+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 2000
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 2000
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 100 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 100 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Овочі фрукти

Сухофрукти, насіння, горіхи, бобові

Сух. Санта Віта 100г банани сушені Банан & ndash; одне з найдавніших культивованих рослин. Першим з сучасних вчених, які встановили географічне походження бананів, став один з основоположників наукової селекції академік Н.І. Вавилов, який в 1920 & mdash; 1930-х роках досліджував різні регіони світу і описав результати в праці & laquo; Центри походження культурних рослин & raquo ;. Їстівні сорти бананів умовно діляться на дві основні групи: десертні, що вживаються, головним чином, в сирому або сушеному вигляді, і плантайни (або платано), які перед вживанням вимагають термічної обробки. Сушені банани виготовляють без використання будь-якої хімічної обробки. Калорійність сушених бананів Калорійність сушених бананів складає 390 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості сушених бананів М'якоть десертних сортів дуже солодка на смак, містить велику кількість вуглеводів, вітаміну C і деякі необхідні організму мінеральні речовини, такі як фосфор, залізо, калій, кальцій і магній. Банани застосовуються і в лікувальних цілях. Жовті стиглі банани & ndash; засіб від запорів і геморою. Завдяки високому вмісту заліза і цукру в сушених бананах він допомагає в лікуванні анемії і загальної слабкості. У зелених бананах багато калію і натрію, через що цей фрукт здавна використовується як сечогінний засіб, що сприяє виведенню солей з організму. Сух. Санта Віта 100г банани сушені – ІМ «Обжора»
Сух. Санта Віта 200г банани сушені Банан & ndash; одне з найдавніших культивованих рослин. Першим з сучасних вчених, які встановили географічне походження бананів, став один з основоположників наукової селекції академік Н.І. Вавилов, який в 1920 & mdash; 1930-х роках досліджував різні регіони світу і описав результати в праці & laquo; Центри походження культурних рослин & raquo ;. Їстівні сорти бананів умовно діляться на дві основні групи: десертні, що вживаються, головним чином, в сирому або сушеному вигляді, і плантайни (або платано), які перед вживанням вимагають термічної обробки. Сушені банани виготовляють без використання будь-якої хімічної обробки. Калорійність сушених бананів Калорійність сушених бананів складає 390 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості сушених бананів М'якоть десертних сортів дуже солодка на смак, містить велику кількість вуглеводів, вітаміну C і деякі необхідні організму мінеральні речовини, такі як фосфор, залізо, калій, кальцій і магній. Банани застосовуються і в лікувальних цілях. Жовті стиглі банани & ndash; засіб від запорів і геморою. Завдяки високому вмісту заліза і цукру в сушених бананах він допомагає в лікуванні анемії і загальної слабкості. У зелених бананах багато калію і натрію, через що цей фрукт здавна використовується як сечогінний засіб, що сприяє виведенню солей з організму. Сух. Санта Віта 200г банани сушені – ІМ «Обжора»
Горіх Волоський ваг.    Користь волоських горіхів обумовлена ​​тим, що в них   є абсолютно все, що потрібно людині: починаючи від жирів, білків, солей, мікроелементів і закінчуючи розкішним & laquo; букетом & raquo; вітамінів.       На Кавказі і в Молдавії досі жива традиція: народилася дитина & ndash; посади для нього горіхове дерево . Воно й нагодує, і від усіх хвороб вилікує. Та й за сукупністю лікувальних властивостей волоському горіху немає рівних.       Якщо вірити грецьким легендам, волоськими горіхами харчувалися навіть безсмертні боги, спускаючись з небес. Горіховим & laquo; молочком & raquo; (Розтерті горіхи з водою) здавна вигодовували втратили матір немовлят, а годують мами і самі посилено харчувалися   волоськими горіхами .      Користь волоських горіхів та лікувальні властивості волоських горіхів сприяли значному поширенню та величезної популярності цього чудесного рослини по всьому світу. < / p>Горіх Волоський ваг. – ІМ «Обжора»
Cух.Родзинки Голд ваг.Cух.Родзинки Голд ваг. – ІМ «Обжора»
