+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 2000
Доставка 1000 – 2200
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 2000
Доставка 1000 – 2200
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Овочі

Батат(Імпорт)Батат(Імпорт) – ІМ «Обжора»
Капуста Брокколi (Украіна)фас.Калорийность капусты брокколи составляет 28 ккал на 100 граммов продукта. Состав капусты брокколи Брокколи — это прекрасный поставщик витаминов С, РР, К, U и бета-каротина. Аскорбиновой кислоты (витамин С) в брокколи почти в 2,5 раза больше, чем в таких признанных поставщиках этого витамина, как цитрусовые. По наличию бета-каротина (провитамина А — витамина красоты и хорошего зрения) эта культура во много раз превосходит другие овощные культуры и наряду с морковью и тыквой является основным источником этого витамина (калоризатор). Так, одна порция, которая равна примерно одному стакану мелко порубленных овощей брокколи (155 г), дает витамина С в два раза больше, чем рекомендуется к ежедневному потреблению, а витамина А — три четверти рекомендуемой нормы. А еще брокколи выделяется среди овощей одним из самых высоких уровней содержания витамина U (антиязвенный фактор), уступая только спарже. Кроме того, брокколи — это богатый источник минеральных веществ: по содержанию калия, кальция, фосфора, натрия, железа она конкурирует со своей ближайшей родственницей — цветной капустой, превосходя её в два раза по содержанию не только минеральных солей, но и белка. Полезные свойства капусты брокколи Капуста брокколи — один из самых полезных овощей, настоящая кладовая витаминов и минералов. Помимо высокого содержания витамина С, фолиевой кислоты, калия, бета-каротина и клетчатки, в брокколи есть антиоксиданты и другие вещества, снижающие риск возникновения сердечно-сосудистых и раковых заболеваний. При всех этих достоинствах брокколи вкусна, весьма проста в приготовлении и почти не содержит калорий. Благодаря огромному спектру физиологически активных веществ брокколи особенно рекомендуется людям с сердечной недостаточностью и расстройствами нервной системы. Хлорофилл, входящий в состав капусты, благотворно влияет на состав крови, а сформировавшаяся, но не видная глазу пыльца в головках брокколи, обладает лечебным свойством (calorizator). К тому же капуста брокколи считается одним из лучших антисклеротических средств. О том, что брокколи является отличным профилактическим средством против рака, стало известно не так давно. В ходе исследования, проведенного медиками из колледжа Джона Хопкинаса, было установлено, что в брокколи содержится особое вещество сульфорафан, которое убивает бактерии, вызывающие некоторые виды язв желудка, а также препятствует развитию рака этого органа. Более того, сульфорафан убивает даже те бактерии, которые невосприимчивы к антибиотикам.Капуста Брокколi (Украіна)фас. – ІМ «Обжора»
ІмбирІмбир – ІМ «Обжора»
Кабачки (Херсон) вагаКабачки (Херсон) вага – ІМ «Обжора»
Капуста б/к ваг.Капуста б/к  ваг. – ІМ «Обжора»
Капуста Брокколi (iмпорт) вага.Калорійність капусти брокколі становить 28 ккал на 100 грамів продукта.Состав капусти брокколіБрокколі - це прекрасний постачальник вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину. Аскорбінової кислоти (вітамін С) в брокколі майже в 2,5 рази більше, ніж в таких визнаних постачальниках цього вітаміну, як цітрусовие.По наявності бета-каротину (провітаміну А - вітаміну краси та гарного зору) ця культура у багато разів перевершує інші овочеві культури і поряд з морквою і гарбузом є основним джерелом цього вітаміну (калоризатор). Так, одна порція, яка дорівнює приблизно одній склянці дрібно порубаних овочів брокколі (155 г), дає вітаміну С в два рази більше, ніж рекомендується до щоденного споживання, а вітаміну А - три чверті рекомендованої норми.А ще броколі виділяється серед овочів одним з найвищих рівнів вмісту вітаміну U (антіязвенний фактор), поступаючись тільки спарже.Кроме того, брокколі - це багате джерело мінеральних речовин: за вмістом калію, кальцію, фосфору, натрію, заліза вона конкурує зі своєю найближчою родичкою - цвітною капустою, перевершуючи її в два рази за змістом не тільки мінеральних солей, але і белка.