Опис
Ця класична суміш, що володіє високою міцністю настою, стала популярна в Англії в середині 19-го століття завдяки вираженим тонізуючим і бадьорить властивостям, що допомагає прокинутися в сиру і туманну погоду, часту на Британських островах. Англійці кажуть: & laquo; Міцний чай робить холодним розум і киплячої кров & raquo ;. У багатьох готелях Великобританії English Breakfast подають вранці прямо в ліжко, а потім, трохи пізніше, за сніданком. Сьогодні, купаж English Breakfast Tea виробляє 46 чайних компаній: одні створюють її на основі цейлонського чаю, інші - додають чаї з Індії. Компанія Ahmad Tea London разом з індійськими і цейлонськими чаями використовує ще й терпкі чаї з дивно яскравим червоним відтінком настою, зібрані на плоскогір'ях Кенії. Кенійські чаї дають настою терпкість, чаї з Індії - глибокий смак, а цейлонський чай & ndash; приємний легкий аромат. Чай рекомендується подавати з молоком, лимоном або мандарином.