Опис
Поєднання хрустких хлібних паличок з шоколадною пастою Nutella. У 1946 році П'єтро Ферреро у спадок перейшла невелика булочна. Кондитер перетворив свою крамницю в кондитерський магазинчик з крихітної майстерні. У ній Ферреро експериментував з різними інгредієнтами, щоб порадувати покупців різноманітними кондитерськими виробами. Після Другої Світової Війни завод какао в Італію був обмежений. Щоб не скорочувати виробництва кондитерських виробів на шоколадній основі, П'єтро Ферреро починає використовувати прожаренние подрібнені лісові горіхи. Назва & laquo; Nutella & raquo; складається з двох слів: перше, англійське & laquo; nut & raquo; & Mdash; & Laquo; горіх & raquo ;, Друге, італійське & laquo; ella & raquo; & Mdash; традиційно є закінченням багатьох італійських жіночим імен. Продукт мав великий успіх в Європі і залишається популярним у всьому світі до сих пір.
Склад: цукор, рослинна олія, лісові горіхи 13%, знежирений какао, сухе знежирене молоко 7,5%, емульгатор соєвий лецитин, ванілін. Хлібні палички: пшеничне борошно, рослинне масло, незбиране яйце, сіль, дріжджі. Енергетична цінність: 260 Ккал на 52г