+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Новини

Великий пост 2017

09.03.2017

Если Вы приняли решение держать Великий пост обратите внимание на следующие продукты к посту:

 Для  Вас :

Капуста пекінська *фас.Капуста пекінська *фас. – ІМ «Обжора»
Олія Добриня 1л соняшникова раф.Олія Добриня 1л соняшникова раф. – ІМ «Обжора»
Пластівці вівсяні Терра 400 гВырабатываются из крупы овсяной целой высшего сорта. Согласно технологическому процессу перед плющением овсяная крупа подвергается гидротермической обработке, которая заключается в воздействии на крупу влаги и теплоты в виде насыщенного пара под давлением. В результате такого воздействия улучшаются потребительские достоинства хлопьев – вкусовые и пищевые свойства, внешний вид, возрастает усвояемость и питательная ценность продукта. Овсяные хлопья ТЕРРА-ГЕРКУЛЕС® быстрого приготовления изготовлены в соответствии с ТУ У 15.6-30150670-002:2005. Без добавок и консервантов. Не требуют варки. Быстрота приготовления хлопьев позволяет сохранить ценные питательные вещества, которые разрушаются при длительной термообработке. Пищевая ценность в 100 г продукта: белки – 12,7 г; жиры – 6,0 г; углеводы – 65,5 г. Калорийность: 355 ккал. Срок хранения: 12 месяцев.Пластівці вівсяні Терра 400 г – ІМ «Обжора»
Яблука Фуджі Україна вагЯблуко & ndash; плід яблуні. Батьківщиною яблука вважається Центральна Азія. Існує безліч видів сортів яблунь. Калорійність яблука калорійність яблука становить всього 47 ккал на 100 грамів продукту (калоризатор). Склад і корисні властивості яблука У яблуках (особливо, в недавно зірваних) досить багато вітамінів (А, С, В). Кількість вітаміну С залежить від сорту яблук, від терміну зберігання та інших факторів. У деяких сортах до 300% більше вітаміну С, ніж в інших. У сезон яблука містять більше вітаміну С, ніж після тривалого зберігання. Наявність пектину в яблуках робить їх продуктом з низьким глікемічним індексом. Індекс оцінює продукти відповідно до їх впливом на рівень цукру в крові (calorizator). Якщо продукту дається низький глікемічний індекс, це означає, що при його вживанні рівень цукру в крові піднімається повільно. Яблуко перешкоджає утворенню сечової кислоти і підсилює розпад мурашиної. Тому вона застосовується страждають на ревматизм, подагру, атеросклероз, хронічні екземами і іншими захворюваннями шкіри. Яблуко корисно для зміцнення зору, шкіри, волосся і нігтів, а також для усунення захворювань нервового характеру, благотворно діють при низькому кров'яному тиску і твердінні судин, тому що вони & ndash; потужний очищувач крові. Вони також корисні для лімфатичної системи. У яблуках є речовини, завдяки яким організм краще засвоює залізо з інших продуктів, наприклад, з яєць або печінки. Щоб зберегти якомога більше поживних речовин, яблука потрібно їсти сирими, разом з шкіркою, тому що шкірка і м'якоть прямо під шкіркою містить більше флавоноїдів, вітаміну С і пектину. Нарізування фруктів знижує кількість вітаміну С & ndash; поверхню яблука стає коричневою. Це ознака окислення, через яке втрачається корисний вітамін. Яблуком рекомендується перекушувати між основними прийомами їжі. Яблука, як більшість фруктів, практично не містять жиру, оскільки на 87% складаються з води, в них мало калорій, так що якщо замінити яблуком жирний, солодкий і калорійний десерт, цілком можна схуднути.Яблука Фуджі Україна ваг – ІМ «Обжора»
