+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 2000
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 2000
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 100 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 100 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Овочі

Томати Гордій `Розалія` 500 гТомати Гордій  `Розалія` 500 г – ІМ «Обжора»
Батат(Імпорт)Батат(Імпорт) – ІМ «Обжора»
Буряк варений 0,5 кг
Новинка
Буряк варений  0,5 кг – ІМ «Обжора»
Горох молодий фас.Горох молодий фас. – ІМ «Обжора»
Імбир фас.Імбир фас. – ІМ «Обжора»
Капуста молода ваг. импортКапуста молода ваг. импорт – ІМ «Обжора»
Капуста б/к ваг.Капуста б/к  ваг. – ІМ «Обжора»
Капуста Брокколi (iмпорт) вага.Калорійність капусти брокколі становить 28 ккал на 100 грамів продукта.Состав капусти брокколіБрокколі - це прекрасний постачальник вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину. Аскорбінової кислоти (вітамін С) в брокколі майже в 2,5 рази більше, ніж в таких визнаних постачальниках цього вітаміну, як цітрусовие.По наявності бета-каротину (провітаміну А - вітаміну краси та гарного зору) ця культура у багато разів перевершує інші овочеві культури і поряд з морквою і гарбузом є основним джерелом цього вітаміну (калоризатор). Так, одна порція, яка дорівнює приблизно одній склянці дрібно порубаних овочів брокколі (155 г), дає вітаміну С в два рази більше, ніж рекомендується до щоденного споживання, а вітаміну А - три чверті рекомендованої норми.А ще броколі виділяється серед овочів одним з найвищих рівнів вмісту вітаміну U (антіязвенний фактор), поступаючись тільки спарже.Кроме того, брокколі - це багате джерело мінеральних речовин: за вмістом калію, кальцію, фосфору, натрію, заліза вона конкурує зі своєю найближчою родичкою - цвітною капустою, перевершуючи її в два рази за змістом не тільки мінеральних солей, але і белка.Полезние властивості капусти брокколіКапуста брокколі - один з найкорисніших овочів, справжня комора вітамінів і мінералів. Крім високого вмісту вітаміну С, фолієвої кислоти, калію, бета-каротину і клітковини, в брокколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань. При всіх цих достоїнствах брокколі смачна, дуже проста в приготуванні і майже не містить калорій. Завдяки величезному спектру фізіологічно активних речовин броколі особливо рекомендується людям з серцевою недостатністю і розладами нервової системи. Хлорофіл, що входить до складу капусти, благотворно впливає на склад крові, а сформувалася, але не видна оці пилок у головках брокколі, має лікувальну властивість (calorizator). До того ж капуста брокколі вважається одним з кращих антисклеротичну засобів. тому, що брокколі є відмінним профілактичним засобом проти раку, стало відомо не так давно. В ході дослідження, проведеного медиками з коледжу Джона Хопкінаса, було встановлено, що в брокколі міститься особлива речовина сульфорафан, яке вбиває бактерії, що викликають деякі види виразок шлунка, а також перешкоджає розвитку раку цього органу. Більш того, сульфорафан вбиває навіть ті бактерії, які несприйнятливі до антибіотиків.Капуста Брокколi (iмпорт) вага. – ІМ «Обжора»
