Опис
Ром Angostura 1824 був створений в 1999 році на честь 175-річного ювілею Будинку Angostura. Саме в 1824 році Доктор Йоганн Зигерт заснував Будинок Angostura і почав виробництво ароматичних БІТТЕРИ, а пізніше ромів. Ексклюзивна пронумерована пляшка рому Angostura 1824 запечатана сургучем, а на її лицьовій стороні розміщений металевий медальйон з зі старим гербом компанії Dr.Siegert & amp; Sons. Для приготування рому використовується меляса - чорна патока, що є побічним продуктом при переробці цукрового очерету, що містить досить велику кількість цукрів. Патоку розбавляють водою, змішують з дріжджами і залишають бродити. Перебродила рідина дистилюють. Прозорий 73% дистилят проходить подвійну вугільну фільтрацію.