+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 2000
Доставка 1000 – 2200
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 2000
Доставка 1000 – 2200
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. М’ясо • гастроном • кулінарія
  3. ГАСТРОНОМ

Крабові палички і м’ясо

Крабові палички Vici 250 г охолодженіКрабові палички Vici 250 г охолоджені – ІМ «Обжора»
Заморожені крабові палички Водный мир 180 гГоловний компонент крабових паличок & ndash; це очищений рибний білок або сурімі. Саме від його кількості і якості залежать властивості кінцевого продукту, який в підсумку потрапляє на наші столи. Тому крабові палички ТМ & laquo; Водний світ & raquo; містять не менше 40% сурімі & ndash; відповідно до стандарту країн Західної Європи. До того ж, наше підприємство використовує не за всяку сурімі, а тільки з високим показником желеобразования & ndash; з білих риб тріскових порід (минтай, хек, путасу) і білих тропічних риб (ітойорі, кроакер). За рахунок цього палички ТМ & laquo; Водний світ & raquo; набувають щільну текстуру і природний білий колір. Крім сурімі, до складу крабових паличок входять і інші інгредієнти & ndash; картопляний крохмаль, рослинне масло, сіль, цукор, вода, натуральний ароматизатор, натуральний харчовий барвник і харчові добавки. Вони роблять смак більш насиченим і дозволяють зберегти паличок первісну структуру навіть при глибокому заморожуванню. Крохмаль & ndash; це связующе ланка для частинок рибного білка, завдяки йому палички зберігають еластичність навіть після температурної обробки. При цьому частка крохмалю не повинна перевищувати 10%, інакше еластичність загубиться, а палички стануть занадто ламким і сухими. Ми використовуємо тільки натуральний картопляний крохмаль найвищої якості, вироблений на українських заводах. Ще один обов'язковий компонент крабових паличок & ndash; рослинна олія. Для приготування нашої продукції ми використовуємо рафіновану соняшникову олію високого ступеня очищення, в якому збережені вітаміни А і Е. Звичайно ж, у виробництві харчових продуктів не обійтися без води. Щоб наші крабові палички були смачними і корисними, ми використовуємо воду з артезіанських свердловин, глибина яких сягає понад 150 м. Вона проходить механічну очистку (фільтрацію), пом'якшення (видалення непотрібних солей), озонування (знезараження озоном) і обробку ультрафіолетом. Можливо, у вас виникло питання & ndash; навіщо додавати в крабові палички ароматизатори, нехай і натуральні. Справа в тому, що сурімі не володіє власним вираженим смаком і ароматом, тому є ідеальним матеріалом для імітації різних морепродуктів. Національним агентством з контролю якості та безпеки продуктів харчування України в 1999 році був затверджений перелік приправ, барвників і харчових добавок, дозволених до застосування при випуску продуктів харчування. Ці харчові добавки кодовані за принципом Е плюс номер відповідно до прийнятої в Європі системою кодування. Всі ароматичні екстракти і натуральні харчові добавки, які ми використовуємо при випуску нашої продукції, видобуваються з натурального м'яса тихоокеанських крабів і відповідає затвердженим стандартам. Натуральний харчовий барвник Е160 потрібен для того, щоб надати паличок апетитний колір крабового м'яса. Для його імітації ми покриваємо палички шаром підфарбованого тесту, до складу якого входить паприка (вона дає помаранчевий колір) і кармін (малиновий). Змішавши паприку і кармін, ми отримуємо характерний для крабових паличок ТМ & laquo; Водний світ & raquo; насичений червоний колір. Карагенан Е407, Е410 & mdash; це природні загусники з червоних морських водоростей, які самі по собі дуже корисні. Вони містять необхідні людині мікроелементи, мають антивірусну та антіязвенний біологічною активністю, а також виводять з організму важкі метали. Крім того, карагенан перешкоджають відділенню води при глибокому заморожуванню продуктів, що корисно вже для крабових паличок & ndash; адже ви їх зберігайте в охолодженому вигляді. Глютамат натрію Е621 можна назвати одним з лідерів пряностей. Сам по собі він не має ні смаку, ні запаху, однак має властивість посилювати смак інших страв. Остерігатися глютамат натрію немає ніяких підстав: ця харчова добавка присутня в багатьох видах продуктів харчування і навіть в організмі людини. Він утворюється з глютамінової кислоти, яка входить до складу практично всіх білків і у вільному вигляді зустрічається в свіжих овочах і в парному м'ясі. Широке поширення глютамат натрію отримав в східній кухні & ndash; страви східної кухні містять в 3 & ndash; 6 разів більше глютамат натрію, ніж європейські страви. Як ви йдіть, в крабових паличках ТМ & laquo; Водний світ & raquo; цілий набір інгредієнтів. Але чого там немає взагалі, так це шкідливих складових & ndash; тобто, консервантів.Заморожені крабові палички Водный мир 180 г – ІМ «Обжора»
Крабові палички ваговіКрабові палички вагові – ІМ «Обжора»