Капуста брюссельска вага Калорійність брюссельської капусти становить 43 ккал на 100 грамів продукту. Склад брюссельської капусти Брюссельська капуста багата на вміст вітаміну C. Не містить натрію і холестерину. До її складу входять такі мінеральні речовини, як клітковина, залізо, фосфор, калій, а так само вітаміни групи В і провітамін А. Користь і шкода брюссельської капусти Брюссельська капуста & mdash; низькокалорійний продукт. Вона відноситься до числа овочів, вживання яких знижує ризик ракових захворювань і захворювань серцево-судинної системи (коронарної недостатності, гіпертонії), а також знижує ймовірність появи вроджених дефектів. Майбутнім мамам рекомендується включити в раціон брюссельську капусту як джерело фолієвої кислоти. Вона необхідна для правильного розвитку нервової системи і зменшує ризик вроджених вад у дітей. Як відмінне джерело вітаміну С, головного антиоксиданту, брюссельська капуста допомагає молодим мамам зберегти чудовий колір обличчя. Вміст клітковини перешкоджає запорів. Брюссельська капуста рекомендується як дієтичний продукт для хворих на серцево-судинними захворюваннями. Є відомості, що вживання брюссельської капусти стимулює загоєння ран. Сік сприяє відновленню функції підшлункової залози, вона дуже корисна при цукровому діабеті. Вживання брюссельської капусти може принести і шкоду організму. А ній містяться елементи, які порушують роботу щитовидної залози. Люди, що мають проблеми з функціонуванням щитовидної залози, повинні обмежити вживання брюссельської капут і інших хрестоцвітих, в іншому випадку може розвинутися гіпотиреоз. Гойтрогени, що містяться в них, пригнічують вироблення гормонів щитовидної залози. Але, не дивлячись на це, деякі дієтологи говорять про те, що дія гойтрогенов здатне нейтралізуватися при термічній обробці. Крім цього в брюссельській капусті ще є індол, які заважають щитовидній залозі нормально і в достатній кількості засвоїти йод. Капуста брюссельска  вага – ІМ «Обжора»
Капуста пекінська *фас.Капуста пекінська *фас. – ІМ «Обжора»
Капуста синя вагаКапуста синя вага – ІМ «Обжора»
Капуста Цвітна (імпорт) фасКалорійність капусти кольоровий становить 30 ккал на 100 грамів продукта.Состав капусти цветнойВ склад цвітної капусти входить безліч мінеральних речовин, таких як кальцій, магній, марганець, калій, залізо, фтор, каротин, цинк і мідь. У ній також велика кількість найцінніших вітамінів: А, К, С, В1, В2, В6, Е, Н.Цветная капуста містить біотин, жири, вуглеводи, крохмаль, кислоти органічні і вкрай корисні для людини ненасичені жирні кіслоти.Еще в цьому дивовижному і багатому овочі можна знайти вкрай рідкісний вітамін U, який бере активну участь в утворенні ферментов.Польза і шкоду властивості капусти цветнойКапуста кольорова корисна при шлунково-кишкових захворюваннях і в дитячому харчуванні, так як вона легко перетравлюється і менше подразнює слизову оболонку желудка.Прі зниженою секреторної функції шлунка рекомендуються до вживання страви з відвареної цвітної капусти. При виразковій хворобі шлунка або дванадцятипалої кишки дозволяється капуста цвітна і забороняється білокачанна. При захворюванні печінки і жовчного міхура з овочів рекомендуються тільки ті, які підвищують відділення жовчі і сприяють регулярному випорожненню кишечника. До них відносять і цвітну капусту. Однак наявність пуринових підстав обмежує її використання при подагре.Цветная капуста цінується за високі смакові і дієтичні якості.Капуста Цвітна (імпорт)  фас – ІМ «Обжора»
Картопля Матуся Потуся `Легка` 5 кгКартопля Матуся Потуся `Легка` 5 кг – ІМ «Обжора»
Картопля МП `Екстра екструдер` 1,5 кгКартопля МП `Екстра екструдер`  1,5 кг – ІМ «Обжора»
Картопля Voren-Food очищена мита 1 кгКартопля  Voren-Food очищена мита 1 кг – ІМ «Обжора»
