Яблоки запеченные с медом!
19.08.2016
В яблочный спас, отличным вариантом порадовать своих родных, приготовить запеченые яблоки с медом, курагой и орехами.
☞ ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 30 г грецких орехов;
- 40 г кураги;
- 10 г мускатного ореха;
- 10 г корицы;
- 1 ст.л. меда;
- 20 г изюма;
- 3 яблока;
☞ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ:
- У яблок аккуратно удаляем сердцевину;
- Курагу, изюм и орехи измельчаем в блендере;
- Добавляем к смеси 10 г мускатного ореха, 10 г корицы и ложку меда;
- Перемешать и наполнить яблоки смесью;
- Ставим яблоки в форме для запекания и на дно наливаем примерно полстакана воды;
- Ставим в разогретую до 180 градусов духовку и выпекаем пока яблоки не станут мягкими;
- Время от времени поливаем яблоки сиропом с дна формы;
- Готовые яблоки можно посыпать сахарной пудрой;
А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:
Переваги: використаний тільки добірний мускатний горіх, додається для ароматизації випічки, соусів, заправок, овочевих, рибних і грибних страв, варення, компотів, напоїв; склад тільки натуральний, без глютамат, без ароматизаторів, без барвників; велика упаковка в єдиному форматі та кольоровій гамі; 3х-шаровий металізований пакет.
Ізюм & ndash; один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Калорійність родзинок Калорійність родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукту. Склад родзинок Ізюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2 -2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Корисні властивості родзинок Корисні властивості стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Протипоказання родзинок Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня.
Калорійність кураги становить 215 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості кураги Курага не може похвалитися високим вмістом вітамінів, але зате мінеральних речовин, в тому числі калію, магнію, кальцію, заліза і фосфору, в куразі значно більше, ніж у свіжих абрикосах. Багато в куразі вітаміну В5, органічних кислот і пектинів, ефективно виводять з організму людини важкі метали і радіонукліди. Солодкість кураги & mdash; наслідок високого вмісту глюкози, сахарози і фруктози. Їх сумарна частка може бути більше 80 відсотків. Вживання в їжу кураги рекомендують при анемії, ослабленому зорі, серцевих хворобах і як загальнозміцнюючий засіб. Вона сприяє усуненню закупорки судин і пом'якшує тверді пухлини, омолоджує шкіру і зміцнює волосся. Рослинні волокна, що містяться в куразі, допомагають очищенню кишечника. Відома курага, як засіб зміцнення серця, підвищення гемоглобіну. Дієтичні властивості обумовлені головним чином переважанням солей калію над солями натрію. Високий вміст магнію дозволяє рекомендувати курагу для лікування гіпертонічної хвороби та деяких форм недокрів'я.
Готовьте с любовью!
Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»