+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти
  3. Овочі

Капуста брюссельска вага

Немає в наявності
Код товару: 152417
EAN-13: 02396

Опис

Калорійність брюссельської капусти становить 43 ккал на 100 грамів продукту. Склад брюссельської капусти Брюссельська капуста багата на вміст вітаміну C. Не містить натрію і холестерину. До її складу входять такі мінеральні речовини, як клітковина, залізо, фосфор, калій, а так само вітаміни групи В і провітамін А. Користь і шкода брюссельської капусти Брюссельська капуста & mdash; низькокалорійний продукт. Вона відноситься до числа овочів, вживання яких знижує ризик ракових захворювань і захворювань серцево-судинної системи (коронарної недостатності, гіпертонії), а також знижує ймовірність появи вроджених дефектів. Майбутнім мамам рекомендується включити в раціон брюссельську капусту як джерело фолієвої кислоти. Вона необхідна для правильного розвитку нервової системи і зменшує ризик вроджених вад у дітей. Як відмінне джерело вітаміну С, головного антиоксиданту, брюссельська капуста допомагає молодим мамам зберегти чудовий колір обличчя. Вміст клітковини перешкоджає запорів. Брюссельська капуста рекомендується як дієтичний продукт для хворих на серцево-судинними захворюваннями. Є відомості, що вживання брюссельської капусти стимулює загоєння ран. Сік сприяє відновленню функції підшлункової залози, вона дуже корисна при цукровому діабеті. Вживання брюссельської капусти може принести і шкоду організму. А ній містяться елементи, які порушують роботу щитовидної залози. Люди, що мають проблеми з функціонуванням щитовидної залози, повинні обмежити вживання брюссельської капут і інших хрестоцвітих, в іншому випадку може розвинутися гіпотиреоз. Гойтрогени, що містяться в них, пригнічують вироблення гормонів щитовидної залози. Але, не дивлячись на це, деякі дієтологи говорять про те, що дія гойтрогенов здатне нейтралізуватися при термічній обробці. Крім цього в брюссельській капусті ще є індол, які заважають щитовидній залозі нормально і в достатній кількості засвоїти йод.