+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 2000
Доставка 1000 – 2200
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 2000
Доставка 1000 – 2200
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Овочі

Батат(Імпорт)Батат(Імпорт) – ІМ «Обжора»
Буряк варений 0,5 кгБуряк варений  0,5 кг – ІМ «Обжора»
Горох вагаГорох вага – ІМ «Обжора»
Імбир фас.Імбир фас. – ІМ «Обжора»
Кабачки (Херсон) вагаКабачки (Херсон) вага – ІМ «Обжора»
Капуста б/к ваг.Капуста б/к  ваг. – ІМ «Обжора»
Капуста Брокколi (iмпорт) вага.Калорійність капусти брокколі становить 28 ккал на 100 грамів продукта.Состав капусти брокколіБрокколі - це прекрасний постачальник вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину. Аскорбінової кислоти (вітамін С) в брокколі майже в 2,5 рази більше, ніж в таких визнаних постачальниках цього вітаміну, як цітрусовие.По наявності бета-каротину (провітаміну А - вітаміну краси та гарного зору) ця культура у багато разів перевершує інші овочеві культури і поряд з морквою і гарбузом є основним джерелом цього вітаміну (калоризатор). Так, одна порція, яка дорівнює приблизно одній склянці дрібно порубаних овочів брокколі (155 г), дає вітаміну С в два рази більше, ніж рекомендується до щоденного споживання, а вітаміну А - три чверті рекомендованої норми.А ще броколі виділяється серед овочів одним з найвищих рівнів вмісту вітаміну U (антіязвенний фактор), поступаючись тільки спарже.Кроме того, брокколі - це багате джерело мінеральних речовин: за вмістом калію, кальцію, фосфору, натрію, заліза вона конкурує зі своєю найближчою родичкою - цвітною капустою, перевершуючи її в два рази за змістом не тільки мінеральних солей, але і белка.Полезние властивості капусти брокколіКапуста брокколі - один з найкорисніших овочів, справжня комора вітамінів і мінералів. Крім високого вмісту вітаміну С, фолієвої кислоти, калію, бета-каротину і клітковини, в брокколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань. При всіх цих достоїнствах брокколі смачна, дуже проста в приготуванні і майже не містить калорій. Завдяки величезному спектру фізіологічно активних речовин броколі особливо рекомендується людям з серцевою недостатністю і розладами нервової системи. Хлорофіл, що входить до складу капусти, благотворно впливає на склад крові, а сформувалася, але не видна оці пилок у головках брокколі, має лікувальну властивість (calorizator). До того ж капуста брокколі вважається одним з кращих антисклеротичну засобів. тому, що брокколі є відмінним профілактичним засобом проти раку, стало відомо не так давно. В ході дослідження, проведеного медиками з коледжу Джона Хопкінаса, було встановлено, що в брокколі міститься особлива речовина сульфорафан, яке вбиває бактерії, що викликають деякі види виразок шлунка, а також перешкоджає розвитку раку цього органу. Більш того, сульфорафан вбиває навіть ті бактерії, які несприйнятливі до антибіотиків.Капуста Брокколi (iмпорт) вага. – ІМ «Обжора»
Капуста Пекінська молода фас.Капуста Пекінська молода фас. – ІМ «Обжора»
Капуста синя вагаКапуста синя вага – ІМ «Обжора»
Капуста Цвітна (імпорт) фасКалорійність капусти кольоровий становить 30 ккал на 100 грамів продукта.Состав капусти цветнойВ склад цвітної капусти входить безліч мінеральних речовин, таких як кальцій, магній, марганець, калій, залізо, фтор, каротин, цинк і мідь. У ній також велика кількість найцінніших вітамінів: А, К, С, В1, В2, В6, Е, Н.Цветная капуста містить біотин, жири, вуглеводи, крохмаль, кислоти органічні і вкрай корисні для людини ненасичені жирні кіслоти.Еще в цьому дивовижному і багатому овочі можна знайти вкрай рідкісний вітамін U, який бере активну участь в утворенні ферментов.Польза і шкоду властивості капусти цветнойКапуста кольорова корисна при шлунково-кишкових захворюваннях і в дитячому харчуванні, так як вона легко перетравлюється і менше подразнює слизову оболонку желудка.Прі зниженою секреторної функції шлунка рекомендуються до вживання страви з відвареної цвітної капусти. При виразковій хворобі шлунка або дванадцятипалої кишки дозволяється капуста цвітна і забороняється білокачанна. При захворюванні печінки і жовчного міхура з овочів рекомендуються тільки ті, які підвищують відділення жовчі і сприяють регулярному випорожненню кишечника. До них відносять і цвітну капусту. Однак наявність пуринових підстав обмежує її використання при подагре.Цветная капуста цінується за високі смакові і дієтичні якості.Капуста Цвітна (імпорт)  фас – ІМ «Обжора»
