+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Статті

Яблоки запеченные с медом!

19.08.2016

В яблочный спас, отличным вариантом порадовать своих родных, приготовить запеченые яблоки с медом, курагой и орехами. 

☞ ИНГРЕДИЕНТЫ:

  • 30 г грецких орехов;
  • 40 г кураги;
  • 10 г мускатного ореха;
  • 10 г корицы;
  • 1 ст.л. меда;
  • 20 г изюма;
  • 3 яблока;

 

☞ СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ:

  • У яблок аккуратно удаляем сердцевину;
  • Курагу, изюм и орехи измельчаем в блендере;
  • Добавляем к смеси 10 г мускатного ореха, 10 г корицы и ложку меда;
  • Перемешать и наполнить яблоки смесью;
  • Ставим яблоки в форме для запекания и на дно наливаем примерно полстакана воды;
  • Ставим в разогретую до 180 градусов духовку и выпекаем пока яблоки не станут мягкими;
  • Время от времени поливаем яблоки сиропом с дна формы;
  • Готовые яблоки можно посыпать сахарной пудрой;

А вот купить ингредиенты вы сможете у нас:

Подсолнечное масло Гарна (Garna) рафинированное 0.85 лПри жарке лучше использовать подсолнечное масло «GARNA» - рафинированное дезодорированное: оно не изменяет своих свойств даже при очень высоких температурах и остается по-прежнему прозрачным. Безупречный вкус, длительный срок хранения, уникальный набор полезных свойств, высокое качество… Всё это – подсолнечное масло ТМ «GARNA», выбор настоящего гурмана. Подсолнечное масло «GARNA» - европейский уровень за доступную цену. ТМ «GARNA» - европейское качество, доступное всем. Рафинированное дезодорированное подсолнечное масло является идеальным средством для жарки и содержит следующие органолептические свойства: обеспечивает равномерное обжаривание без пригорания; не пенится и не дымится во время жарки при высоких температурах; экономное в использовании; сохраняет свои качественные характеристики на протяжении 12 месяцев Срок годности и условия хранения: Хранить в закрытых затемненных помещениях в рекомендованном интервале температур — от +8°C до +20°C Срок хранения — 12 месяцев. Масса нетто: 780 гр.Подсолнечное масло Гарна (Garna) рафинированное 0.85 л – ІМ «Обжора»
Горіх Волоський ваг.    Користь волоських горіхів обумовлена ​​тим, що в них   є абсолютно все, що потрібно людині: починаючи від жирів, білків, солей, мікроелементів і закінчуючи розкішним & laquo; букетом & raquo; вітамінів.       На Кавказі і в Молдавії досі жива традиція: народилася дитина & ndash; посади для нього горіхове дерево . Воно й нагодує, і від усіх хвороб вилікує. Та й за сукупністю лікувальних властивостей волоському горіху немає рівних.       Якщо вірити грецьким легендам, волоськими горіхами харчувалися навіть безсмертні боги, спускаючись з небес. Горіховим & laquo; молочком & raquo; (Розтерті горіхи з водою) здавна вигодовували втратили матір немовлят, а годують мами і самі посилено харчувалися   волоськими горіхами .      Користь волоських горіхів та лікувальні властивості волоських горіхів сприяли значному поширенню та величезної популярності цього чудесного рослини по всьому світу. < / p>Горіх Волоський ваг. – ІМ «Обжора»
Сух.Родзинки світлі ваг. Ізюм & ndash; один з найкорисніших і користуються попитом видів сухофруктів. Він зберігає практично всі корисні властивості свіжого винограду & ndash; 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів. Калорійність родзинок Калорійність родзинок становить 264 ккал на 100 грам продукту. Склад родзинок Ізюм містить 79,5-87,5% цукрів, 2,1-2,9% азотистих речовин, 0,7-2,3% кислот, в тому числі винну і олеаноловую кислоти, 1,3% клітковини, 2 -2,9% золи, 16-22% вологи, вітаміни В1, В2 і В5, мікроелементи & ndash; залізо, бор, магній і інші. Корисні властивості родзинок Корисні властивості стародавнього продукту відомі також & laquo; з глибини століть & raquo ;. З давніх-давен дуже цінувалася здатність родзинок зміцнювати нервову систему, діяти як заспокійливий засіб. Серце і легені також схильні до цілющій дії сушеного винограду. Лікарі рекомендують ізюм як засіб проти загальної слабкості, від лихоманки і порушень шлунково-кишкового тракту, при хворобах серця і нирок. Ізюм корисний для зміцнення серцево-судинної системи, для підвищення імунітету, для нормалізації роботи нервової системи, як засіб проти анемії, джерело заліза. Протипоказання родзинок Ізюм зберігає майже всі корисні властивості винограду. Але, так як концентрація корисних речовин в ньому в кілька разів вище, ніж у свіжій ягоді, вживати його без міри не варто. Втім, ця рекомендація стосується всіх сухофруктам. Протипоказання: цукровий діабет, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, виразкові процеси в порожнині рота, ентероколіти, активна форма туберкульозу легенів і ожиріння важкого ступеня. Сух.Родзинки світлі ваг. – ІМ «Обжора»
Сух.Курага (Туреччина) ваг. Калорійність кураги становить 215 ккал на 100 грам продукту. Склад і корисні властивості кураги Курага не може похвалитися високим вмістом вітамінів, але зате мінеральних речовин, в тому числі калію, магнію, кальцію, заліза і фосфору, в куразі значно більше, ніж у свіжих абрикосах. Багато в куразі вітаміну В5, органічних кислот і пектинів, ефективно виводять з організму людини важкі метали і радіонукліди. Солодкість кураги & mdash; наслідок високого вмісту глюкози, сахарози і фруктози. Їх сумарна частка може бути більше 80 відсотків. Вживання в їжу кураги рекомендують при анемії, ослабленому зорі, серцевих хворобах і як загальнозміцнюючий засіб. Вона сприяє усуненню закупорки судин і пом'якшує тверді пухлини, омолоджує шкіру і зміцнює волосся. Рослинні волокна, що містяться в куразі, допомагають очищенню кишечника. Відома курага, як засіб зміцнення серця, підвищення гемоглобіну. Дієтичні властивості обумовлені головним чином переважанням солей калію над солями натрію. Високий вміст магнію дозволяє рекомендувати курагу для лікування гіпертонічної хвороби та деяких форм недокрів'я. Сух.Курага (Туреччина) ваг. – ІМ «Обжора»

Готовьте с любовью! 

Всегда рядом всегда по пути,
С любовью, Твоя «Обжора»