Опис
Натуральні живі зерна гречки Виняток жорстких режимів пропарювання і просушування дозволяє зберегти в несмаженої зеленої гречці ТМ "Жменька": денну норму споживання вітамінів групи В і Е збалансований білково-вуглеводних комплекс повноцінний комплекс мікро-і макроелементів (B1, E, PP, K, Ca, Mg, P) Натуральний смак і колір несмаженої гречки В зв'язку з відсутністю теплової обробки зелена гречка відрізняється за смаком від звичайної - ніжніша і натуральна особливі сорти гречки для виробництва несмаженої гречки ТМ "Жменька" для отримання несмаженої гречки використовують особливі сорти гречки, мають цілі і міцні зерна (тому що не відбувається їх зміцнення під час пропарювання). Відсутність домішок 3-х етапна доочищення гречки гарантує чисту гречку ТМ & laquo; Жменька & raquo; (Відсутність зіпсованих, битих зерен, без чорних недозрілих зерен) У несмаженої гречаній крупі ТМ "Жменька" збережено максимум корисних речовин Щадна технологія виробництва гречаної крупи, відсутність теплової обробки дозволяє зберегти всю користь гречки, тобто максимум корисних речовин: 67% вітаміну В1 28% заліза 79% магнію Без ГМО Гречка для виробництва несмаженої гречаної крупи ТМ "Жменька" вирощена без використання генно-модифікованих організмів.