Полезние властивості капусти брокколіКапуста брокколі - один з найкорисніших овочів, справжня комора вітамінів і мінералів. Крім високого вмісту вітаміну С, фолієвої кислоти, калію, бета-каротину і клітковини, в брокколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань. При всіх цих достоїнствах брокколі смачна, дуже проста в приготуванні і майже не містить калорій. Завдяки величезному спектру фізіологічно активних речовин броколі особливо рекомендується людям з серцевою недостатністю і розладами нервової системи. Хлорофіл, що входить до складу капусти, благотворно впливає на склад крові, а сформувалася, але не видна оці пилок у головках брокколі, має лікувальну властивість (calorizator). До того ж капуста брокколі вважається одним з кращих антисклеротичну засобів. тому, що брокколі є відмінним профілактичним засобом проти раку, стало відомо не так давно. В ході дослідження, проведеного медиками з коледжу Джона Хопкінаса, було встановлено, що в брокколі міститься особлива речовина сульфорафан, яке вбиває бактерії, що викликають деякі види виразок шлунка, а також перешкоджає розвитку раку цього органу. Більш того, сульфорафан вбиває навіть ті бактерії, які несприйнятливі до антибіотиків.Капуста Брокколi (iмпорт) вага. – ІМ «Обжора»
Капуста Голубцова вагаКапуста Голубцова вага – ІМ «Обжора»
Капуста Пекінська молода фас.Капуста Пекінська молода фас. – ІМ «Обжора»
Капуста синя вагаКапуста синя вага – ІМ «Обжора»
Капуста Цвітна (Украiна) фас.Капуста Цвітна (Украiна) фас. – ІМ «Обжора»
Картопля Біла вагаКартопля  Біла вага – ІМ «Обжора»
Картопля рожева вага.Калорийность картофеля составляет 80 ккал на 100 граммов продукта. Состав картофеля В картофеле содержатся практически все аминокислоты, встречающиеся в растениях, в том числе и незаменимые. Если съедать суточную норму варёного картофеля (300 грамм в день), то можно полностью обеспечивать потребность организма в углеводах, калии и фосфоре. В 100 граммах клубней молодого картофеля содержится до 20 мг витамина С. При хранении картофеля содержание витамина С в нем постепенно снижается. Обычно к весне в его клубнях остается треть первоначального содержания витамина С. Большое значение имеет картофель как источник минеральных веществ. В картофеле они в основном представлены солями калия и фосфора; имеются также натрий, кальций, магний, железо, сера, хлор и микроэлементы такие, как цинк, бром, кремний, медь, бор, марганец, йод, кобальт и другие (калоризатор). Общее содержание золы в клубне около 1%. Распределены минеральные вещества в клубне неравномерно: больше всего их в коре, меньше — в наружной сердцевине, в верхушечной части больше, чем в основании.Картопля рожева  вага. – ІМ «Обжора»
Капуста Кольрабі вага Калорійність капусти кольрабі становить 42 ккал на 100 грамів продукту. Склад капусти кольрабі У складі капусти кольрабі великий вміст вітаміну С, а також таких вітамінів, як А, В, В2, РР. Крім того продукт багатий цінними мінеральними солями, а також магній, кальцій, фосфор, калій, залізо і кобальт. У складі кольрабі містяться ферменти і в великій кількості рослинні білки і клітковина (калоризатор). М'якоть цієї капусти багата фруктозою, глюкозою, в ній є сполуки сірки, тому вона є досить цінним дієтичним продуктом. Високий вміст в капусті кольрабі вітаміну С пояснює її інша назва - & laquo; північний лимон & raquo ;. Корисні властивості капусти кольрабі Безсумнівно, капуста кольрабі дуже корисна. Особливо її рекомендують вживати дітям і вагітним жінкам. Вживання кольрабі в їжу благотворно впливає на обмін речовин, роботу травної системи, особливо печінки, жовчного міхура, шлунково-кишкового тракту. Високий вміст калію в складі кольрабі сприяє виведенню рідини з організму, а наявність клітковини перешкоджає відкладенню холестерину і грає велику роль в профілактиці і лікуванні атеросклерозу. Сучасні медичні дослідження довели, що наявність в меню капусти кольрабі & ndash; це прекрасна профілактика ракових захворювань товстої і прямої кишки, що обумовлено тим, що цей продукт містить в своєму складі сірковмісні речовини. Цілющі якості кольрабі використовуються і в народній медицині. Відвар з стеблеплода і бадилля цього овоча застосовується при лікуванні туберкульозу легенів і астми. Перераховані вище корисні властивості роблять капусту кольрабі важливою складовою в меню людей, що прагнуть харчуватися правильно, з максимальною користю для здоров'я. Капуста Кольрабі вага – ІМ «Обжора»
