Суперпредложение со 2 по 15 февраля
02.02.2017
Январь пожимает руку февралю, а интернет-магазин "Обжора" согревает Вас горячими предложениями! Со 2 по 15 февраля предлагаем Вам отличные цены на вкусные продукты!
Отличное начало дня, с вкусного завтрака:
Сытный зимний обед
Сметана & ndash; термостатний & laquo; живий & raquo; продукт густої консистенції. Як в старі часи, в сметані & laquo; ГМЗ & raquo; & Laquo; ложка стоїть & raquo ;. Джерело вітамінів А, Е, С, Д, РР, групи В, біотину (групи Н) & ndash; вітаміну & laquo; краси & raquo; і бета-каротину, а також повноцінного тваринного білка, вуглеводів, органічних і жирних кислот. Склад: свіжі натуральні вершки, закваски молочнокислих культур Продукт живий! Зберігати в холоді (при t (4 & plusmn; 2) ˚С)! Без ГМО! Без консервантів! Сметана 21% 400г
Полезно:
Состав: кабачок, картофель, капуста цветная, грибы шампиньоны, перец сладок, горошек зеленый, морковь, лук репчатый
Масса нетто:450 г
Пищевая (питательная) ценность 100 г продукта:
белки - 2,3 г
жиры - 0,2 г
углеводы - 11,1 г
Энергетическая ценность (калорийность) 100 г продукта:
220 кДж (52 ккал)
Салат – интересное дополнение к ужину
Согреет февральским вечером ароматный чай
Зимой особенно важны витамины:
Яблуко & ndash; плід яблуні. Батьківщиною яблука вважається Центральна Азія. Існує безліч видів сортів яблунь. Калорійність яблука калорійність яблука становить всього 47 ккал на 100 грамів продукту (калоризатор). Склад і корисні властивості яблука У яблуках (особливо, в недавно зірваних) досить багато вітамінів (А, С, В). Кількість вітаміну С залежить від сорту яблук, від терміну зберігання та інших факторів. У деяких сортах до 300% більше вітаміну С, ніж в інших. У сезон яблука містять більше вітаміну С, ніж після тривалого зберігання. Наявність пектину в яблуках робить їх продуктом з низьким глікемічним індексом. Індекс оцінює продукти відповідно до їх впливом на рівень цукру в крові (calorizator). Якщо продукту дається низький глікемічний індекс, це означає, що при його вживанні рівень цукру в крові піднімається повільно. Яблуко перешкоджає утворенню сечової кислоти і підсилює розпад мурашиної. Тому вона застосовується страждають на ревматизм, подагру, атеросклероз, хронічні екземами і іншими захворюваннями шкіри. Яблуко корисно для зміцнення зору, шкіри, волосся і нігтів, а також для усунення захворювань нервового характеру, благотворно діють при низькому кров'яному тиску і твердінні судин, тому що вони & ndash; потужний очищувач крові. Вони також корисні для лімфатичної системи. У яблуках є речовини, завдяки яким організм краще засвоює залізо з інших продуктів, наприклад, з яєць або печінки. Щоб зберегти якомога більше поживних речовин, яблука потрібно їсти сирими, разом з шкіркою, тому що шкірка і м'якоть прямо під шкіркою містить більше флавоноїдів, вітаміну С і пектину. Нарізування фруктів знижує кількість вітаміну С & ndash; поверхню яблука стає коричневою. Це ознака окислення, через яке втрачається корисний вітамін. Яблуком рекомендується перекушувати між основними прийомами їжі. Яблука, як більшість фруктів, практично не містять жиру, оскільки на 87% складаються з води, в них мало калорій, так що якщо замінити яблуком жирний, солодкий і калорійний десерт, цілком можна схуднути.
Посуду мыть приятно и быстро с бальзамом для посуды {product=31531}
Приятного аппетита и зимнего февральского настроения!
Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»!