+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Напої
  3. Алкогольні напої
  4. Вина

Вина України

Вино Bolgrad GY Bianco Dolce 0,75л біле н/солВино Bolgrad GY Bianco Dolce 0,75л біле н/сол – ІМ «Обжора»
Вино біле н/солодке Bolgrad GY Muskat Select 0,75 лВино біле н/солодке Bolgrad GY Muskat Select 0,75 л – ІМ «Обжора»
Вино Bolgrad GY Chardonnay 0,75л бiле сухе НОВИНКАВино Bolgrad GY Chardonnay 0,75л бiле сухе НОВИНКА – ІМ «Обжора»
Вино біле сухе Bolgrad Select DUO 0,75 лВино  біле сухе Bolgrad Select DUO 0,75 л – ІМ «Обжора»
Вино Bolgrad Сапераві 0,75л червоне сухеЕкспозиція лондонського музею виноробства починається з сапераві & mdash; саме цей сорт, на думку деяких експертів, найбільш схожий на той виноград, з якого тисячі років тому люди вперше зробили вино. Сапераві & mdash; ординарне червоне сухе вино, приготоване з винограду сорту Сапераві, що вирощується в господарствах Кахетії. Виноматеріали готують відповідно до технологічних інструкцією по виробленню червоних і рожевих столових сухих виноматеріалів. Вино має інтенсивний темно-гранатовий колір з фіолетовим відтінком. Сама назва & laquo; сапераві & raquo; перекладається з грузинського як & laquo; фарбар & raquo ;. А в перекладі з пташиного виноробного на загальнолюдську мову це означає, що у & laquo; сапераві & raquo; червона не тільки шкірка (як у більшості європейських червоних сортів), але і м'якоть. Ця особливість пояснює природне фенольное багатство більшості червоних грузинських вин і їх глибокий колір. Після серйозної дегустації вин з & laquo; сапераві & raquo; у вас з'являється темно-фіолетова тінь не тільки на губах, але і на зубах. І якщо раптом вона не з'являється, значить в келихах було сапераві. У добре розвиненому сортовому ароматі домінує тон ожини. На смак вино відмінно збалансоване і гармонійне. Рекомендується до жирних страв грузинської кухні. Вина з сапераві довго дозрівають і довго зберігають якість, при цьому найбільш висока якість досягається в період від 4 до 30 років. Олександр Левинтов пише про вино & laquo; Сапераві & raquo; в & laquo; Книзі про красиве життя & raquo ;, відзначаючи & laquo; неймовірну терпкість & raquo ;, гарне прояв в купажах з іншими сортами, відмінну здатність до & laquo; довгожительства & raquo ;. Вина & laquo; Сапераві & raquo; вважаються перлиною грузинського виноробства і мають величезну кількість медалей та призів міжнародних виставок і конкурсів. Кондиції вина: спирт 10,5-12,5% об., Титруемая кислотність 5,0-7,0 г / дм3. Рекомендовано подавати: до м'яса на грилі, копченостям, сирів. Температура подачі 10-12 & deg; С. Випускається з 1937.Вино Bolgrad Сапераві 0,75л червоне сухе – ІМ «Обжора»
Вино Bolgrad GY Fiore Rosso 0,75л червоне н/солВино Bolgrad GY Fiore Rosso 0,75л червоне н/сол – ІМ «Обжора»
Вино червоне сухе Bolgrad Каберне 0,75 лОдним з популярних сухих червоних вин є Каберне. Це вино сортове, проводиться з сорту винограду Каберне-Совіньйон. Це французький сорт винограду, але культивується в багатьох країнах світу. Смак ягід гармонійний з присмаком, що нагадує паслін & ndash; звідси і пасльонові тони в готовому вині. Для вин з Каберне Совіньон характерна висока кислотність, високий вміст танінів і смакові якості продуктів, кольору і аромату. Чисте Каберне Совіньон, особливо витримкою менше 3-5 років, може бути дуже різким і важким для вживання. Для балансування кислот і танінів винороби змішують його з Мерло, Сіра (Шираз), Бордо і іншими сортами. Завдяки таніну і кислот вина з Каберне Совіньон мають чи не потенціал для витримки протягом багатьох років, навіть десятиліть. За цей період в якісних винах відбувається пом'якшення танинов і кислот, і розвиваються складні аромати фруктів і спецій. Смакові й ароматичні характеристики: класичні аромати Каберне Совіньон & ndash; чорна смородина, зелена паприка (особливо в прохолодних кліматі і роки); в теплих кліматі: тютюн, евкаліпт, м'ята; тони, що з'являються після витримки в дубовій бочці: ваніль, дим, кедр. Оскільки вино, в якому домінує Каберне Совіньон, має високий вміст кислот і танінів, його вживають з жирною їжею, такий як смажене м'ясо (стейк ), печеня, смажені ковбаси тощо.Вино червоне сухе Bolgrad Каберне 0,75 л – ІМ «Обжора»