Описание
белково-ореховые полусферы соединенные между собой масляным кремом со сгущенным вареным молоком и обсыпанные миндальными хлопьями
Назва продукту Тістечко Мигдалева перлинка
Найменування нормативного документу ДСТУ 4803
Склад цукор, яйця курячі, маргарин (олія соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е 471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор "Масло вершкове", консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), спред (замінник молочного жиру (жири та олії рослинні рафіновані дезодоровані, у т.ч. олія пальмова в частково гідрогенізованому та натуральному вигляді), вода питна, молоко сухе знежирене, сироватка суха, цукор білий, масло солодковершкове, емульгатори (Е471, Е476, Е475), сіль, ароматизатори ("Пряжене молоко", "Масло"), барвник (ß-каротин)), арахіс, молоко незбиране згущене з цукром (молоко коровʹяче незбиране, цукор білий, цукор молочний), борошно пшеничне в/г, мигдалева стружка, крохмаль, ванілін Маса нетто 50 г ± 9%
Умови зберігання За температури 6±2°С
Термін придатності 5 діб (120 годин)
Харчова цінність на 100 г продукту Білки - 3,6 г Жири -54,2 г Вуглеводи - 21,8 г
Енергетична цінність на 100 г продукту 588,9 кКал/2463,95 кДж
Виробник ВК ТОВ "Осьміног", Україна, 65012, м.Одеса, вул. Пироговська, 21,
тел . +380 48 234 63 10
Адреса потужностей виробництва Україна, 67663, Одеська обл., Біляївський район, с.Усатове, вул. Хуторська, 101