+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Молочні вироби • Яйця • Дитяче харчування • Безлактозні продукти
  3. Молочні продукти

Сир і сирні вироби

Сир кисломолочний Міськмолзавод №1 0% ваговийКалорійність сиру 0% (знежиреного) становить 71 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості сиру 0% (знежиреного) Сир & ndash; це концентрація корисних властивостей молока, помножених на відмінно підібрані пропорції корисного складу. У сирі є такі вітаміни, як: А, B1, B2, B6, B9, B12, а також C, H і РР. Низькокалорійний нульовий сир містить багато важливих мінерали: калій, кальцій, магній, натрій, залізо і фосфор. Знежирений сир особливо корисний тим, хто стежить за своєю фігурою і & laquo; сидить на дієті & raquo ;. Зазвичай знежирений сир містить на 100 грам продукту 15-24 грам білка. Але навіть такий корисний продукт варто вживати в обмеженій кількості & ndash; не більше 400 грам в день. Необхідно пам'ятати, що для жіночого організму дуже потрібні жири і при дієті краще вибирати сир зі зниженим вмістом жиру, ніж знежирений зовсім.Сир кисломолочний Міськмолзавод №1 0% ваговий – ІМ «Обжора»
Сир 5% ваговий Міськмолзавод №1Калорійність сиру 5% становить 121 ккал на 100 грам продукту. Склад: сир 5% містить багато мінералів, особливо багатий він кальцієм, крім того, натрієм і калієм, залізом, фосфором. Ці елементи дозволяють зайвої рідини віддалятися з організму, зміцнюють кістки і зуби, підвищують життєвий тонус. Вітаміни в сирі 5% представлені, перш за все B1, B6, B2, B9, PP, E, A, D. Вони регулюють процеси в організмі, прискорюють хімічні реакції, підвищують імунітет. 5% сир містить необхідні амінокислоти, з яких виробляються білки організму. Без них не обходиться діяльність серця і печінки. Завдяки їм підтримується здоровий стан судин. Сир виробляється з молока, яке, скисаючи, стає дуже корисним, збагачується молочнокислими бактеріями, що нормалізують травлення. Недарма сир обов'язково потрібно їсти після тривалого лікування антибіотиками. Вживаючи сир, не варто забувати, що тільки свіжим він проявляє корисні якості.Сир 5% ваговий Міськмолзавод №1 – ІМ «Обжора»