Картопля Voren-Food очищена мита 1 кгКартопля  Voren-Food очищена мита 1 кг – ІМ «Обжора»
Картопля мита білий вага. Калорійність картоплі становить 80 ккал на 100 грамів продукту. Склад картоплі У картоплі містяться практично всі амінокислоти, що зустрічаються в рослинах, в тому числі і незамінні. Якщо з'їдати добову норму вареної картоплі (300 грам в день), то можна повністю забезпечувати потребу організму у вуглеводах, калії і фосфорі. У 100 грамах бульб молодої картоплі міститься до 20 мг вітаміну С. При зберіганні картоплі вміст вітаміну С в ньому поступово знижується. Зазвичай до весни в його бульбах залишається третина первісного змісту вітаміну С. Велике значення має картопля як джерело мінеральних речовин. У картоплі вони в основному представлені солями калію і фосфору; є також натрій, кальцій, магній, залізо, сірка, хлор і мікроелементи такі, як цинк, бром, кремній, мідь, бор, марганець, йод, кобальт та інші (калоризатор). Загальний вміст золи в бульбі близько 1%. Розподілені мінеральні речовини в бульбі нерівномірно: найбільше їх в корі, менше & mdash; в зовнішній серцевині, в верхівкової частини більше, ніж в основі. Картопля мита білий вага. – ІМ «Обжора»
Картопля Єгипет вагКартопля Єгипет ваг – ІМ «Обжора»
Картопля рожева ваг.Картопля рожева  ваг. – ІМ «Обжора»
Картопля молода ГреціяКартопля молода Греція – ІМ «Обжора»
Корінь петрушки ваг.Корінь петрушки ваг. – ІМ «Обжора»
Цибуля біла ваг. Калорійність ріпчастої цибулі становить 41 ккал на 100 грамів продукту. Склад цибулі ріпчастої Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля біла ваг. – ІМ «Обжора»
Цибуля МАРС вага Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля МАРС вага – ІМ «Обжора»
Цибуля ріпчаста ваг.Цибуля ріпчаста  ваг. – ІМ «Обжора»
Цибуля очищена ціла Марс Voren-Food 500 гЦибуля очищена ціла Марс  Voren-Food 500 г – ІМ «Обжора»
Цибуля Шалот 250г Ріпчасту цибулю & ndash; джерело вітамінів групи В, С, ефірних масел і мінеральних речовин таких як: кальцій, марганець, мідь, кобальт, цинк, фтор, молібден, йод, залізо і нікель. Цибуля багата залізом. Отримати цей елемент можна як з сирого, так і з смаженого, печеного і тушкованого лука, особливо якщо використовувати його як гарнір до печінки. Ще цибуля багатий калієм, благотворно впливає на серцево-судинну систему людини. У соку зелених пір'я цибулі міститься багато каротину, фолієвої кислоти, біотину. Сік цибулі багатий вітамінами, ефірними маслами, вуглеводами (калоризатор). Гострі на смак сорти цибулі набагато багатше цукрами, ніж солодкі. Багатшими цукрами внутрішні лусочки цибулини, ніж зовнішні. Корисні властивості цибулі ріпчастої Лук збуджує апетит і покращує травлення, підвищує тонус організму, надає антисептичну, антимікробну, бактерицидну, протизапальну, антисклеротичну і протидіабетичний дію. Лук допомагає боротися з низьким тиском і містить флавоноїди, що перешкоджають утворенню ракових клітин. У деяких країнах сиру цибулю прийнято прикладати до п'ят під час простудних захворювань. Сирий цибуля містить більше корисних елементів, але при обробці він майже не втрачає своїх властивостей. Цибуля Шалот 250г – ІМ «Обжора»
Морква Voren-Food очищена мита 500 гМорква  Voren-Food очищена мита 500 г – ІМ «Обжора»
Морква вагаМорква вага – ІМ «Обжора»
Морква Карателька митаМорква Карателька мита – ІМ «Обжора»
Огірки колючi (Украина)
Суперпропозиція