Сух. Деко 80г родзинки світлі Ізюм & ndash; один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Калорійність родзинок Калорійність родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукту. Склад родзинок Ізюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2 -2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Корисні властивості родзинок Корисні властивості стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Протипоказання родзинок Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух. Деко 80г родзинки світлі – ІМ «Обжора»
Сух. Санта Віта 150г родзинки світлі Ізюм один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Склад родзинок містить: 79,5-87, 5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2-2,9% золи, 16-22 % вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Калорійність родзинок становить: 264 ккал на 100 грам продукту. < / p> Корисні властивості родзинок стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, < / li> виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух. Санта Віта 150г родзинки світлі – ІМ «Обжора»
Сух. Кристал 200г родзинки Ізюм & ndash; один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Калорійність родзинок Калорійність родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукту. Склад родзинок Ізюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2 -2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Корисні властивості родзинок Корисні властивості стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Протипоказання родзинок Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух. Кристал 200г родзинки – ІМ «Обжора»
Сух. Натекс 150г родзинки султан Ізюм & ndash; один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Калорійність родзинок Калорійність родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукту. Склад родзинок Ізюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2 -2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Корисні властивості родзинок Корисні властивості стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Протипоказання родзинок Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух. Натекс 150г родзинки султан – ІМ «Обжора»
Цукати Імбир в Цукорі ваг.Цукати Імбир в Цукорі ваг. – ІМ «Обжора»
Сух.Інжир ваг. Калорійність сушеного інжиру становить 257 ккал на 100 грам продукту. Склад сушеного інжиру Через своїх унікальних властивостей інжир дуже цінується і свіжий, і сушений. Свіжий інжир на 83% складається з води, на 11,6% & ndash; з фруктози, на 2,5% & ndash; з клітковини, 0,5% займають органічні кислоти, 4,5% & ndash; пектинові речовини. Сушений інжир має в своєму складі мало води і майже 70% сахарози. В такому випадку, сушений фрукт містить практично такий же склад мінералів і вітамінів, як і свіжий. Основні вітаміни в складі фрукта: А, С, В1, В2, В3, В6, РР. Серед мінералів можна виділити: залізо, калій, магній, натрій, кальцій. Протипоказання сушеного інжиру Протипоказань до вживання сушеного інжиру не так вже й багато, його не можна тим, хто страждає такими хворобами як панкреатит, цукровий діабет, запалення шлунка, подагра, ожиріння. Сух.Інжир ваг. – ІМ «Обжора»
Сух. Натекс 150г інжир сушений Калорійність сушеного інжиру становить 257 ккал на 100 грам продукту. Склад сушеного інжиру Через своїх унікальних властивостей інжир дуже цінується і свіжий, і сушений. Свіжий інжир на 83% складається з води, на 11,6% & ndash; з фруктози, на 2,5% & ndash; з клітковини, 0,5% займають органічні кислоти, 4,5% & ndash; пектинові речовини. Сушений інжир має в своєму складі мало води і майже 70% сахарози. В такому випадку, сушений фрукт містить практично такий же склад мінералів і вітамінів, як і свіжий. Основні вітаміни в складі фрукта: А, С, В1, В2, В3, В6, РР. Серед мінералів можна виділити: залізо, калій, магній, натрій, кальцій. Протипоказання сушеного інжиру Протипоказань до вживання сушеного інжиру не так вже й багато, його не можна тим, хто страждає такими хворобами як панкреатит, цукровий діабет, запалення шлунка, подагра, ожиріння. Сух. Натекс 150г інжир сушений – ІМ «Обжора»
Сух. Натекс 120г диня КанталупаСух. Натекс 120г диня Канталупа – ІМ «Обжора»
Цукати Ківі ваг.Цукати Ківі ваг. – ІМ «Обжора»
Журавлина сушена ваг.Журавлина сушена ваг. – ІМ «Обжора»
Сух.Курага (Туреччина) ваг.
