Опис
Склад: свинина жилована нежирна, сіль харчова, цукор білий, перець чорний або білий мелений, перець духмяний мелений, глюкоза, підсилювач смаку, аскорбінова кислота, стартова культура, нітрит натрію. Термін придатності та умови зберігання: при температурі не більше + 15 & deg; С - не більше ніж 4 місяці; упакованих під вакуумом при температурі від 0 & deg; С до + 6 & deg; С, не більше ніж: -метою батонами -120 діб; -порціонная нарізка & ndash; 45 діб; -сервіровочная нарізка & ndash; 45 діб, за умови цілісності упаковки. при відносній вологості повітря від 75% до 78%. Харчова та енергетична цінність в 100 г продукту: Білки - не менше 12,0 г Жири - не більше 65,0 г Енергетична цінність - 633,0 ккал.