Калорийность огурцов составляет 15 ккал на 100 грамм продукта. Состав огурца Огурцы на 95% состоят из воды и содержат очень малое количество белков, жиров и углеводов. В огурцах содержатся ферменты, которые благоприятствуют усвоению белков животного происхождения (калоризатор). Поэтому полезно сочетать мясное блюдо с салатом из огурцов. Огурцы содержат витамины С, В1, В2, Р, провитамин А, ферменты, ароматические и минеральные вещества (фосфор, кальций, магний, железо). Из минеральных солей в них больше всего калия. Клетчатка огурцов стимулирует моторную функцию кишечника. Полезные свойства огурца Свежие огурцы полезны страдающим заболеваниями сердечно-сосудистой системы, печени, почек, ожирением, обменным полиартритом, подагрой. Огурцы улучшают аппетит, обладают желчегонным, мочегонным и слабительным действием. По количеству щелочных солей огурец уступает только чёрной редьке. Эти соли нейтрализуют кислотные соединения, которые содержатся во многих пищевых продуктах и нарушают обменные процессы, приводят к преждевременному старению, к отложению кристаллических соединений (камней) в печени и почках. Огурцы так же, как редьку, называют санитаром нашего организма за способность нейтрализовать кислые соединения. Огурец – очень хороший источник йода, причем таких его соединений, которые легко усваиваются организмом (calorizator). А поскольку в огурце ничтожно малое количество белков, жиров и углеводов, то при употреблении огурцов не возникает никакого риска располнеть. Желающим похудеть свежие огурцы могут помочь, так как они задерживают преобразование углеводов в жиры. А если, съеденный огурец, запить холодной водой или молоком можно хорошо и быстро очистить кишечник.Огірки колючi (Украина) – ІМ «Обжора»
Перець Капi імпорт вага Калорійність солодкого перцю складає 27 ккал на 100 грамів продукту. Склад солодкого перцю Солодкий перець має багатющий хімічний склад. У ньому величезна кількість вітамінів. За вмістом вітаміну С він значно перевершує навіть такий вітамінний плід, як лимон (калоризатор). У червоному солодкому перці є особлива речовина & mdash; капсаїцин, що володіє дуже гострим і & laquo; пекучим & raquo; смаком. У 100 г перцю міститься 150-250 мг вітаміну С, при денній нормі близько 100 мг. Вітамін С, який міститься в перці, володіє антигістамінними властивостями і тому полегшує дихання. Багатий перець каротином і майже всіма вітамінами групи В, особливо В1 і В2. Плоди перцю містять також корисні цукру, ефірні масла, азотисті речовини. Вчені виявили в соковитих плодах солодкого перцю такі мінеральні речовини як: калій, натрій, кальцій, залізо, фосфор, сірку, хлор і кремній. Корисні властивості солодкого перцю Солодкий перець має ряд корисних властивостей. Вміщені в перці бета-каротин і вітамін С допомагають запобігти утворенню ракових клітин. Ці речовини надають лікувальну дію на хворих на рак. Солодкий перець лікує розлади травлення і виразку. Солодкий перець багатий р-кумаровой і хлорогенова кислотами, які пов'язують і видаляють з організму нитроксид & mdash; потенційні канцерогени (calorizator). У солодкому перці, як і в томаті, міститься лікопін, що перешкоджає розвитку раку. За півчашки порізаного солодкого перцю в день допоможе запобігти рак і серцеві захворювання. Перець Капi імпорт вага – ІМ «Обжора»
Перець Болгарський (Україна) вагаПерець Болгарський (Україна)  вага – ІМ «Обжора»
Перець жовтий КаліфорніяПерець жовтий Каліфорнія – ІМ «Обжора»
Перець червоний (Імпорт)ваг.Перець червоний (Імпорт)ваг. – ІМ «Обжора»
Перець помаранчевий, Іспанія, вагаКалорийность сладкого перца составляет 27 ккал на 100 граммов продукта. Состав сладкого перца Сладкий перец имеет богатейший химический состав. В нем огромное количество витаминов. По содержанию витамина С он значительно превосходит даже такой витаминный плод, как лимон (калоризатор). В красном сладком перце есть особое вещество — капсаицин, обладающий очень острым и «жгучим» вкусом. В 100 г перца содержится 150-250 мг витамина С, при дневной норме около 100 мг. Витамин С, который содержится в перце, обладает антигистаминными свойствами и поэтому облегчает дыхание. Богат перец каротином и почти всеми витаминами группы В, особенно В1 и В2. Плоды перца