Опис
Виготовлення горілки здійснюється польським концерном Polmos. Виробництво горілки ґрунтується на найчистішому спирті, що проходить через подвійну дистиляцію. Разом з дистильований спиртом на кілька днів поміщається трав'яниста рослина зубрівка, яке виростає на території біловезькій пущі (на сучасних територіях Польщі і Білорусії), і яке названо так, бо є улюбленим кормом зубрів. Після кількох днів горілка проходить фільтрацію і розливання по пляшках, в кожну з яких вручну кладеться один стеблинка зубрівки. Для максимального наближення до стандартів виробництва Зубрівка, слід в середині літа, в самий жаркий день прийти на місце, де як раз ця трава досягає піку свого цвітіння, зрізати стебла і принести цю рослину на завод виготовлення алкогольного напою. Рослина, даного нам самою природою, що володіє солодким ароматом, що додає горілці жовтувато-зеленуватий відтінок, ванільний аромат, маслянисту структуру спирту і звичайно ж унікальність.