Опис
Рис Суші має властивості червоної ікри Рис для Суші ТМ "Жменька" після приготування завжди тримає форму - рісинки до рісинки, і дуже добре злипається. Наприклад, якщо покласти отверенний рис для суші в рот, притиснути рисинки в роті, то вони як ікринки будут лопатися, посилюючи смак цього рису. Рис Суші тримає форму ролів і дозволяє їсти його паличками Зерна рису Суші після приготування завдяки виділенню крохмалю мають підвищену клейкість, яка дозволяє готовим роллам і суші тримати форму, а при вживанні рису для Суші як гарнір його зручно брати паличками. Нейтральний смак і легкий аромат Рис для суші ТМ "Жменька" відмінно поєднується з різними продуктами і дозволяє готувати з нього різноманітні страви. У рисі Суші ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Суші ТМ & laquo; Жменька & raquo; збережено максимум корисних речовин: 26% вітаміну В1 11% фосфору 14% цинку Без ГМО Рис Суші ТМ "Жменька" вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Контроль якості на всіх етапах виробництва Рис Суші ТМ "Жменька" проходить контроль якості на всіх етапах виробництва.