+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Суперпропозиція
Засіб DOMESTOS д/унітазу свіжість Атлантики 1000 мл
Суперпропозиція
Універсальний миючий засіб Domestos Свіжість Атлантікі.Чістіт, дезінфікує і відбілює. Висока ефективність. Вбиває всі відомі мікроби.Прімененіе нерозбавленим: Унітаз: нанесіть засіб під обідок унітазу і залиште на ніч. Раковини і ванни: нанесіть на поверхню і обробіть за допомогою щітки, змийте через 2-3 хвилини. Зливи і водостоки на кухні та у ванній: налийте в зливний отвір длядезінфекціі і усунення неприємних запахів. Кахель: налийте засіб на губку і обробіть з її допомогою кафель.Прімененіе розведеним: Підлоги, робочі поверхні і холодильник: 2.5 ковпачка на 5 л води. Не використовуйте неразбавленним.Отбеліваніе: 1/2 ковпачка на 5 л води, замочіть білизна на 45 хвилин, потім прополощіть. Чи не перелийте вміст в інші ємності. Не використовуйте для вовни, шовку, шкіри, кольорових тканин. Не допускайте попадання на меблі, килими та оббивку. Рекомендується використовувати гумові рукавички. Не змішуйте з іншими засобами. Уникайте потрапляння в очі і на шкіру. У разі потрапляння негайно промийте великою кількістю води. Відбілюючі і поверхнево-активні складові розкладаються біологічним шляхом без утворення шкідливих веществ.Храніте в прохолодному місці в вертикальному положенні, в недоступному длядітей месте.Срок зберігання 12 місяців.Засіб DOMESTOS д/унітазу свіжість Атлантики 1000 мл – ІМ «Обжора»
Сух. Санта Віта 150г родзинки світлі
Суперпропозиція
Ізюм один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Склад родзинок містить: 79,5-87, 5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2-2,9% золи, 16-22 % вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Калорійність родзинок становить: 264 ккал на 100 грам продукту. < / p> Корисні властивості родзинок стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, < / li> виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух. Санта Віта 150г родзинки світлі – ІМ «Обжора»
Переглянути всі Новинка Переглянути всі Товар тижня Переглянути всі

Доставка продуктів з інтернет-супермаркету «Обжора»

Немає часу, аби швиденько побігти в магазин?  Немає з ким залишити дітей? Погода така, що виходити немає бажання? Замовляйте продукти в одеському онлайн-супермаркеті «Обжора»!

На наших віртуальних полицях завжди широкий вибір продуктів харчування, побутової хімії та інших споживчих товарів. За пару кліків ви зможете наповнити електронний кошик, і вже за кілька годин наша служба доставки привезе покупки до дверей вашого будинку чи офісу!

Інтернет-супермаркет «Обжора» працює 24 години на добу, тому ви можете оформити замовлення ще ввечері, щоб вже вранці кур'єр привіз все необхідне для смачного сніданку.

| Ми працюємо, ви відпочиваєте

Замовлення на суму від 500 гривень «Обжора» доставляє безкоштовно! Доставляємо по всій Одесі, в передмістя та у всі регіони України. Дізнатися детальніше можна на нашій сторінці сайту.

Завжди поряд,завжди по дорозі! З любов’ю, твоя «Обжора», супермаркет по-одеськи!