Капуста Кольрабі синяКапуста Кольрабі синя – ІМ «Обжора»
Цибуля біла ваг. Калорійність ріпчастої цибулі становить 41 ккал на 100 грамів продукту. Склад цибулі ріпчастої Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля біла ваг. – ІМ «Обжора»
Цибуля МАРС вага Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля МАРС вага – ІМ «Обжора»
Цибуля ріпчаста ваг.Цибуля ріпчаста  ваг. – ІМ «Обжора»
Цибуля Шалот 250г Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля Шалот 250г – ІМ «Обжора»
Цибуля Ялта вага Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля Ялта вага – ІМ «Обжора»
Морква вагаМорква вага – ІМ «Обжора»
Огірки колючi (Украина)Калорийность огурцов составляет 15 ккал на 100 грамм продукта. Состав огурца Огурцы на 95% состоят из воды и содержат очень малое количество белков, жиров и углеводов. В огурцах содержатся ферменты, которые благоприятствуют усвоению белков животного происхождения (калоризатор). Поэтому полезно сочетать мясное блюдо с салатом из огурцов. Огурцы содержат витамины С, В1, В2, Р, провитамин А, ферменты, ароматические и минеральные вещества (фосфор, кальций, магний, железо). Из минеральных солей в них больше всего калия. Клетчатка огурцов стимулирует моторную функцию кишечника. Полезные свойства огурца Свежие огурцы полезны страдающим заболеваниями сердечно-сосудистой системы, печени, почек, ожирением, обменным полиартритом, подагрой. Огурцы улучшают аппетит, обладают желчегонным, мочегонным и слабительным действием. По количеству щелочных солей огурец уступает только чёрной редьке. Эти соли нейтрализуют кислотные соединения, которые содержатся во многих пищевых продуктах и нарушают обменные процессы, приводят к преждевременному старению, к отложению кристаллических соединений (камней) в печени и почках. Огурцы так же, как редьку, называют санитаром нашего организма за способность нейтрализовать кислые соединения. Огурец – очень хороший источник йода, причем таких его соединений, которые легко усваиваются организмом (calorizator). А поскольку в огурце ничтожно малое количество белков, жиров и углеводов, то при употреблении огурцов не возникает никакого риска располнеть. Желающим похудеть свежие огурцы могут помочь, так как они задерживают преобразование углеводов в жиры. А если, съеденный огурец, запить холодной водой или молоком можно хорошо и быстро очистить кишечник.Огірки колючi (Украина) – ІМ «Обжора»
Патисон вагаПатисон  вага – ІМ «Обжора»
Перець Болгарський (Україна) вагаПерець Болгарський (Україна)  вага – ІМ «Обжора»
Перець жовтий КаліфорніяПерець жовтий Каліфорнія – ІМ «Обжора»
Перець Жовтий (Украина) вагаПерець Жовтий (Украина) вага – ІМ «Обжора»
Перець червоний ваг.Перець червоний ваг. – ІМ «Обжора»
Перець гострий чили фас..Перець гострий чили фас.. – ІМ «Обжора»
Перець гострий зелений фас.Перець гострий зелений фас. – ІМ «Обжора»
Перець Чілі (Імпорт) шт. (50г)Калорийность перца чили составляет 40 ккал на 100 грамм продукта. Состав перца чили Перец чили содержит: алкалоид капсаицин, отвечающий за остроту вкуса, жирные масла, каротин, сахар, витамины С, А и В. Полезные свойства перца чили Исследователи Тасманского университета обнаружили, что перец чили — прекрасное средство от бессонницы. Употребление чили способствует выработке эндорфинов, «гормонов счастья», в результате этого происходит ослабление боли и снижение стресса (калоризатор). При употреблении в умеренном количестве оказывает укрепляющее действие, улучшает пищеварение и повышает аппетит; оказывает раздражающее воздействие на кожу. Перец чили, оказывая обезболивающее воздействие, не вызывает при этом онемения. Ученые надеются создать на его основе анестезирующие препараты нового поколения. Чили благотворно воздействует на пищеварение, улучшает работу печени.Перець Чілі (Імпорт) шт. (50г) – ІМ «Обжора»
