+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Заказать обратный звонок
Минимальный заказ 300 грн
Итого: 000грн
Обжора
Инструкцию по поиску на сайте читайте в статье Как правильно искать
Минимальный заказ 300 грн
Итого: 000грн
  1. Главная
  2. Статьи

Офіційні Правила проведення Акції «Миттєвий приз від BURN»

06.08.2020

Офіційні Правила проведення Акції

«Миттєвий приз від BURN»

(надалі – Правила)

 

  1. Терміни та загальні положення Правил:

1.1. «Акція» - рекламна акція під назвою «Миттєвий приз від BURN» що проводиться з метою залучення уваги потенційних споживачів до продукції під торговою маркою «Burn» (надалі - Продукція) та стимулювання продажів цієї Продукції.

1.2. «Територія проведення акції» – Акція проводиться в місті Одеса, в мережі магазинів «Обжора».

1.3. «Період проведення Акції»: з 10серпня2020 року до вичерпання заохочувального фонду в торгових точках.

1.4. «Заохочення» - детальніше в розділі 5. цих Правил.

1.5. «Учасник» - будь-яка особа, зазначена у розділі 3 даних правил, що виконала умови Акції згідно п.4.1 правил, з метою отримання Заохочення.

1.6. «Переможець» - це Учасник акції якого було визнано переможцем згідно з п. 4.2. цих правил  та, який виконав умови цієї Акції, та дотримувався цих правил.

1.7.«Офіційна сторінка» - вказані Правила будуть розміщені для публічного доступу за такою Інтернет – адресою https://produkty24.com.ua/ (надалі – Офіційна сторінка Акції).

1.8.«Продукція» та/або «Акційна Продукція» - продукція під торговою маркою «Burn», яка приймає участь у Акції, а саме:

  • BurnOriginal 0,25; 
  • BurnOriginal 0,5;
  • BurnAppleKiwi 0.25;
  • BurnAppleKiwi 0,5;
  • BurnMango 0.25;
  • BurnPassionPunch 0.25.

 

1.9.  «Торгова Точка» - мережі магазинів «Обжора»які здійснюють продаж Акційної Продукції, розташованих за наступною адресною програмою:

Місто

Адреса

1

ОДЕСА

ГРАДОНАЧАЛЬНИЦЬКА 22/8

2

ОДЕСА

ФОНТАНСЬКА ДОРОГА 20/4

3

ОДЕСА

ІНГЛЕЗІ 10

4

ОДЕСА

ЛЕОНТОВИЧА 10

5

ОДЕСА

АКАДЕМІКА КОРОЛЬОВА 24

6

ОДЕСА

Л.ТОЛСТОГО 10

7

ОДЕСА

АКАДЕМІКА ВІЛЬЯМСА 44/А

8

ОДЕСА

КНЯЗІВСЬКА 40

9

ОДЕСА

СТЕПОВА 28

10

ОДЕСА

СТАРОПОРТОФРАНКІВСЬКА 97

11

ОДЕСА

ЧАЙКОВСЬКОГО 18

12

ОДЕСА

КОЛОНТАЇВСЬКА 71

 

1.10. Організатор Акції має право скасувати проведення Акції або змінити ці Правила попередивши про це Учасників шляхом публікації повідомлення про скасування Акції або зміни Правил за наступною Інтернет – адресою https://produkty24.com.ua/.

 

  1. Відомості про Організатора, Виконавця Акції:

2.1. Виконавцем та Організатором Акції є Товариство з обмеженою відповідальністю «ХавасІнгейдж Україна» (надалі за текстом «Виконавець» та/або «Організатор»). Виконавець Акції являється податковим агентом для цілей утримання податку на доходи фізичних осіб та несе всю відповідальність за утримання такого податку при проведенні даної Акції. Адреса місцезнаходження Виконавця: 04071, м. Київ, вул. Воздвиженська, 41, код ЄДРПОУ 38536556.

 

  1. Учасники Акції, їх права та обов'язки:

3.1. Особи, які відповідають умовам пунктів 3.2. – 3.3. цих Правил, та які виконали вимоги, встановлені п. 4.1. цих Правил, називаються Учасниками Акції (далі і раніше по тексту цих Правил - «Учасники»).

3.2. Учасником може стати дієздатна особа, яка є громадянином України і проживає на території України. Учасником Акції може бути тільки повнолітня особа (з 18 років).

3.3. Учасниками не можуть бути співробітники та представники Організатора, Виконавця, та будь-які треті особи, які залучаються Виконавцем для проведення акції, афілійовані з Організатором, Виконавцем та особами, які залучаються Виконавцем для проведення акції, члени їх сімей, а також працівники інших юридичних осіб, залучених до організації та проведення Акції.

