+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Рулет из говядины с абрикосами

29.12.2016

☞ ИНГРЕДИЕНТЫ:

  • Говядина (хорошо подходит вырезка, ошеек) - 700 г
  • Курага (сушеные абрикосы) - 3/4 стакана (примерно 150-170 г)
  • Специи для мяса - по вкусу
  • Сухие итальянские травы - по вкусу
  • Соль - по вкусу

 




☞ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ:

  1. Если курага очень засушенная, то замочить на 15 минут в теплой воде.
    Ошеек отбить, чтобы он был более-менее одинаковым по толщине.
  2. Мясо посолить, посыпать специями и травами.
    Уложить на мясо курагу (можно в один ряд).
  3. Сформировать рулет и сколоть его края зубочистками, чтобы не разошлись.
  4. Обвязать рулет простой ниткой (кулинарной нитью). Зубочистки вынуть.
  5. Духовку разогреть до 180 градусов. 
    Рулет сверху посолить и посыпать специями и травами. Завернуть в два слоя фольги и поместить на противень.
    Поместить противень с рулетом в духовку. Запекать рулет из говядины 2 часа. Оставить в фольге до полного остывания, затем поместить в холодильник.
  6. Развернуть рулет, снять нитки. Готовый рулет из говядины с курагой тонко нарезать.

Приобрести продукты Вы можете у нас:

Сух.Курага (Туреччина) ваг. Калорійність кураги становить 215 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості кураги Курага не може похвалитися високим вмістом вітамінів, але зате мінеральних речовин, в тому числі калію, магнію, кальцію, заліза і фосфору, в куразі значно більше, ніж у свіжих абрикосах. Багато в куразі вітаміну В5, органічних кислот і пектинів, ефективно виводять з організму людини важкі метали і радіонукліди. Солодкість кураги & mdash; наслідок високого вмісту глюкози, сахарози і фруктози. Їх сумарна частка може бути більше 80 відсотків. Вживання в їжу кураги рекомендують при анемії, ослабленому зорі, серцевих хворобах і як загальнозміцнюючий засіб. Вона сприяє усуненню закупорки судин і пом'якшує тверді пухлини, омолоджує шкіру і зміцнює волосся. Рослинні волокна, що містяться в куразі, допомагають очищенню кишечника. Відома курага, як засіб зміцнення серця, підвищення гемоглобіну. Дієтичні властивості обумовлені головним чином переважанням солей калію над солями натрію. Високий вміст магнію дозволяє рекомендувати курагу для лікування гіпертонічної хвороби та деяких форм недокрів'я. Сух.Курага (Туреччина) ваг. – ІМ «Обжора»
Приправа Приправка Ексклюзив 50г д/м`яса Використовується при приготуванні м'яса, овощец, рибних страв. Додавати до смаку. Зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному місці, при температурі не вище 20С і відносній вологості не більше 75%. Переваги: ​​- без солі; - ексклюзивна, дорога рецептура, що надає м'ясних страв вишуканий смак і аромат; - грубий помел прянощів, сушених овочів і трав; - без підсилювачів смаку, без ароматизаторів, без барвників, без консервантів; - колір приправи & ndash; яскравий, смак і аромат - багатий і насичений; - упаковка - стильна, що виділяється на полиці, бордового кольору з золотим написом; - великий стійкий пакет doy-pack; - 3х-шаровий полімерний металізований матеріал з високими бар'єрними властивостями; - наповнення пакета 50г; - зручна застібка zip-lock. Склад: коріандр подрібнений, паприка пластівці, цибуля ріпчаста сушений мелений, часник сушений мелений, базилік, імбир мелений, томатний порошок, перець чорний мелений, майоран, перець червоний гострий мелений, мускатний горіх мелений, гвоздика мелена, перець духмяний мелений, зелень петрушки сушена . Приправа Приправка Ексклюзив 50г д/м`яса – ІМ «Обжора»


Приятного аппетита!