+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. М’ясо • гастроном • кулінарія
  3. Охолоджене м'ясо, птах та риба
  4. М'ясо охолоджене
  5. Свинина

Свинина Шия ваг.

Є в наявності
кг × 22900грн/кг = 22900грн
Код товару: 2044202
EAN-13: 24421

Опис

Частина антрекота, розташована ближче до голови, зазвичай продають без кістки. У м'ясі ошийка багато сальних прожилок, завдяки чому, м'ясо після приготування дуже соковите і м'яке.

Для того щоб ошийок вийшов смачним, потрібно, перш за все, правильно вибирати м'ясо. Потрібно натиснути на нього пальцем   & mdash; наявність вм'ятини говорить про те, що приготоване м'ясо буде м'яким, а якщо м'ясо пружинить   & mdash; можливо & laquo; гумовим & raquo;.
Ця частина ідеально підходить для приготування шашлику.