Солянка сборная
17.01.2017
Для приготовления солянки нам понадобятся:
- Лук – 1шт
- Морковь – 1шт
- Томатная паста – 2 ст.л.
- Маслины
- Перец болгарский – 1шт
- Огурцы соленые — 4шт
- Несколько видов колбасы. Можете взять любую на ваш выбор.
- Зелень и лимон – для сервировки.
Способ приготовления:
- Нарезаем лук кубиками и трем на крупной терке морковь. Отправляем на разогретую сковородку с растительным маслом. Пережариваем, пока лук не потемнеет.
- Нарезаем перец, огурцы и колбасу соломкой и добавляем на сковородку. Немного обжариваем – примерно 5 минут и добавляем томатную пасту. Тщательно перемешиваем и обжариваем.
- Пока готовится пассировка, ставим на огонь кастрюлю с подсоленной водой. Когда пассировка будет готова- выкладывайте ее в кастрюлю. Доведите до кипения и поварите 3 минуты. Перед подачей на стол положите маслины, лимон и посыпьте зеленью. Солянка готова, приятного аппетита!
А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:
Лимон малокалорійний і становить 16 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості лимона: Лимон багатий вітаміном С, який зміцнює імунну систему і діє як антиоксидант. Сік одного лимона містить 33% добової норми вітаміну С, а 1 столова ложка шкірки лимона & ndash; 13%. Лимон містить також пектин, ефірні масла, терперін і біофлавоноїди, які зміцнюють стінки капілярів. Ефірні масла стимулюють циркуляцію лімфи в організмі. Лимон також стимулює виробництво ензимів і травних соків в слизовій оболонці шлунка, що призводить до збільшення засвоєння організмом заліза і кальцію. Лимон володіє значними за своїми показниками медичними та терапевтичними властивостями. Хоча лимон дуже кислий фрукт, він надає протилежну дію на шлунок & ndash; знижує кислотність. Лимонний сік і шкірка мають антисептичну дію. А листя лимонного дерева використовуються для зняття жару. Лимон стимулює апетит, сприяє травленню, знижує рівень холестерину в крові, полегшує судоми і коліки, має тонізуючу дію (calorizator). Лимон можна використовувати як дезінфікуючий засіб порожнини рота і горла, але полосканнями не слід занадто захоплюватися, так як лимонний сік шкодить емалі зубів.
Склад: Маслини, сіль, вода, стабілізатор кольору: залозистий глюконат. Іспанські чорні маслини Coopoliva з кісточкою, 350 гр. Обсяг 370 мл. Суха вага 200 гр. Стерилізовано. Харчова цінність 100 гр: вуглеводи 4,8 гр., Жири 16,5 гр., Білки 1,2 гр. Енергетична цінність: 173 ккал. Зберігати в сухому прохолодному місці. Термін придатності 3 роки. Маслини і оливки (оливи) - це слова - синоніми. Виявляється, оливки - всього - навсього - недоспелий маслини. Стиглі маслини набувають характерного чорний колір, а оливки так і залишаються зеленими. Відповідно і смак у них досить сильно відрізняється. Велика частина тваринних жирів шкідлива, тому що містить надзвичайно багато холестерину, який негативно впливає на працездатність серцево - судинної системи. З рослинними ж жирами, наприклад тими, які у величезній кількості містять маслини, все набагато краще. Інакше кажучи, спостерігається картина з точністю до навпаки. Серце починає працювати якісно, судини розширюються, атеросклероз йде, навіть внутрішні органи, що відповідають за травлення, починають вести себе набагато краще.
Склад: свинина, сир твердий, вода питна, сіль, спеції, стабілізатор Е 450, часник, цибуля, дріжджовий екстракт, стабілізатор кольору. Умови зберігання при температурі від 0 до 6 С, при відносній вологості від 75 до 78%. Енергетична цінність продукту на 100 гр. продукту: 1987 кДж (475 ккал.) Харчова цінність на 100 гр. продукту: білки не менше ніж 13 гр., жири не більше ніж 47 гр. Термін придатності 46 днів в вакуумі.
Готовьте с любовью!
Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»