Опис
Bacardi Superior (Бакарді Суперіор) & ndash; кубинський світлий ром створений в 1862 році іспанським торговцем вина Доном Факундо Бакарді. Завдяки його унікальній технології виготовлення, світло побачили нові види ромів, що затьмарили в той час грубі і гарячі напої карибських піратів. І сьогодні ром Бакарді & ndash; неймовірно популярний. Товарний знак компанії & laquo; Летюча миша & raquo; підкорив споживачів в 175 країнах. 200 мільйонів пляшок & ndash; такий щорічний обсяг продажів елітної продукції. Процес виготовлення її відомий тільки компанії Бакарді. Основою ж для виробництва служить сік цукрової тростини. 30-35 годин він бродить з особливими дріжджами. Після дистиляції, для видалення домішок, спирти піддають фільтрації через деревної вугілля і витримують в обвуглених зсередини бочках, де ром вже набуває індивідуальні властивості: колір, аромат і м'який смак. Далі різновікові напої змішують і створюють купажі для кожного виду рому. Знатний білий ром, один з лінійки Бакарді, з витримкою більше року, має злегка пекучим, делікатним фруктово-карамельним смаком, з ледь вловимими нотками перцю, ванілі і свіжоскошеної трави. В запашному букеті Бакарті Суперіор уловлюються запахи мигдалю, ванілі і тропічних фруктів. Така витончена гармонія і пекуча екзотичність смаку і аромату викликають бурхливу латиноамериканську пристрасть і ніжну чуттєвість. Кришталево-прозорий Бакарті Суперіор служить в основному хорошою основою для будь-яких тропічних коктейлів. Можна вживати його і в чистому вигляді, але обережно, так як п'ється ром легко, а & laquo; запалює & raquo; дуже швидко. Бакарді Суперіор частий гість на молодіжних вечірках, в нічних клубах, барах. Одним словом там, де є бажання відчути свободу, скинути вантаж повсякденних проблем і чудово повеселитися.