Опис
ТМ Culinaro розроблена в Україні підприємством Прем'єр Продукти .
Уся сировина проходить додаткову обробку перед фасуванням: шліфування, лущення, калібрування, очищення від домішок і сміття (включаючи металодетектор). Весь цикл виробництва від очищення до фасування здійснюється на повністю автоматизованому обладнанні. Все виробництво і продукція сертифікована за всіма стандартами ЄС (FSSC 22000).
Крупа гречана зелена Culinaro & mdash; & Laquo; жива & raquo; гречка завойовує все більшу любов серед прихильників здорового способу життя. А чому б і вам не почати вживати цей воістину цінний дар природи?
В минулому гречка отримала назву & laquo; цариця круп & raquo ;, що цілком виправдано: не дарма в ній так багато вітамінів, мінералів і повноцінних білків. Вона буває пропареної (смаженої) і зеленої (несмаженої). Обидва види отримують з гречаного зерна шляхом відділення плодових оболонок. Світло-зелений колір обумовлений тим, що крупа не проходить термообробку, а значить, в зародку збережені життєві компоненти, чого не скажеш про звичну коричневої гречці. Природно, що перша з них найбільш корисна. Відсутність впливу високих температур також забезпечує зеленої крупі швидке проростання і м'який смак.
Неймовірно цінний і поживний продукт зараз особливо популярний серед прихильників здорового харчування в усьому світі. За допомогою нього можна приготувати корисний сніданок для всієї родини, - гречану кашу з додаванням сухофруктів або ягід, а також використовувати в салатах з овочами і сиром, паштети, гарячих стравах, пиріжках і навіть для приготування хліба, подрібнивши гречку в порошок і додавши її до борошні, що особливо популярно в Азії. Там крупу переробляють на борошно і готують таким чином локшину, коржі і деякі хлібобулочні вироби.
Харчова та енергетична цінність У 100 грамах:
Білки 15 г
жири 3 г
Вуглеводи 60 г
290 Ккал
Без ГМО.
Вага: 400 г
Термін зберігання 450 днів