+38 (048) 777 2 111
Прием заказов 800 – 1800
Доставка 1000 –2100
+38 (048) 777 2 111 Заказать обратный звонок
+38 (048) 777 2 111
Приймання замовлень 800 – 1800
Доставка 1000 – 2100
+38 (048) 777 2 111 Замовити зворотній дзвінок
Замовити зворотній дзвінок
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
Обжора
Інструкцію з пошуку на сайті читайте в статті Як правильно шукати
Мінімальне замовлення 300 грн
Разом: 000грн
  1. Головна
  2. Бакалія • заморозка • консервація
  3. Бакалія
  4. Крупи

Крупа Кулинаро 400г горох жовтий

Є в наявності

Значення фільтрів

Торгова марка: Кулінаро

Вага: 201 - 400 г

Загальна класифікація: горох

од × 3450грн/од = 3450грн
Код товару: 2103352
EAN-13: 4820186600049

Опис

Горохова крупа & ndash; продукт засвоюється. Вона нормалізує обмінні процеси в організмі, надає зміцнювальний вплив на стінки кровоносних судин, забезпечує зниження ризику онкозахворювань, інфаркту, гіпертонії, припиняє процес старіння і шкіри і всього організму. Крім того, завдяки вуглеводам в своєму складі горох є чудовим постачальником енергії.

Інші товари цього виробника

Крупа Кулинаро 400г кукурудзянаКрупа Кулинаро 400г кукурудзяна – ІМ «Обжора»
Крупа Кулинаро 400г пшоноКрупа Кулинаро 400г пшоно – ІМ «Обжора»
Крупа Кулинаро 400г маннаКрупа Кулинаро 400г манна – ІМ «Обжора»
Крупа Кулінаро 400г рис камоліноКрупа Кулінаро 400г рис камоліно – ІМ «Обжора»
Крупа Кулинаро 400г гречка ТМ Culinaro розроблена в Україні підприємством Прем'єр Продукти . Уся сировина проходить додаткову обробку перед фасуванням: шліфування, лущення, калібрування, очищення від домішок і сміття (включаючи металодетектор). Весь цикл виробництва від очищення до фасування здійснюється на повністю автоматизованому обладнанні. Все виробництво і продукція сертифікована за всіма стандартами ЄС (FSSC 22000). Крупа гречана Culinaro & mdash; & Laquo; жива & raquo; гречка завойовує все більшу любов серед прихильників здорового способу життя. А чому б і вам не почати вживати цей воістину цінний дар природи? В минулому гречка отримала назву & laquo; цариця круп & raquo ;, що цілком виправдано: не дарма в ній так багато вітамінів, мінералів і повноцінних білків. Вона буває пропареної (смаженої) і зеленої (несмаженої). Обидва види отримують з гречаного зерна шляхом відділення плодових оболонок. Світло-зелений колір обумовлений тим, що крупа не проходить термообробку, а значить, в зародку збережені життєві компоненти, чого не скажеш про звичну коричневої гречці. Природно, що перша з них найбільш корисна. Відсутність впливу високих температур також забезпечує зеленої крупі швидке проростання і м'який смак. Неймовірно цінний і поживний продукт зараз особливо популярний серед прихильників здорового харчування в усьому світі. За допомогою нього можна приготувати корисний сніданок для всієї родини, - гречану кашу з додаванням сухофруктів або ягід, а також використовувати в салатах з овочами і сиром, паштети, гарячих стравах, пиріжках і навіть для приготування хліба, подрібнивши гречку в порошок і додавши її до борошні, що особливо популярно в Азії. Там крупу переробляють на борошно і готують таким чином локшину, коржі і деякі хлібобулочні вироби. Без ГМО. Вага: 400 г Крупа Кулинаро 400г гречка – ІМ «Обжора»
Крупа Кулинаро 400г нутКрупа Кулинаро 400г нут – ІМ «Обжора»
Крупа Кулинаро 400г гречка зелена ТМ Culinaro розроблена в Україні підприємством Прем'єр Продукти . Уся сировина проходить додаткову обробку перед фасуванням: шліфування, лущення, калібрування, очищення від домішок і сміття (включаючи металодетектор). Весь цикл виробництва від очищення до фасування здійснюється на повністю автоматизованому обладнанні. Все виробництво і продукція сертифікована за всіма стандартами ЄС (FSSC 22000). Крупа гречана зелена Culinaro & mdash; & Laquo; жива & raquo; гречка завойовує все більшу любов серед прихильників здорового способу життя. А чому б і вам не почати вживати цей воістину цінний дар природи? В минулому гречка отримала назву & laquo; цариця круп & raquo ;, що цілком виправдано: не дарма в ній так багато вітамінів, мінералів і повноцінних білків. Вона буває пропареної (смаженої) і зеленої (несмаженої). Обидва види отримують з гречаного зерна шляхом відділення плодових оболонок. Світло-зелений колір обумовлений тим, що крупа не проходить термообробку, а значить, в зародку збережені життєві компоненти, чого не скажеш про звичну коричневої гречці. Природно, що перша з них найбільш корисна. Відсутність впливу високих температур також забезпечує зеленої крупі швидке проростання і м'який смак. Неймовірно цінний і поживний продукт зараз особливо популярний серед прихильників здорового харчування в усьому світі. За допомогою нього можна приготувати корисний сніданок для всієї родини, - гречану кашу з додаванням сухофруктів або ягід, а також використовувати в салатах з овочами і сиром, паштети, гарячих стравах, пиріжках і навіть для приготування хліба, подрібнивши гречку в порошок і додавши її до борошні, що особливо популярно в Азії. Там крупу переробляють на борошно і готують таким чином локшину, коржі і деякі хлібобулочні вироби. Харчова та енергетична цінність У 100 грамах: Білки 15 г жири 3 г Вуглеводи 60 г 290 Ккал Без ГМО. Вага: 400 г Термін зберігання 450 днів Крупа Кулинаро 400г гречка зелена – ІМ «Обжора»