Картопля мита білий вага. Калорійність картоплі становить 80 ккал на 100 грамів продукту. Склад картоплі У картоплі містяться практично всі амінокислоти, що зустрічаються в рослинах, в тому числі і незамінні. Якщо з'їдати добову норму вареної картоплі (300 грам в день), то можна повністю забезпечувати потребу організму у вуглеводах, калії і фосфорі. У 100 грамах бульб молодої картоплі міститься до 20 мг вітаміну С. При зберіганні картоплі вміст вітаміну С в ньому поступово знижується. Зазвичай до весни в його бульбах залишається третина первісного змісту вітаміну С. Велике значення має картопля як джерело мінеральних речовин. У картоплі вони в основному представлені солями калію і фосфору; є також натрій, кальцій, магній, залізо, сірка, хлор і мікроелементи такі, як цинк, бром, кремній, мідь, бор, марганець, йод, кобальт та інші (калоризатор). Загальний вміст золи в бульбі близько 1%. Розподілені мінеральні речовини в бульбі нерівномірно: найбільше їх в корі, менше & mdash; в зовнішній серцевині, в верхівкової частини більше, ніж в основі. Картопля мита білий вага. – ІМ «Обжора»
Картопля рожева ваг.Картопля рожева  ваг. – ІМ «Обжора»
Картопля для запікання `Cook & Bake` 1 кгКартопля для запікання `Cook & Bake` 1 кг – ІМ «Обжора»
Картопля Черный Принц ваг.Картопля Черный Принц  ваг. – ІМ «Обжора»
Корінь петрушки ваг.Корінь петрушки ваг. – ІМ «Обжора»
Кукурудза солодка варена 2 шт.Кукурудза солодка варена 2 шт. – ІМ «Обжора»
Цибуля біла ваг. Калорійність ріпчастої цибулі становить 41 ккал на 100 грамів продукту. Склад цибулі ріпчастої Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля біла ваг. – ІМ «Обжора»
Цибуля МАРС вага Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля МАРС вага – ІМ «Обжора»
Цибуля очищена ціла Марс Voren-Food 500 гЦибуля очищена ціла Марс  Voren-Food 500 г – ІМ «Обжора»
Цибуля Шалот 250г Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля Шалот 250г – ІМ «Обжора»
Морква вагаМорква вага – ІМ «Обжора»
Морква мита вагаМорква мита  вага – ІМ «Обжора»
Огiрки (iмпорт) ваг.Огiрки (iмпорт) ваг. – ІМ «Обжора»
Огiрки гладкі Україна ваг.Огiрки гладкі Україна ваг. – ІМ «Обжора»
Огірки колючi (Украина)Калорийность огурцов составляет 15 ккал на 100 грамм продукта. Состав огурца Огурцы на 95% состоят из воды и содержат очень малое количество белков, жиров и углеводов. В огурцах содержатся ферменты, которые благоприятствуют усвоению белков животного происхождения (калоризатор). Поэтому полезно сочетать мясное блюдо с салатом из огурцов. Огурцы содержат витамины С, В1, В2, Р, провитамин А, ферменты, ароматические и минеральные вещества (фосфор, кальций, магний, железо). Из минеральных солей в них больше всего калия. Клетчатка огурцов стимулирует моторную функцию кишечника. Полезные свойства огурца Свежие огурцы полезны страдающим заболеваниями сердечно-сосудистой системы, печени, почек, ожирением, обменным полиартритом, подагрой. Огурцы улучшают аппетит, обладают желчегонным, мочегонным и слабительным действием. По количеству щелочных солей огурец уступает только чёрной редьке. Эти соли нейтрализуют кислотные соединения, которые содержатся во многих пищевых продуктах и нарушают обменные процессы, приводят к преждевременному старению, к отложению кристаллических соединений (камней) в печени и почках. Огурцы так же, как редьку, называют санитаром нашего организма за способность нейтрализовать кислые соединения. Огурец – очень хороший источник йода, причем таких его соединений, которые легко усваиваются организмом (calorizator). А поскольку в огурце ничтожно малое количество белков, жиров и углеводов, то при употреблении огурцов не возникает никакого риска располнеть. Желающим похудеть свежие огурцы могут помочь, так как они задерживают преобразование углеводов в жиры. А если, съеденный огурец, запить холодной водой или молоком можно хорошо и быстро очистить кишечник.Огірки колючi (Украина) – ІМ «Обжора»