содержат также полезные сахара, эфирные масла, азотистые вещества. Ученые обнаружили в сочных плодах сладкого перца такие минеральные вещества как: калий, натрий, кальций, железо, фосфор, серу, хлор и кремний. Полезные свойства сладкого перца Сладкий перец обладает рядом полезных свойств. Содержащиеся в перце бета-каротин и витамин С помогают предотвратить образование раковых клеток. Эти вещества оказывают лечебное действие на больных раком. Сладкий перец лечит расстройства пищеварения и язву. Сладкий перец богат р-кумаровой и хлорогеновой кислотами, которые связывают и удаляют из организма нитроксиды — потенциальные канцерогены (calorizator). В сладком перце, как и в томате, содержится ликопин, препятствующий развитию рака. По полчашки порезанного сладкого перца в день поможет предотвратить рак и сердечные заболевания.Перець помаранчевий, Іспанія, вага – ІМ «Обжора»
Перець гострий чили фас..Перець гострий чили фас.. – ІМ «Обжора»
Помідори коктейльні ваг. У своєму складі помідори містять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, багаті вітамінами і є цінним харчовим продуктом. Помідори містять калій, магній, залізо, цинк, кальцій, фосфор; велика кількість органічних кислот, які необхідні нашому організму для нормальної роботи. Також в томатах міститься досить багато вітамінів В1, В2, В3, В6, В9, Е, але найбільше в них вітаміну С. 100 грам стиглих помідорів на чверть покривають потребу в ньому дорослої людини. Лікопен & mdash; пігмент, що надає томатам червоний колір, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, простатиту, деяких видів раку, дистрофії жовтої плями (яка призводить до сліпоти у людей у ​​віці 55 років і старше). Найкраще лікопен засвоюється з термічно оброблених продуктів, однак, і свіжими томатами не варто нехтувати. Крім лікопену, томати містять антиоксиданти. Помідори коктейльні ваг. – ІМ «Обжора»
Помідори микадо рожеві домашніВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори микадо рожеві домашні – ІМ «Обжора»
Помідори (Туреччина) ваг.
Суперпропозиція
У своєму складі помідори містять легкозасвоювані вуглеводи, пектинові речовини, багаті вітамінами і є цінним харчовим продуктом. Помідори містять калій, магній, залізо, цинк, кальцій, фосфор; велика кількість органічних кислот, які необхідні нашому організму для нормальної роботи. Також в томатах міститься досить багато вітамінів В1, В2, В3, В6, В9, Е, але найбільше в них вітаміну С. 100 грам стиглих помідорів на чверть покривають потребу в ньому дорослої людини. Лікопен & mdash; пігмент, що надає томатам червоний колір, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, простатиту, деяких видів раку, дистрофії жовтої плями (яка призводить до сліпоти у людей у ​​віці 55 років і старше). Найкраще лікопен засвоюється з термічно оброблених продуктів, однак, і свіжими томатами не варто нехтувати. Крім лікопену, томати містять антиоксиданти. Помідори (Туреччина) ваг. – ІМ «Обжора»
Помідори Мікадо жовті вагаВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори Мікадо жовті вага – ІМ «Обжора»
Помідори червоні домашніВ своем составе помидоры содержат легкоусвояемые углеводы, пектиновые вещества, богаты витаминами и являются ценным пищевым продуктом. Помидоры содержат калий, магний, железо, цинк, кальций, фосфор; большое количество органических кислот, которые необходимы нашему организму для нормальной работы. Также в томатах содержится довольно много витаминов В1, В2, В3, В6, В9, Е, но больше всего в них витамина С. 100 грамм спелых помидоров на четверть покрывают потребность в нем взрослого человека. Ликопен — пигмент, придающий томатам красный цвет, снижает риск возникновения сердечно-сосудистых заболеваний, простатита, некоторых видов рака, дистрофии желтого пятна (приводящей к слепоте у людей в возрасте 55 лет и старше). Лучше всего ликопен усваивается из термически обработанных продуктов, однако, и свежими томатами не стоит пренебрегать. Кроме ликопена, томаты содержат антиоксиданты.Помідори червоні домашні – ІМ «Обжора»