Опис
Желатин - це не тільки безліч чудових і смачних рецептів, але і колаген - життєво важливий білок, необхідний для Вашого здоров'я: -входить до складу продуктів, що надають зміцнює дію на організм людини; -прідает еластичність і міцність сухожиль і зв'язкам; -укрепляет кісткову структуру; -заботітся про здоровий стан шкіри; -сприяє відновленню суглобового хряща; -укрепляет структуру нігтів і волосся, надає їм блиск і силу. Використовується для приготування м'ясних і рибних заливних блюд, фруктових желе, десертів, а також для згущення збитих вершків, сиропів і кремів. Спосіб застосування: 10 г желатин а (1 столова ложка) залити 1 - 1,5 склянки гарячого (70 С - 80 С) сиропу або бульйону, перемішати до повного розчинення і процідити. Розлити по формах і поставити в холодне місце для застигання.