Суперпропозиція
Калорійність кураги становить 215 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості кураги Курага не може похвалитися високим вмістом вітамінів, але зате мінеральних речовин, в тому числі калію, магнію, кальцію, заліза і фосфору, в куразі значно більше, ніж у свіжих абрикосах. Багато в куразі вітаміну В5, органічних кислот і пектинів, ефективно виводять з організму людини важкі метали і радіонукліди. Солодкість кураги & mdash; наслідок високого вмісту глюкози, сахарози і фруктози. Їх сумарна частка може бути більше 80 відсотків. Вживання в їжу кураги рекомендують при анемії, ослабленому зорі, серцевих хворобах і як загальнозміцнюючий засіб. Вона сприяє усуненню закупорки судин і пом'якшує тверді пухлини, омолоджує шкіру і зміцнює волосся. Рослинні волокна, що містяться в куразі, допомагають очищенню кишечника. Відома курага, як засіб зміцнення серця, підвищення гемоглобіну. Дієтичні властивості обумовлені головним чином переважанням солей калію над солями натрію. Високий вміст магнію дозволяє рекомендувати курагу для лікування гіпертонічної хвороби та деяких форм недокрів'я. Сух.Курага (Туреччина) ваг. – ІМ «Обжора»
Сух. Санта Віта 250г курага ДжумбоСух. Санта Віта 250г курага Джумбо – ІМ «Обжора»
Сух. Santa Vita 125г Льон НовинкаСух. Santa Vita 125г Льон Новинка – ІМ «Обжора»
Сух. Santa Vita 125г Мак НовинкаСух. Santa Vita 125г Мак Новинка – ІМ «Обжора»
Сух. Натекс 120г мангоСух. Натекс 120г манго – ІМ «Обжора»
Цукати Манго ваг.Цукати Манго ваг. – ІМ «Обжора»
Нут (Украіна)ваг.Нут (Украіна)ваг. – ІМ «Обжора»
Цукати Папайя ваг.Цукати Папайя ваг. – ІМ «Обжора»
Кунжут Чорний ваг.Кунжут Чорний ваг. – ІМ «Обжора»
Маш (Мунг) ваг.Маш (Мунг) ваг. – ІМ «Обжора»
Сух.Родзинки світлі ваг. Ізюм & ndash; один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Калорійність родзинок Калорійність родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукту. Склад родзинок Ізюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2 -2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Корисні властивості родзинок Корисні властивості стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Протипоказання родзинок Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух.Родзинки світлі ваг. – ІМ «Обжора»
Р.Насіння Кіноа ваг.Р.Насіння Кіноа ваг. – ІМ «Обжора»
Насіння Чіа ваг.Насіння Чіа ваг. – ІМ «Обжора»
Сух.Родзинки темні ваг.Ізюм - один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду - 70-80% вітамінів і 100% мікроелементов.Калорійность ізюмаКалорійность родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукта.Состав ізюмаІзюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9 % азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2-2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи - залізо, бор, магній і другіе.Полезние властивості ізюмаПолезние властивості стародавнього продукту відомі також «з глибини століть». З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і почек.Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза .Протівопоказанія ізюмаІзюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам.Протівопоказанія: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня.Сух.Родзинки темні ваг. – ІМ «Обжора»
Сухофрукти на Узвар ваг.Сухофрукти на Узвар ваг. – ІМ «Обжора»
Сух. Санта Віта 150г родзинки Золотий Ізюм & ndash; один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Калорійність родзинок Калорійність родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукту. Склад родзинок Ізюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2 -2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Корисні властивості родзинок Корисні властивості стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Протипоказання родзинок Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух. Санта Віта 150г родзинки Золотий – ІМ «Обжора»
Топінамбур сушенийТопінамбур сушений – ІМ «Обжора»
Квасоля Червона фас.Квасоля Червона фас. – ІМ «Обжора»
Квасоля Цукрова фас.Квасоля Цукрова фас. – ІМ «Обжора»
Сух.Фінік темний ваг. Сушений фінік & ndash; чудовий енерготонік. Підвищує працездатність, містить речовини за дією схожі з аспірином, тому у багатьох народів, фініки приймають при застуді і головного болю. Крім того, в сушених фініках дуже багато вітамінів, це і вітамін В5, і вітамін Е і Н. Склад: Білки (5,8%). Жири (0,2-0,5%). Вуглеводи - 60-65% & mdash; найвищий відсоток у порівнянні з усіма іншими фруктами. 15 солей і мінералів. Кількість мінеральних сполук в сушених фініках варіюється від 0,1 до 91%. Так, мінеральні речовини представлені фосфором (30-350 мг / 100 г), кальцієм (34-60 мг / 100 г), залізом (0,7-6,0 мг / 100 г), калієм (до 700 мг / 100 г ), натрієм (до 1 мг / 100 г), міддю, магнієм, цинком, марганцем, алюмінієм, кадмієм, кобальтом, сірої, бором і ін. Масло (0,2-0,5%). 23 види різних амінокислот, які відсутні в більшості інших фруктів. Сух.Фінік темний ваг. – ІМ «Обжора»