Апельсини FreshАпельсин давно известен не только благодаря прекрасным вкусовым качествам, но и своими лечебными свойствами. Употребление апельсинов в пищу: повышает иммунитет улучшает аппетит снижает утомляемость уменьшает отечность способствует быстрому восстановлению ран нормализует обмен веществ, помогая при борьбе с ожирением, а также улучшает работу пищеварительной системы (усиливают моторную функцию толстого кишечника и уменьшают в нем гнилостные процессы) помогает при борьбе с гипертонией и атеросклерозом (снижает проницаемость стенок сосудов) эффективно при лечении подагры, хронических заболеваний желчного пузыря, а также для профилактики и лечения гиповитаминозовСостав: В 100 г апельсин содержится: Белки - 0.9 г Жиры - 0.2 г Углеводы - 10.3 г (в т.ч. моно- и дисахариды - 8.1 г) Пищевые волокна (клетчатка) - 1.4 г Пектин - 0.6 г Органические кислоты - 1.3 г Зола - 0.5 г Условия и сроки хранения хранить при t от +2 °С до +4 °С и относительной влажности воздуха 90-95 %.Апельсини Fresh – ІМ «Обжора»
Буряк циліндричнийБуряк має широкий спектр застосування в народній медицині, завдяки своїм корисним і цілющим властивостям. Корисні властивості буряка обумовлені наявністю в коренеплодах різних вітамінів (групи В, РР, та ін.), Бетаїну, мінеральних речовин (йоду, магнію, калію, кальцію, заліза, і ін.), Біофлавоноїдів. Вживається як загальнозміцнюючий, що покращує травлення і обмін речовин засіб. Буряк хороший джерело вітаміну C, міді і фосфору. Буряк усуває токсини в організмі. Листя буряка містять багато вітаміну А, а коріння вітамін С. Прийом в їжу буряка запобігає появі або зростанню злоякісних пухлин. Вміст вітаміну В9 в буряці ідеально підходить для запобігання хворобам серця. Прийом в їжу цього вітаміну істотний для виробництва гемоглобіну, або запобігання анемії, лейкемії. Буряк має омолоджуючі властивості. Ці властивості набирають чинності завдяки наявності в буряку фолієвої кислоти, яка сприяє створенню нових клітин. Червона буряк не дуже корисна для тих, хто має слабку шлунком або для тих, у кого підвищена кислотність. Буряк корисний для людей, які страждають затримкою рідини в організмі, і для людей які страждають від ожиріння. Буряк очищає не тільки нирки, але також і кров, зменшуючи кислотність нашого організму, і сприяє очищенню печінки. Цей овоч стимулює наш мозок і усуває токсини, які можуть накопичитися в нашому організмі, підтримуючи хороше психологічне здоров'я і запобігаючи передчасному старінню. Буряк корисний і при захворюваннях печінки. Буряк сприяють зміцненню стінок капілярів. Речовини, що містяться в коренеплодах, мають судинорозширювальну, противосклеротическое і заспокійливу дію. Вони сприяють виділенню надлишкової рідини з організму і необхідні для нормальної роботи серця. Буряк рекомендується для профілактики і лікування гіпертонії, атеросклерозу та інших захворювань серцево-судинної системи. Коренеплоди буряка містять багато пектинових речовин, завдяки чого мають гарні захисними властивостями від впливу радіоактивних і важких металів, пектинові речовини також сприяє виведенню холестерину і затримують розвиток шкідливих мікроорганізмів у кишечнику. Буряк має також кровотворні властивості, завдяки високому вмісту в коренеплодах заліза і міді. Буряк застосовується при різних ступенях анемії і при станах, пов'язаних зі зниженою міцністю стінок кровоносних судин.Буряк циліндричний – ІМ «Обжора»
Конс, Щедрий Пан 445/480г квасоляКонс, Щедрий Пан 445/480г квасоля – ІМ «Обжора»

А также не забывайте, пост не должен превратиться в голодание и прямой путь к проблемам со здоровьем.

Желаем Вам обновиться и телом и душой!

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»!