Опис
Бренд Grante був одним з перших, хто почав виробляти гранатовий соус не з концентрату. Натуральний гранатовий соус Grante проводиться з зібраних на власних плантаціях гранатів, які вирощені в унікальному по екології і мікроклімату місці & ndash; Геокчайскій район Азербайджанської республіки.
Плантації складаються з 1 000 га гранатових дерев і щорічно дають 1 000 тон незрівнянних за смаковими якостями гранатів.
Для виготовлення гранатового соусу Grante відбираються створені азербайджанськими селекціонерами спеціальні сорти: & laquo; Гюлеша & raquo ;, & laquo; Назік кабуг & raquo ;, & laquo; Гирмизи габуг & raquo ;.
Використання технології прямого віджиму соку безпосередньо зі свіжих фруктів дозволяє зберегти все корисне, що є в кожному фрукті і робить соус Grante надзвичайно смачним.
Гранатовий соус Наршараб (Narsharab) вариться з соку кислих садових і диких сортів граната, які і формують його пікантний кисло-солодкий гранатовий смак.
Цей соус чудово поєднується з м'ясними стравами і користується популярністю в авторській кухні. Соус Наршараб є ідеальним доповненням як для м'ясних, так і для рибних страв. Його можна використовувати в якості маринаду, заправки до салату і навіть як доповнення до десерту.