+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Натуральный апельсиновый сок из одного апельсина!

30.01.2017

ИНГРЕДИЕНТЫ: 

  • Апельсин – 1шт
  • Вода (кипяченая) – 2 л
  • Сахара – 9 ст.л.
  • Лимон – ½.

    СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ:
  1. Помыть апельсин и поставить в морозилку на 2 часа.
  2. Аккуратно порезать на мелкие части.
  3. Перемолоть апельсин на мелкой тёрке, добавить воды.
  4. Поставить на небольшой огонь, не доводя до кипения.
  5. Отложить на 10 минут, чтоб немного остыл.
  6. Процедить через сито, добавить сахар и сок лимона.
  7. Перемешиваем и оставляем остывать.
  8. Наслаждайтесь натуральным апельсиновым соком и будьте здоровы!

А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:

Апельсини FreshАпельсин давно известен не только благодаря прекрасным вкусовым качествам, но и своими лечебными свойствами. Употребление апельсинов в пищу: повышает иммунитет улучшает аппетит снижает утомляемость уменьшает отечность способствует быстрому восстановлению ран нормализует обмен веществ, помогая при борьбе с ожирением, а также улучшает работу пищеварительной системы (усиливают моторную функцию толстого кишечника и уменьшают в нем гнилостные процессы) помогает при борьбе с гипертонией и атеросклерозом (снижает проницаемость стенок сосудов) эффективно при лечении подагры, хронических заболеваний желчного пузыря, а также для профилактики и лечения гиповитаминозовСостав: В 100 г апельсин содержится: Белки - 0.9 г Жиры - 0.2 г Углеводы - 10.3 г (в т.ч. моно- и дисахариды - 8.1 г) Пищевые волокна (клетчатка) - 1.4 г Пектин - 0.6 г Органические кислоты - 1.3 г Зола - 0.5 г Условия и сроки хранения хранить при t от +2 °С до +4 °С и относительной влажности воздуха 90-95 %.Апельсини Fresh – ІМ «Обжора»
Лимон ваг. Лимон малокалорійний і становить 16 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості лимона: Лимон багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему і діє як антиоксидант. Сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, а 1 столова ложка шкірки лимона & ndash; 13%. Лимон містить також пектин, ефірні масла, терперін і біофлавоноїди, які зміцнюють стінки капілярів. Ефірні масла стимулюють циркуляцію лімфи в організмі. Лимон також стимулює виробництво ензимів і травних соків в слизовій оболонці шлунка, що призводить до збільшення засвоєння організмом заліза і кальцію. Лимон володіє значними за своїми показниками медичними та терапевтичними властивостями. Хоча лимон дуже кислий фрукт, він надає протилежну дію на шлунок & ndash; знижує кислотність. Лимонний сік і шкірка мають антисептичну дію. А листя лимонного дерева використовуються для зняття жару. Лимон стимулює апетит, сприяє травленню, знижує рівень холестерину в крові, полегшує судоми і коліки, має тонізуючу дію (calorizator). Лимон можна використовувати як дезінфікуючий засіб порожнини рота і горла, але полосканнями не слід занадто захоплюватися, так як лимонний сік шкодить емалі зубів. Лимон  ваг. – ІМ «Обжора»
Вода Природне Джерело 6л б/газ Вода питна з артезіанської свердловини Тип газації: негазована Склад: хлориди (Сl -) & mdash; 250 сульфати (SO4 & sup2 ;-) & mdash; 250 фтор (F-) & mdash; 1,0 мінеральний склад & mdash; не більш 0,8 г / дм & sup3; Процес видобутку води Спочатку відбувається буріння глибокої свердловини (від 80 метрів). Зі свердловини по трубопроводах вода надходить на виробництво, в накопичувальні резервуари. Видалення механічних домішок здійснюється за допомогою осадових фільтрів (спеціальні фільтри, які призначені для видалення з води піску, суспензій, що піднімаються разом з водою з надр землі). Потім вода проходить мікрофільтрацію і корекцію фізико-хімічних показників. Наприклад, надлишкового з'єднання заліза, яке міститься в природних підземних джерелах, а також зайвих солей кальцію і магнію. Після цього вода проходить обробку ультрафіолетом, і нарешті & ndash; фільтрацію через вугільний фільтр і поліш-фільтрацію (процес, під час якого вода пропускається через фільтр з крихітними отворами). Негазована вода під час розливу обробляється озоном. Вода Природне Джерело 6л б/газ – ІМ «Обжора»
Цукор ваговий ГЦЦукор ваговий ГЦ – ІМ «Обжора»

Готовьте с любовью! 

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»