+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1900
Доставка 800 –2000
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1900
Доставка 800 – 2000
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Цитруси і банани

Грейпфрут JAFFAГрейфрут малокалорійний і містить всього 29 ккал на 100 грам продукту. Склад і користь грейфрута Грейпфрут & ndash; цінний дієтичний і лікувальний продукт. У ньому містяться провітамін А, вітаміни С, В1, D, Р, до 7% цукрів (глюкоза, фруктоза, сахароза), мінеральні солі, органічні кислоти, пектинові речовини, фітонциди, ефірна олія, гіркий глікозид нарингин, який надає, плодам гіркуватий присмак (калоризатор). Вміщені в плодах грейпфрута глікозиди і вітаміни сприяють профілактиці атеросклерозу, зниження кров'яного тиску. Грейпфрут сприяє усуненню функціональних розладів печінки. Грейпфрутова дієта допомагає скинути вагу при ожирінні. Протипоказання грейфрута Грейпфрут може дратувати нирки і слизову оболонку шлунка і кишечника. Тому він не рекомендується при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, при гастритах з підвищеною кислотністю шлункового соку, ентеритах, коліті і загостреннях запальних захворювань кишечника, а також при холециститі, гепатиті і гострому нефриті. Не можна приймати одночасно сік грейпфрута і препарати, що знижують тиск. Можуть виникнути такі побічні ефекти, як запаморочення, сильне серцебиття і почервоніння обличчя. У соку грейпфрута міститься речовина, яка перешкоджає роботі ферменту, що розщеплює ці препарати, в результаті дія препарату виявляється більш тривалим, ніж потрібно. Запивати ліки потрібно лише звичайною водою.Грейпфрут JAFFA – ІМ «Обжора»
Лимон ІспаніяЛимон Іспанія – ІМ «Обжора»
Мандарини ваг. Калорійність мандарина становить всього 33 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості мандарина У м'якоті зрілих плодів мандарина містяться цукри (до 10,5%), органічні кислоти (лимонна та інші), вітамін С (40-50 мг%), який зберігається в плодах дуже довго, і вітамін В1, пектинові речовини, клітковина, мінеральні солі, глікозиди, бета-ситостерол, фітонциди, флавоноїди гесперидин. У шкірці знаходяться цукру, провітамін А, вітаміни С і Р, органічні кислоти. В ефірному маслі, яке також знаходиться в шкірці мандарина, містяться альфа-лімонен, альдегіди, цитраль, спирти і метиловий ефір антраниловой кислоти, який і надає ефірному маслу своєрідний смак і запах. Мандаринову шкірку вживають як замінник помаранчевої кірки при виготовленні різних ліків, настоїв, сиропів і екстрактів. Протипоказання щодо вживання мандарина Мандарини можуть дратувати нирки і слизову оболонку шлунка і кишечника. Вони не рекомендуються при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, при гастритах з підвищеною кислотністю шлункового соку, ентеритах, коліті і загостреннях запальних захворювань кишечника, а також при холециститі, гепатиті і гострому нефриті. Мандарини ваг. – ІМ «Обжора»