, щоб підгузник добре прилягав до тіла, але при цьому не передавлює животик і не натирав ніжну шкіру новонародженого. Внутрішній кишеньку на поясі, запобігає протіканням рідкого стільця по спинці. Спеціальний індикатор змінює колір, коли підгузник стає вологим & mdash; так можна визначити, коли пора його змінити. Особливості підгузників Huggies Elite Soft: Інноваційний внутрішній шар SoftAbsorb вбирає вологу за секунди Надзвичайно м'які подушечки , створюють ніжний бар'єр між шкірою малюка і рідким стільцем Пористі матеріали дозволяють шкірі & laquo; дихати & raquo; М'який супер еластичний поясок для відмінного прилягання Спеціальна внутрішню кишеню, допомагає запобігти протіканням по спинці Індикатор вологи підкаже, коли пора змінити підгузник Вікова група дитини: 2 Вага дитини: 4-7 кг Підгузки HUGGIES elite soft (2) 25шт – ІМ «Обжора»
Серветки HUGGIES natural care вологі з алое 56 шт, Вологі серветки Huggies Natural Care мають багатошарову структуру, тому швидко і легко видаляють забруднення. Для виготовлення серветок використовуються натуральні волокна & mdash; целюлоза. Серветки щільні і подібні ваті, яка просякнута водою. До складу просочення входить очищена вода і вітамін Е. Серветки не містять духів і спирту, мають збалансований рН. Гіпоалергенні серветки підходять для ніжної шкіри новонародженого. Після використання не спостерігається "липкого" ефекту. Шкіра чиста і здорова. Особливості дитячих вологих серветок Huggies: Багатошарові серветки. У складі натуральні волокна & mdash ; целюлоза. До складу просочення входить очищена вода. Не містить духів і спирту, збалансований pH. Гіпоалергенний, підходять для шкіри новонароджених. Без відчуття "липкого" ефекту. Серветки HUGGIES natural care вологі з алое 56 шт, – ІМ «Обжора»