+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Ленивые вареники.

25.11.2016

Для приготовления ленивых вареников нам понадобиться:

☞ ИНГРЕДИЕНТЫ:

  • Творог или творожная масса- 500 г
  • Яйца - 2 шт.
  • Мука - 150 г
  • Соль 1/2 чайной ложки
  • Сахар 1/2 чайной ложки

☞ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ


1.Творог перетираем с яйцом, сахаром, солью.
2.Понемногу добавляем муку и перемешиваем. Количество муки зависит от творога и ваших предпочтений. Если вы любите нежные вареники, попробуйте ограничиться 3 полными ст. ложками (такие вареники немного сложнее варить). Для более плотных вареников положите больше муки. Перед тем как варить большое количество вареников, попробуйте сварить один. Если он развалится, добавьте муки.
3.Формируем колбаску из теста.
4.Нарезаем кусочками, примерно толщиной в 1 см. Каждый кусочек обваливаем в муке.
5.Варите вареники в просторной кастрюле в большом количестве воды и небурном ее кипении. Опустите вареники в кипящую подсоленную воду, аккуратно проведите ложкой по дну кастрюли, чтобы вареники к нему не приклеились, и варите их 1-2 минуты после всплывания.
6. Выньте вареники шумовкой на тарелку, приправьте по вкусу и теплыми подавайте к столу. Так же поступите с оставшимся тестом.


А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:

Куриное яйцо СофияКуриное яйцо София – ІМ «Обжора»
Сир 5% ваговий Міськмолзавод №1Калорійність сиру 5% становить 121 ккал на 100 грам продукту. Склад: сир 5% містить багато мінералів, особливо багатий він кальцієм, крім того, натрієм і калієм, залізом, фосфором. Ці елементи дозволяють зайвої рідини віддалятися з організму, зміцнюють кістки і зуби, підвищують життєвий тонус. Вітаміни в сирі 5% представлені, перш за все B1, B6, B2, B9, PP, E, A, D. Вони регулюють процеси в організмі, прискорюють хімічні реакції, підвищують імунітет. 5% сир містить необхідні амінокислоти, з яких виробляються білки організму. Без них не обходиться діяльність серця і печінки. Завдяки їм підтримується здоровий стан судин. Сир виробляється з молока, яке, скисаючи, стає дуже корисним, збагачується молочнокислими бактеріями, що нормалізують травлення. Недарма сир обов'язково потрібно їсти після тривалого лікування антибіотиками. Вживаючи сир, не варто забувати, що тільки свіжим він проявляє корисні якості.Сир 5% ваговий Міськмолзавод №1 – ІМ «Обжора»
Цукор ваговий ГЦЦукор ваговий ГЦ – ІМ «Обжора»

Готовьте с любовью! 

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»