Опис
Назва продукту Тарт персиковий
Найменування нормативного документу ДСТУ 4803
Склад персик, борошно пшеничне в/г, гель абрикосовий (абрикосове желе 40% (цукор, абрикосовий сік, сироп глюкози-фруктози, желюючий компонент пектин Е440, регулятор кислотності Е330 лимонна кислота), маргарин (олія соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е 471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор "Масло вершкове", консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), яйця курячі, молоко, цукор, смородина червона, ковер-какао (рафіновані рослинні жири та олії (соняшникова, пальмова та повністю гідрогенізований пальмоядровий жир) у змінних пропорціях, сухе знежирене молоко, емульгатор лецитин Е322, ароматизатори: ванілін, лимон) крохмаль картопляний, ванілін
Маса нетто 130 г(g) ± 4,5%
Умови зберігання за температури 6±2°С
Термін придатності 3 доби (72 години)
Харчова цінність на 100 г(g) продукту білки - 5,5 г(g) жири - 9,6 г(g) вуглеводи - 25,1 г(g)
Енергетична цінність на 100 г(g) продукту 199 ккал(kcal)/ 899 кДж(кJ)
Виробник ВК ТОВ "Осьміног", Україна, 65012, м.Одеса, вул. Пироговська, 21,
тел . +380 48 234 63 10
Адреса потужностей виробництва Україна, 67663, Одеська обл., Біляївський район, с.Усатове, вул. Хуторська, 101