3.4. Учасники мають права і обов’язки, встановлені чинним законодавством України, а також цими Правилами.

 

  1. Порядок участі в Акції

4.1. Для того щоб взяти участь в Акції будь-якій особі, що відповідає вимогам п. 3 цих Правил, Учаснику необхідно вчинити наступні дії:

4.1.1. Протягом періоду проведення Акції, зазначеному у п.1.3 даних Правил, придбати у будь якій торговій точці, з переліку визначеному в п.1.9. цих правил, будь-які 4 (чотири) одиниці Акційної Продукції (перелік якої вказано в п. 1.8. цих Правил) в одному чеку. Кількість одиниць Акційної Продукції в одному чеку не може бути менше 4 (чотирьох) одиниць. Кількість одиниць Акційної Продукції в одному чеку може бути більше 4 (чотирьох) одиниць, право на отримання Заохочення надається за кожні 4(чотири) одиниці Акційної Продукції в одному чеку.

Звертаємо увагу, що придбання більшої кількості Акційної Продукції в одному чеку не надає права на отримання додаткових заохочень. Один чек, що підтверджує придбання 4 (чотирьох) одиниць Акційної Продукції і більше надає право на отримання 1(одного) заохочення. Учасник акції має право здійснювати придбання Акційної Продукції декількома чеками. 

 

4.2. Переможцем автоматично стає кожен Учасник Акції який виконав умови викладені в п. 4.1.1. цих Правил.

 

  1. Заохочення Акції та їх порядок отримання.

5.1. Заохоченням Акції є: сонцезахисні окуляри Burn – загальна кількість розподілена між всіма торговими точками - 2300 шт., на весь період проведення Акції.

 

5.2.Один Учасник Акції Може отримати більше одного заохочення. Один чек, що підтверджує придбання 4 (чотирьох) одиниць Акційної Продукції і більше надає право на отримання 1(одного) заохочення. Учасник акції має право здійснювати придбання Акційної Продукції декількома чеками.

 

Виконавець залишає за собою право самостійно визначати постачальників товарів і послуг, для придбання Заохочень або будь-яких їх елементів.

Заміна Заохочення грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягає.

Організатор/Виконавець не несуть відповідальності щодо подальшого використання Заохочень Учасниками після їх одержання, зокрема, за неможливість Учасниками скористатись наданим Заохоченням з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання таких Заохочень.

Відповідальність Організатора та Виконавця  в рамках Акції не виходить за межі умовної вартості Фонду Заохочень, що зазначений вище.

 

5.2.Заохочення надається переможцю акції на касі торгівельної точки під час здійснення операції що відповідає умовам п. 4.1.1. цих правил.

Увага

Кількість заохочень обмежено, Заохочення надаються за умови їх фізичної наявності на касах торгівельних точок. Тривалість Акції в кожній окремій торговій точці може відрізнятися та залежить від наявності Заохочень на касі такої торгівельної точки.

 

5.3. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил є необхідною умовою отримання Учасником Заохочення.

 

 

  1. Обмеження

6.2. Організатор/Виконавець Акції не несуть відповідальності за неможливість Учасників Акції отримати Заохочення чи скористатися ними з будь-яких причин, які не залежать від Організатора і Виконавця, зокрема у зв’язку з вичерпанням фону Заохочень на касі окремо взятої торгової точки.

6.3. Організатор/Виконавець Акції не несуть відповідальності щодо будь-яких суперечок стосовно права на отримання Заохочень. У будь-якому разі остаточне рішення стосовно суперечок приймає Організатор Акції спільно з Виконавцем і таке рішення оскарженню не підлягає.

6.4. Отримання Заохочень допускається лише Учасниками Акції, що здобули право на отримання Заохочень. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, укладені до отримання Заохочень, де Заохочення або право на їх отримання є предметом угоди, засобом платежу чи предметом застави.

 

  1. Додаткові умови:

7.1. Своєю участю в Акції всі Учасники Акції погоджуються з цими Офіційними правилами та зобов’язуються їх виконувати.

7.2. Інформування щодо Правил та умов Акції, а також про порядок отримання Заохочень здійснюється шляхом розміщення Офіційних правил Акції на Офіційній сторінці.

7.3 Організатор та Виконавець, а також залучені ними треті особи, не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на Території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора та Виконавця, а також залучених ними третіх осіб, обставини, внаслідок яких Участь у Акції стає неможливою.

7.4. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими Правилами, вирішення таких питань Організатор Акції залишає за собою. Таке рішення Організатора Акції є остаточним і оскарженню не підлягає.

7.5. Терміни, що вживаються у цих Правилах, відносяться виключно до Акції, що проводиться в рамках цих Правил.

7.6. Всі питання, прямо не врегульовані в цих Правилах, регулюються на основі чинного законодавства України.