Опис
Твердий сичужний сир. Виготовляється з натурального коров'ячого молока із застосуванням заквасок прямого внесення та ферментного препарату (Данія) в кращих традиціях європейського сироваріння. Термін дозрівання сиру "Гауда Преміум" 45 діб, жирність 40%, виробляється у формі бруска вагою до 5 кг і упаковується в термоусадочну плівку. Передбачена фасування сиру невеликими брусками (до 0,3 кг) в вакуумовані Термопакети.
Має чистий смак і запах & ndash; від слабковираженого до помірно вираженого сирного, з легкої кислуватий.
Консистенція пластична, однорідна, колір & ndash; від білого до слабо-жовтого. На розрізі сир має правильний малюнок, що складається з вічок круглої або овальної форми.
Сир є найважливішим джерелом кальцію і фосфора.100 грам сиру повністю задовольняє добову норму споживання кальцію і фосфору.