Крабові палички охолоджені Водный Мир 220 гГоловний компонент крабових паличок & ndash; це очищений рибний білок або сурімі. Саме від його кількості і якості залежать властивості кінцевого продукту, який в підсумку потрапляє на наші столи. Тому крабові палички ТМ & laquo; Водний світ & raquo; містять не менше 40% сурімі & ndash; відповідно до стандарту країн Західної Європи. До того ж, наше підприємство використовує не за всяку сурімі, а тільки з високим показником желеобразования & ndash; з білих риб тріскових порід (минтай, хек, путасу) і білих тропічних риб (ітойорі, кроакер). За рахунок цього палички ТМ & laquo; Водний світ & raquo; набувають щільну текстуру і природний білий колір. Крім сурімі, до складу крабових паличок входять і інші інгредієнти & ndash; картопляний крохмаль, рослинне масло, сіль, цукор, вода, натуральний ароматизатор, натуральний харчовий барвник і харчові добавки. Вони роблять смак більш насиченим і дозволяють зберегти паличок первісну структуру навіть при глибокому заморожуванню. Крохмаль & ndash; це связующе ланка для частинок рибного білка, завдяки йому палички зберігають еластичність навіть після температурної обробки. При цьому частка крохмалю не повинна перевищувати 10%, інакше еластичність загубиться, а палички стануть занадто ламким і сухими. Ми використовуємо тільки натуральний картопляний крохмаль найвищої якості, вироблений на українських заводах. Ще один обов'язковий компонент крабових паличок & ndash; рослинна олія. Для приготування нашої продукції ми використовуємо рафіновану соняшникову олію високого ступеня очищення, в якому збережені вітаміни А і Е. Звичайно ж, у виробництві харчових продуктів не обійтися без води. Щоб наші крабові палички були смачними і корисними, ми використовуємо воду з артезіанських свердловин, глибина яких сягає понад 150 м. Вона проходить механічну очистку (фільтрацію), пом'якшення (видалення непотрібних солей), озонування (знезараження озоном) і обробку ультрафіолетом. Можливо, у вас виникло питання & ndash; навіщо додавати в крабові палички ароматизатори, нехай і натуральні. Справа в тому, що сурімі не володіє власним вираженим смаком і ароматом, тому є ідеальним матеріалом для імітації різних морепродуктів. Національним агентством з контролю якості та безпеки продуктів харчування України в 1999 році був затверджений перелік приправ, барвників і харчових добавок, дозволених до застосування при випуску продуктів харчування. Ці харчові добавки кодовані за принципом Е плюс номер відповідно до прийнятої в Європі системою кодування. Всі ароматичні екстракти і натуральні харчові добавки, які ми використовуємо при випуску нашої продукції, видобуваються з натурального м'яса тихоокеанських крабів і відповідає затвердженим стандартам. Натуральний харчовий барвник Е160 потрібен для того, щоб надати паличок апетитний колір крабового м'яса. Для його імітації ми покриваємо палички шаром підфарбованого тесту, до складу якого входить паприка (вона дає помаранчевий колір) і кармін (малиновий). Змішавши паприку і кармін, ми отримуємо характерний для крабових паличок ТМ & laquo; Водний світ & raquo; насичений червоний колір. Карагенан Е407, Е410 & mdash; це природні загусники з червоних морських водоростей, які самі по собі дуже корисні. Вони містять необхідні людині мікроелементи, мають антивірусну та антіязвенний біологічною активністю, а також виводять з організму важкі метали. Крім того, карагенан перешкоджають відділенню води при глибокому заморожуванню продуктів, що корисно вже для крабових паличок & ndash; адже ви їх зберігайте в охолодженому вигляді. Глютамат натрію Е621 можна назвати одним з лідерів пряностей. Сам по собі він не має ні смаку, ні запаху, однак має властивість посилювати смак інших страв. Остерігатися глютамат натрію немає ніяких підстав: ця харчова добавка присутня в багатьох видах продуктів харчування і навіть в організмі людини. Він утворюється з глютамінової кислоти, яка входить до складу практично всіх білків і у вільному вигляді зустрічається в свіжих овочах і в парному м'ясі. Широке поширення глютамат натрію отримав в східній кухні & ndash; страви східної кухні містять в 3 & ndash; 6 разів більше глютамат натрію, ніж європейські страви. Як ви йдіть, в крабових паличках ТМ & laquo; Водний світ & raquo; цілий набір інгредієнтів. Але чого там немає взагалі, так це шкідливих складових & ndash; тобто, консервантів.Крабові палички охолоджені Водный Мир 220 г – ІМ «Обжора»
Крабові палички заморожені Vici 250 гКрабові палички заморожені Vici 250 г – ІМ «Обжора»
Крабові палички Санта Бремор 100г охол, Охолоджені продукти з сурімі забезпечують більшу кількість повноцінного білка і кальцію при низькому вмісті жирів, вуглеводів і відсутності холестерину. Їм притаманний ніжний, соковитий смак і пружна консистенція. Крабові палички і м'ясо можна використовувати не тільки як снеки, а й для приготування салатів і різних складних гарнірів і страв. Сурімі - слово японського походження, і означає "промита рибна суміш". Для виробництва сурімі використовують тільки очищене від шкіри і кісток філе білої риби тріскових порід. З двічі промитої і перемеленої рибної маси повністю видаляють жир і холестерин. Залишається найцінніше - чистий білок, йод і залізо. Потім сурімі змішують з яєчним білком, крохмалем, додають натуральний крабовий екстракт і харчовий барвник. Склад: фарш рибний сурімі (28%), крохмалі: картопляний, кукурудзяний олія соняшникова рафінована дезодорована, цукор, сіль кухонна, ароматизатори крабові (екстракти краба, креветки, устриці, підсилювач смаку глутамат натрію), комплексні харчові добавки (яєчний білок, регулятор кислотності лимонна кислота, загусник камедь тари), соєвий протеїн, суміш багатофункціональна (регулятори кислотності: пірофосфат натрію, поліфосфат калію), барвники: кармін, екстракт паприки, діоксид титану; вода. Вага: 100 грам Харчова цінність на 100г Білки: 5.5 грам Жири: 1.7 грам Вуглеводи: 11.0 грам Калорійність: 65,0 кКал Виробник: СП "Санта Бремор", Білорусь. Крабові палички Санта Бремор 100г охол, – ІМ «Обжора»