Натуральный апельсиновый сок из одного апельсина!
30.01.2017
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- Апельсин – 1шт
- Вода (кипяченая) – 2 л
- Сахара – 9 ст.л.
- Лимон – ½.
СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ:
- Помыть апельсин и поставить в морозилку на 2 часа.
- Аккуратно порезать на мелкие части.
- Перемолоть апельсин на мелкой тёрке, добавить воды.
- Поставить на небольшой огонь, не доводя до кипения.
- Отложить на 10 минут, чтоб немного остыл.
- Процедить через сито, добавить сахар и сок лимона.
- Перемешиваем и оставляем остывать.
- Наслаждайтесь натуральным апельсиновым соком и будьте здоровы!
А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:
Лимон малокалорійний і становить 16 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості лимона: Лимон багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему і діє як антиоксидант. Сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, а 1 столова ложка шкірки лимона & ndash; 13%. Лимон містить також пектин, ефірні масла, терперін і біофлавоноїди, які зміцнюють стінки капілярів. Ефірні масла стимулюють циркуляцію лімфи в організмі. Лимон також стимулює виробництво ензимів і травних соків в слизовій оболонці шлунка, що призводить до збільшення засвоєння організмом заліза і кальцію. Лимон володіє значними за своїми показниками медичними та терапевтичними властивостями. Хоча лимон дуже кислий фрукт, він надає протилежну дію на шлунок & ndash; знижує кислотність. Лимонний сік і шкірка мають антисептичну дію. А листя лимонного дерева використовуються для зняття жару. Лимон стимулює апетит, сприяє травленню, знижує рівень холестерину в крові, полегшує судоми і коліки, має тонізуючу дію (calorizator). Лимон можна використовувати як дезінфікуючий засіб порожнини рота і горла, але полосканнями не слід занадто захоплюватися, так як лимонний сік шкодить емалі зубів.
Вода питна з артезіанської свердловини Тип газації: негазована Склад: хлориди (Сl -) & mdash; 250 сульфати (SO4 & sup2 ;-) & mdash; 250 фтор (F-) & mdash; 1,0 мінеральний склад & mdash; не більш 0,8 г / дм & sup3; Процес видобутку води Спочатку відбувається буріння глибокої свердловини (від 80 метрів). Зі свердловини по трубопроводах вода надходить на виробництво, в накопичувальні резервуари. Видалення механічних домішок здійснюється за допомогою осадових фільтрів (спеціальні фільтри, які призначені для видалення з води піску, суспензій, що піднімаються разом з водою з надр землі). Потім вода проходить мікрофільтрацію і корекцію фізико-хімічних показників. Наприклад, надлишкового з'єднання заліза, яке міститься в природних підземних джерелах, а також зайвих солей кальцію і магнію. Після цього вода проходить обробку ультрафіолетом, і нарешті & ndash; фільтрацію через вугільний фільтр і поліш-фільтрацію (процес, під час якого вода пропускається через фільтр з крихітними отворами). Негазована вода під час розливу обробляється озоном.
Готовьте с любовью!
Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»