Помідори коктейльні ваг. У своєму складі помідори містять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, багаті вітамінами і є цінним харчовим продуктом. Помідори містять калій, магній, залізо, цинк, кальцій, фосфор; велика кількість органічних кислот, які необхідні нашому організму для нормальної роботи. Також в томатах міститься досить багато вітамінів В1, В2, В3, В6, В9, Е, але найбільше в них вітаміну С. 100 грам стиглих помідорів на чверть покривають потребу в ньому дорослої людини. Лікопен & mdash; пігмент, що надає томатам червоний колір, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, простатиту, деяких видів раку, дистрофії жовтої плями (яка призводить до сліпоти у людей у ​​віці 55 років і старше). Найкраще лікопен засвоюється з термічно оброблених продуктів, однак, і свіжими томатами не варто нехтувати. Крім лікопену, томати містять антиоксиданти. Помідори коктейльні ваг. – ІМ «Обжора»
Помідор на гiлцi імпортнийПомідор на гiлцi імпортний – ІМ «Обжора»
Помідори микадо рожеві домашніВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори микадо рожеві домашні – ІМ «Обжора»
Помідори домашні червоніВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори домашні червоні – ІМ «Обжора»
Помідори Мікадо жовті вагаВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори Мікадо жовті вага – ІМ «Обжора»
Помідори зелені вагаВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори зелені вага – ІМ «Обжора»
Помідори чері на гілціТомат — растение семейства Паслёновые, одно- или многолетняя трава. Возделывается как овощная культура. Плоды томата известны под названием помидоры. Название помидор происходит от итальянского pomo d'oro — золотое яблоко. Настоящее название было у ацтеков — матль, французы переделали его в tomate (томат). Родина — Южная Америка, где до сих пор встречаются дикие и полукультурные формы томата. В середине XVI века томат попал в Испанию, Португалию, а затем в Италию, Францию и другие европейские страны, а в XVIII веке — в Россию, где вначале возделывался как декоративное растение. Долгое время томаты считались несъедобными и даже ядовитыми. Томат сегодня — одна из самых популярных культур благодаря своим ценным питательным и диетическим качествам, большим разнообразием сортов, высокой отзывчивостью на применяемые приёмы выращивания. Его возделывают в открытом грунте, под плёночными укрытиями, в теплицах, парниках, на балконах, лоджиях и даже в комнатах на подоконниках. В своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори чері на гілці – ІМ «Обжора»
Помiдори Черри фас.У своєму складі помідори містять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, багаті вітамінами і є цінним харчовим продуктом.Помідори містять калій, магній, залізо, цинк, кальцій, фосфор; велика кількість органічних кислот, які необхідні нашому організму для нормальної работи.Также в томатах міститься досить багато вітамінів В1, В2, В3, В6, В9, Е, але найбільше в них вітаміну С. 100 грам стиглих помідорів на чверть покривають потребу в ньому дорослого человека.Лікопен - пігмент, що надає томатам червоний колір, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, простатиту, деяких видів раку, дистрофії жовтої плями (яка призводить до сліпоти у людей у ​​віці 55 років і старше). Найкраще лікопен засвоюється з термічно оброблених продуктів, однак, і свіжими томатами не варто нехтувати. Крім лікопену, томати містять антиоксиданти.Помiдори Черри фас. – ІМ «Обжора»
Помідори Кумато вагаПомідори Кумато вага – ІМ «Обжора»
Помідори Черрі 250г шт. У своєму складі помідори містять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, багаті вітамінами і є цінним харчовим продуктом. Помідори містять калій, магній, залізо, цинк, кальцій, фосфор; велика кількість органічних кислот, які необхідні нашому організму для нормальної роботи. Також в томатах міститься досить багато вітамінів В1, В2, В3, В6, В9, Е, але найбільше в них вітаміну С. 100 грам стиглих помідорів на чверть покривають потребу в ньому дорослої людини. Лікопен & mdash; пігмент, що надає томатам червоний колір, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, простатиту, деяких видів раку, дистрофії жовтої плями (яка призводить до сліпоти у людей у ​​віці 55 років і старше). Найкраще лікопен засвоюється з термічно оброблених продуктів, однак, і свіжими томатами не варто нехтувати. Крім лікопену, томати містять антиоксиданти. Помідори Черрі 250г  шт. – ІМ «Обжора»
Редис Дайкон вагаРедис Дайкон вага – ІМ «Обжора»