+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Лазанья из блинов со шпинатом и сыром

02.09.2016

☞ ИНГРЕДИЕНТЫ:
1. Молоко – 250 мл
2. Яйцо – 3 шт.
3. Мука – 2 ст.
4. Коричневый сахар – 1 ч. Л.
5. Соль – ½ ч.л.
6. Разрыхлитель – ½ ч.л.
7. Растительное масло – 2 ст.л.

НАЧИНКА:
1. Творог – 150 г
2. Брынза – 100 г
3. Яйцо – 1 шт
4. Шпинат – 400 г
5. Томатный соус – 100 мл.
6. Твердый сыр – 100 г
7. Крошки из батона – 50 г
8. Оливковое масло – 1 ст. л

☞ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
1) Взбейте яйца венчиком, добавите молоко по частям, постоянно взбивая смесь
2) Затем всыпьте сахар и соль.
3) Просейте часть муки в тесто, перемешайте, добавьте разрыхлитель, оставшуюся часть муки и все взбейте.
4) При необходимости добавьте в тесто немного теплой воды.
5) Чтобы тесто не прилипало к сковороде, влейте в него растительное масло и перемешайте.
6) Тесто должно быть по консистенции похоже на кефир.
7) Выпекайте блины на горячей сковородке, предварительно смазанной тонким слоем растительного масла.
8) В чаше блендера взбейте творог, брынзу и яйцо.
9) Соедините сырную часть начинки с шпинатом.
10) Поперчите, посолите и перемешайте начинку.
11) Соберите лазанью: выложите блин в форму для выпечки, смажте его тонким слоем томатного соуса.
12) Сверху нанесите шпинатную начинку и посыпьте сыром.
13) Повторите процедуру со всеми блинами, кроме последнего.
14) Последний блин смажьте томатным соусом, присыпьте хлебной крошкой, смешанной с остатками сыра.
15) Полейте оливковым маслом, поставьте выпекаться лазанью на 15-20 минут при 180 градусов.

А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:

Молоко Міськмолзавод №1 2,6% 500 гМолоко Міськмолзавод №1 2,6% 500 г – ІМ «Обжора»
Куриное яйцо Баштанское С1Куриное яйцо Баштанское С1 – ІМ «Обжора»
Олія Добриня 1л соняшникова раф.Олія Добриня 1л соняшникова раф. – ІМ «Обжора»
Сир 5% ваговий Міськмолзавод №1Калорійність сиру 5% становить 121 ккал на 100 грам продукту. Склад: сир 5% містить багато мінералів, особливо багатий він кальцієм, крім того, натрієм і калієм, залізом, фосфором. Ці елементи дозволяють зайвої рідини віддалятися з організму, зміцнюють кістки і зуби, підвищують життєвий тонус. Вітаміни в сирі 5% представлені, перш за все B1, B6, B2, B9, PP, E, A, D. Вони регулюють процеси в організмі, прискорюють хімічні реакції, підвищують імунітет. 5% сир містить необхідні амінокислоти, з яких виробляються білки організму. Без них не обходиться діяльність серця і печінки. Завдяки їм підтримується здоровий стан судин. Сир виробляється з молока, яке, скисаючи, стає дуже корисним, збагачується молочнокислими бактеріями, що нормалізують травлення. Недарма сир обов'язково потрібно їсти після тривалого лікування антибіотиками. Вживаючи сир, не варто забувати, що тільки свіжим він проявляє корисні якості.Сир 5% ваговий Міськмолзавод №1 – ІМ «Обжора»
Шпинат 50 гШпинат містить залізо, кальцій, магній, вітаміни A, C і E, антиоксиданти і фолієву кислоту. Шпинат містить також фіторечовини, що знижують ризик розвитку сліпоти. За вмістом білків шпинат перевершує всі овочі, поступаючись тільки зеленому горошку і молодим стручкам квасолі. Шпинат містить майже всі відомі вітаміни і багатий мінеральними солями. Шпинат & mdash; це відмінне джерело заліза, яке є частиною гемоглобіну, що постачає киснем всі клітини організму і входить до складу системи, відповідальної за метаболізм і вироблення енергії. Особливо рекомендується жінкам, дітям і підліткам. Крім того, шпинат дуже добре засвоюється: в ньому містяться речовини, що поліпшують діяльність підшлункової та слинної залоз. Довгий час помилково вважалося, що шпинат, в порівнянні з іншими продуктами харчування, дуже багатий залізом (близько 35 міліграм заліза на 100 грам шпинату, насправді ж & mdash; вміст заліза в шпинаті в 10 разів менше). Джерелами цієї помилки можуть бути як помилка американського дослідника кінця XIX століття, забула поставити десяткову кому в числі, так і результати дослідження сухого шпинату швейцарським професором Густавом фон Бунге 1890 року. Результати фон Бунге (35 мг заліза на 100 г продукту) були відносно правильними, однак він досліджував не свіжий, а висушений шпинат. Свіжий ж шпинат складається на 90% з води, тобто в ньому міститься не близько 35, а близько 3.5 мг заліза. Ця помилка була виявлена ​​німецькими хіміками тільки в 1937 році, і в 1981 році в Британському Медичному Журналі було опубліковано офіційне спростування цього міфу.Шпинат 50 г – ІМ «Обжора»
Томат паста Чумак 140 гТомат паста Чумак 140 г – ІМ «Обжора»
Олія оливкова Classico Extra Vergine Diva Oliva 0,25 лОлія  оливкова Classico Extra Vergine Diva Oliva 0,25 л – ІМ «Обжора»

Готовьте с любовью! 

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»