Опис
Ковбаса варено-копчена вищого гатунку Оболонка: фазер Склад: яловичина жилована вищого гатунку, сало ковбасне хребетна, сіль кухонна, цукор білий, перець чорний або білий мелений, кардамон або мускатний горіх мелений, аскорбінова кислота, нітрит натрію. Термін придатності та умови зберігання: при відносній вологості повітря від 75% до 78%, при температурі не більше + 6 & deg; С - не більше ніж 1 місяць - цілими виробами. упакованих під вакуумом при температурі не вищій + 6 & deg; С, цілими виробами & ndash; не більш ніж 30 діб порційна нарізка - не більше ніж 20 діб, сервірувальна нарізка - не більше ніж 12 діб, за умови цілісності упаковки. упакованих в середовищі інертного газу: цілими виробами & ndash; не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки. Після відкриття упаковки зберігати продукцію не більше ніж 20 діб, з огляду на дату виготовлення. Харчова та енергетична цінність в 100 г продукту: Білки & ndash; Проте 18,0 г Жири & ndash; не більше 38,0 г Енергетична цінність - 414,0 ккал